11-11, manifestatiekracht, scheppingskracht en liefdeskracht.



Een van de meest magische dagen van het jaar waarop manifestaties krachtig werken is 11 november ( 11-11)

 11 wordt zelf als een meestergetal beschouwd en heeft echt buitengewone krachten. Wanneer het nummer twee keer op onze kalenders verschijnt, voedt de energie van het meestergetal onze manifestaties.

De ondersteunende krachten van het Universum verenigen zich op deze dag om je te helpen je diepste zielsverlangens te manifesteren. Laten we eens kijken naar de details van deze magische dag. In de numerologie wordt 1 vertegenwoordigd door de goochelaar. Van de magiër is bekend dat hij zijn spirituele en fysieke instrumenten gebruikt om iets te manifesteren waaruit absoluut niets is.

Met 11 worden de manifestatiekrachten van de magiër verdubbeld, waardoor dromen snel werkelijkheid worden. Als je 11 overal om je heen blijft opmerken, is dat een teken van het Universum dat je je goddelijke doel volgt. 11 november is een geweldige dag om je grootste dromen die je wilt verwezenlijken ter sprake te brengen.

Geen droom is te groot voor deze energie! Of het nu je droomhuis is of de voor jou perfecte partner, denk aan hen vanuit de grond van je hart en laat de energie los. Laat het universum de rest doen. Zelfs sceptici kunnen in gelovigen veranderen als ze het werk van de tovenaar  in actie zien.

Het helpt je om de magie die je in jezelf hebt op te zoeken en stelt je in staat om met je eigen vaardigheden te werken. Wees ruimdenkend, maak opnieuw verbinding met je spirituele gidsen en vertrouw erop dat ook jij kunt je dromen manifesteren. De energie van de Tweelingvlam-verbinding die je op deze dag vergezelt, helpt je door te gaan op je zielenpad en je op te roepen tot zielsgeliefden. 

Lichtcodes worden geactiveerd door engelen met behulp van getallenreeksen zoals 111. Deze lichtcodes ondersteunen de groei van onze ziel. Door 11:11 of 111 te zien, maakt je engel contact met je. En op 11 november wordt die energie versterkt, wat je aanmoedigt om door te gaan.

Het is een toegangspoort tot hoger realisme, maar vergeet niet je gidsen in te schakelen voordat je begint te manifesteren. Je gidsen kunnen je de tools laten zien die je tot je beschikking hebt om je verlangens te verwezenlijken. Dit is het moment om je te verbinden met je innerlijke magische krachten en deze met de wereld te delen.

Hermetische principes en de wet van aantrekking leren ons dat manifestatie begint met onze gedachten. Waar we aan denken is waar onze energie naartoe stroomt. Zelfs als het niet 11/11 is, zijn het jouw gedachten die jouw realiteit bepalen. Laat je niet verteren door negatieve gedachten. En bepaal jouw intenties voor je allerhoogste welzijn.

Bedenk, voordat je aan manifestatie denkt, waarom je een bepaald verlangen wilt manifesteren. Je kunt gaan zitten om te mediteren en erover nadenken en invoelen. Kijk naar binnen en ontdek de redenen voor jouw diepste verlangens. Als je die duidelijkheid hebt, helpt dat het manifestatie- en creatieproces.

Als je duidelijk bent over je verlangens en de volledige steun hebt van je engelengidsen, ben je klaar om naar voren te komen. Stel jezelf vragen zoals hoe zie je jezelf in de toekomst.

Wie of wat omringt je? Hoe voelt u zich als uw diepste verlangens zich manifesteren? Hoe meer je erover nadenkt, hoe gemakkelijker het voor je zal zijn om ze werkelijkheid te laten worden. Moge elk van jouw acties deel uitmaken van het manifestatieproces.

Vertegenwoordigt de dualiteit die in de natuur aanwezig is, regeert 11 ook Tweelingvlam-relaties. Net als yin en yang, mannelijk en vrouwelijk, heeft onze ziel ook een spiegel, onze Tweelingvlam. Ze weerspiegelen zowel onze goede kant als de delen die we vaak geheim houden.

Als je je Tweelingvlam nog niet hebt gevonden, kun je 11 november gebruiken om contact met ze op te nemen. Roep naar je Tweelingvlam als je ze nog niet aan je zijde hebt. En als je dat doet, gebruik dan deze dag om de band te versterken. Werken met de energie van 11/11 helpt ons de energie van ons zielspad te vinden. Gebruik deze dag van afstemming om positiviteit te oogsten.

Wees dankbaar voor de vele geschenken die het Universum je stuurt en eer je gidsen. 11 november is een geweldige dag om contact te maken met de aanwezige energieën, maar dat betekent niet dat je gewoon om meer voor jezelf vraagt. Toon respect en dankbaarheid, en het universum zal voor je zorgen! Dankbaarheid is de krachtigste sleutel, de weg naar manifestatie vanuit scheppingskracht en liefdeskracht.


10-11-2020




Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma