Verklaring van menselijke vrijheid

 De verklaring van menselijke vrijheid



Ieder wezen is een goddelijke en eeuwige ziel die in een tijdelijk lichaam leeft. Elk wezen leefde voor de geboorte en zal na de dood leven.

Elke ziel gaat het fysieke leven binnen met het doel van ervaring en opleiding, zodat ze in de loop van vele levens haar ware identiteit als fragment van het goddelijke kan leren.

Het leven zelf is een constant proces van spirituele evolutie en ontplooiing, gebaseerd op vrije keuze, dat doorgaat tot het moment dat we onze ware aard beseffen en terugkeren naar het goddelijke waar we vandaan kwamen.

Geen ziel komt het leven binnen om een ​​ander te dienen, behalve door keuze, maar om haar eigen doel te dienen en dat van het Goddelijke waaruit ze voortkwam.

Al het leven wordt beheerst door natuurlijke en universele wetten die voorafgaan aan en zwaarder wegen dan de wetten van de mensheid. Deze wetten, zoals de wet van karma, de wet van aantrekking en de wet van vrije wil, zijn door God verordend om het bestaan ​​te ordenen en elke persoon te helpen om het doel van het leven te bereiken.

Geen enkele regering kan of mag overleven die haar bestaan ​​ontleent aan de gedwongen onderwerping van haar mensen of die haar mensen hun fundamentele rechten en vrijheden ontzegt.

Het leven is een beweging van het ene bestaan ​​naar het andere, op verschillende locaties in het universum en in andere universums en dimensies van het bestaan. We zijn niet de enige in het universum, maar delen het met andere beschavingen, waarvan de meeste vredelievend zijn, van wie velen verder gevorderd zijn dan wij, van wie sommigen met onze ogen kunnen worden gezien en sommigen niet.

Het bewijs van onze vijf zintuigen is niet de uiteindelijke scheidsrechter van het bestaan. Mensen zijn zowel spirituele als fysieke entiteiten en de spirituele kant van het leven overstijgt de fysieke. God is een Geest en de laatste toetssteen van Gods Waarheid is niet fysiek maar geestelijk. De waarheid is innerlijk te vinden.

God is één en daarom zijn zielen één. Ze vormen een eenheid. Ze zijn bedoeld om in vrede en harmonie samen te leven in een "gemeenschappelijke eenheid" of gemeenschap. Het gebruik van geweld om zaken te regelen is in strijd met de natuurwet. Ieder persoon zou het recht moeten hebben zijn of haar eigen zaken zonder geweld te regelen, zolang zijn of haar keuzes de ander niet schaden.

Niemand mag tegen zijn of haar wil tot een huwelijk worden gedwongen. Geen enkele vrouw zal tegen haar wil worden gedwongen om al dan niet kinderen te baren. Niemand mag worden gedwongen om standpunten of aanbidding te hebben of niet op een manier die in strijd is met zijn of haar keuze. Niets dat essentieel is voor het bestaan, mag een ander worden onthouden als het binnen de macht van de gemeenschap ligt om te geven.

Ieder persoon zal het vermogen behouden om te denken, spreken en handelen zoals hij wil, zolang hij een ander geen kwaad doet. Ieder persoon heeft het recht om zonder inmenging de opleiding en loopbaan van zijn keuze te kiezen, te studeren en te beoefenen, op voorwaarde dat hij een ander niet schaadt.

Niemand heeft het recht om een ​​ander te doden. Niemand heeft het recht om van een ander te stelen. Niemand heeft het recht om zichzelf op enigerlei wijze aan een ander op te dringen.

Elke regering die haar burgers schaadt, hen hun eigendom of rechten ontneemt zonder hun toestemming, of een aanvallende oorlog voert tegen haar buren, ongeacht hoe zij de situatie verkeerd voorstelt, heeft haar legitimiteit verloren. Geen enkele regering mag regeren zonder de toestemming van de bevolking. Alle regeringen hebben de taak zorg te dragen voor het welzijn van hun burgers. Elke regering die haar burgers dwingt om voor haar eigen welzijn te zorgen zonder voor hun eigen welzijn te zorgen, heeft haar legitimiteit verloren.

Mannen en vrouwen zijn bedoeld om een ​​bevredigend leven te leiden, vrij van gebrek, waar ze maar willen en onder de voorwaarden die ze wensen, op voorwaarde dat hun keuzes een ander niet schaden en menselijkerwijs haalbaar zijn.

Het is de bedoeling dat kinderen een leven leiden onder de weldadige bescherming van iedereen, vrij van uitbuiting, en ongehinderde toegang tot de noodzakelijke levensbehoeften, onderwijs en gezondheidszorg.

Alle vormen van uitbuiting, onderdrukking en vervolging zijn in strijd met de universele en natuurlijke wet. Alle meningsverschillen zijn bedoeld om in der minne te worden opgelost.

Elke menselijke wet die in strijd is met de natuurlijke en universele wet is ongeldig en mag niet overleven. De vaststelling of handhaving van menselijke wetten die in strijd zijn met de natuurlijke en universele wet, heeft gevolgen die niet kunnen worden ontkomen, in dit of een ander leven. Hoewel men aan tijdelijke gerechtigheid kan ontsnappen, ontsnapt men niet aan goddelijke gerechtigheid.


Vrij vertaald Golden Age

www.miekecoigne.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma