Weekreading voor 12 tot 19 juli : lees jouw kaart op basis van je geboortedatum ....

Om jouw boodschap te lezen tel je alle cijfers van je geboortejaar- maand en dag samen en breng je dit naar 1 cijfer.
Als je op 2 cijfers uitkomt, tel je ook weer die 2 cijfers samen en krijg je ook 1 cijfer.

vb Ik ben geboren op

18 04 1958 = 

1+8+4+1+9+5+8 =

36 = 3+6=

9

Ik neem kaart nummer 9

 kaart 1

Volg op dit moment de energie van harmonie en verbinding wanneer je een keuze maakt. De huidige situatie is het best gediend met het volgen van je intuïtie in plaats van het intellect. Misschien moet je moeilijke beslissingen nemen die niet per se verband houden met de liefde. Wees je goed bewust van wat je belangstelling heeft, wat je aandacht trekt, wat je verbeelding opwekt en passie in je leven creëert. Doe je best om te negeren wat anderen misschien denken of zeggen en die je proberen te overtuigen. Vertrouw op jezelf en laat je niet van de wijs brengen.


 kaart 2 


Je gevoelens gaan heel diep. Je gaat je gevoelens en je wensen duidelijker begrijpen. Spoedig zullen de volgende stappen op je pad zich gaan onthullen. Blijf alert op nieuwe gunstige gelegenheden die kunnen leiden naar het begin van nieuwe projecten of kunnen helpen bij lopende ondernemingen. Kijk om je heen en naar jezelf. Wees bereid om diep te gaan, omdat je juweeltjes van wijsheid en kennis zult vinden en je innerlijke stem zult horen. Dit alles wacht geduldig op je om je te helpen. De kristallen van de natuur worden diep in de aarde gemaakt. Ga diep, span je in, en ontdek je eigen schatten!

 kaart 3 



De manier waarop je alles doet is belangrijk. Er zullen altijd veel uitdagingen zijn en veel levenslessen, omdat dit een onderdeel is van deze ervaring. Kies ervoor om te leren van je ondervindingen. Wees bereid om te ontvangen en laat de emoties toe die je misschien in je hart voelt. Denk eens na over wat je gelukkig maakt. Het is tijd dat je jezelf eens een dagje plezier gunt. Wees blij met wie je bent en wees bereid om onvoorwaardelijk liefde te geven en te ontvangen.


 kaart 4



Put uit de diepten van je wezen en doe een beroep op je eigen kracht. Als je voelt dat je weinig energie hebt, vul je gedachten dan met de warmte van zonlicht en visualiseer dat dit licht je nieuwe energie geeft. Je hebt energetische reserves die je kunt aanspreken. Laat deze boost van energie door je heen stromen. Zoek contact met anderen of doe iets wat je graag wilt om de nodige verandering te kunnen blijven creëren. Breng tijd door met een vriend(in). Glimlach, lach en raak elkaar aan.

 kaart 5


Er komt een tijd van opnieuw geboren worden en nieuwe energie aan. Trek je conclusie uit de lessen die je hebt geleerd om je te helpen verder te komen. Merk hoe je bent gegroeid en bent veranderd als gevolg van alles wat er is gebeurd. Verzamel nieuwe informatie terwijl je verder gaat en wees bereid om een nieuw avontuur aan te gaan. Op dit moment zijn alle tekenen positief voor een geslaagde uitkomst.


 kaart 6



Het is belangrijk om in alle aspecten van je leven de vrede te handhaven, mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Wanneer je innerlijk onevenwichtig bent, kan zich dit vaak in je dagelijks leven manifesteren als je geen tijd neemt om voor jezelf te zorgen. Het geeft niet of je onevenwichtigheid negatief is of niet. Wanneer je zo optimistisch bent dat je zelf gelooft dat je onoverwinnelijk bent, kan dit ook aanleiding geven tot uitdagingen. Wanneer je naar je lichaam luistert kun je het beste evenwicht bereiken. Neem tijd voor jezelf. Laat je innerlijke kracht je helen en je weer met vrede vervullen. Dat zal je helpen en je sterker maken.


 kaart 7


De waarheid van onze wereld, de natuur en omgeving is liefde. Deze eeuwige liefde stelt geen eisen, heeft geen verwachtingen en stelt ons geen grenzen of voorwaarden. Iedereen heeft een gelegenheid om op het diepste niveau liefde te ervaren als je maar bereid bent om je open te stellen. Liefde kan en zal in je hart stromen, maar alleen als jij het toelaat. Het zal alles wat je waarneemt veranderen, je koesteren en je vasthouden en je zelfs de kracht geven om moeilijkheden te verdragen. Neem een moment rust, open je hart en laat de liefde je vreugde brengen, rust, vernieuwde energie, passie en totaal geluk dat niet ophoudt.


 kaart 8


Op dit moment wordt de nadruk gelegd op je volstrekte vastberadenheid. Jouw spirit zal je wensen en manifestaties ondersteunen. Tot je basisvaardigheden behoorde altijd al de kunst om te scheppen of te vernietigen. Je hebt de wijsheid en het (zelf)vertrouwen om deze vaardigheden constructief te gebruiken. Nu is het tijd om te gaan handelen, als je weet wat je tot stand wilt brengen en waarom. Omdat je nu weet hoe je moet transformeren, verander je wensen in voorwerpen, je gedachten in daden, je doelen in resultaten. Als je onlangs hebt gefaald, weet dan dat je falen kunt veranderen in succes. De enige grenzen die je hebt, zijn de grenzen die je jezelf oplegt.

 kaart 9



Je lijkt de kunst te verstaan om te weten wat er zal werken. Jouw creativiteit is uniek voor jou. Je begint gewoon en er ontstaat magie. Je hebt veel geduld, en je bent een harde werker. Als je je eenmaal op een project hebt gefocust, houd je niet op. Je bent een trendsetter, en je lijkt te begrijpen waar mensen van houden. Je bent heel vooruitstrevend. Je wordt er aan herinnerd dat je eigen innerlijke stem je leidt — altijd. Maak gebruik van je eigen kennis en je mag alles vanuit dit hoger perspectief bekijken.

Heel veel liefs
Mieke 



Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma