Evolutionair Kwantumbewustzijn



 Het kwantumveld is een matrix of een rastersysteem dat op deze planeet is opgesteld en waarmee je daadwerkelijk van de ene dimensie naar de andere kunt springen. Het is zoiets als deze enorme matrix die is opgebouwd rond moeder aarde, waardoor je tegelijkertijd op verschillende plaatsen kunt zijn, het stelt je in staat om in een fractie van een seconde van de ene dimensie naar de volgende dimensie te gaan. Het stelt je in staat om tussen twee dimensies te leven,  maar het stelt je ook in staat om tussen drie dimensies te leven. Je leeft tussen de derde, de vierde en de vijfde dimensie.

De vijfde dimensie heeft een andere zwaartekracht. Wanneer je op de vijfde dimensie bent zal de zwaartekracht op de vijfde dimensie iets lichter zijn dan op de vierde dimensie. De derde dimensionale matrix en het raster is voor 95% opgebroken en valt uiteen.

Het enige wat je hoeft te doen is je bewustzijn over te brengen door deze verschillende verschuivingen die op je afkomen en hierbij worden bedoeld, verschillende programma's, verschillende driedimensionale dingen die feitelijk op je af vliegen, het maskermandaat, het vaccin. mandaat, de angst die ze bijbrengen, alles wat ze nu eigenlijk proberen te verbergen. Het wordt allemaal heel transparant.

Er zijn veel verborgen en versluierde waarheden die je zijn verteld, niet alleen in dit leven, maar gedurende duizenden en duizenden levens overgeleverd;  je hebt ondergronds werk, een ondergronds soort controlesysteem, een duister controlesysteem dat veel van de andere systemen op de planeet heeft gemanipuleerd. Dit wordt gecontroleerd door degenen in de draconische matrix en het raster. Het wordt ook gecontroleerd door de negatieve ET's. Ze controleren dit ook nog steeds.

Het is alleen dat ze je niet hebben verteld hoe de dingen echt zijn, ze hebben je niet verteld hoe de dingen echt kunnen aflopen, ze hebben je niet echt deze verschillende afdelingen laten zien en hoe ze worden beheerd . Er zal dus heel snel veel informatie naar buiten komen over de realiteit van wat je is getoond en de realiteit van wat de waarheid is.

Terwijl deze driedimensionale matrix en raster doorgaan met uiteenvallen, zul je je bewustzijn blijven verschuiven, wat betekent dat je doorgaat met het verschuiven van je wensen op de manier waarop je je hersenen naar de hogere dimensies navigeert. Je zult verschillende dingen willen, je zult jezelf niet zozeer van dienst zijn, je zult veel meer dienstbaar zijn aan anderen en aan de behoeften en wensen van anderen, samen met jou, aangezien deze dingen echt naar je toe rollen.

Het is een soort van groots ontwaken in dit kwantumraster, dit kwantumveld. Deze matrix en dit rooster gaan een diepgaande rol spelen in je bewustzijn. Want je gaat leven met de derde dimensie, de vierde dimensie en de eerste twee golven gaan omhoog, je gaat leven met vijfdimensionale frequenties die allemaal samen in een 'samensmeltingspot' zitten.



Het merendeel van de derde dimensie, alle mensen die hier beneden zijn, zullen hier beneden blijven totdat ze de planeet daadwerkelijk verlaten. Omdat dit rastersysteem verder scheurt gaat, zullen er niet veel van mogen of kunnen blijven, ze zullen gevangen worden gezet; er zullen veel dingen gebeuren in deze dimensie.  Het kwantumveld zal erg geschikt zijn voor de vierde en vijfde dimensie.

Het kwantumveld zal je in staat stellen om gelijktijdig van de ene naar de andere en terug naar beneden te reizen, dat is wat je lichaam doet terwijl je je klaarmaakt om daadwerkelijk vast te houden aan de vijfde dimensie en hoe meer mensen  kunnen opstaan ​​op de eerste en tweede golven naar de vijfde dimensie, hoe meer mensen een hogere vibratie en licht zullen vasthouden, het zal gemakkelijker worden voor de rest van het collectief dat naar de vierde dimensie gaat om daadwerkelijk omhoog en uit de dichtheid over te gaan. 

Er zullen er mensen zijn die dit spel meespelen, bewust of onbewust;  er zijn allerlei soorten negatieve duisternis die van de planeet worden gehaald. De meesten houden hier vast, maar het kwantumveld zorgt ervoor dat je heen en weer kunt schuiven door de dimensies en het is wat het je toestaat om beide tegelijk te bekijken. 

Je kunt het ene moment in de vierde zijn, dan naar de vijfde en dan terug naar de vierde. Als je op de vijfde dimensie landt, blijf je daarboven, je gaat niet terug naar de vierde. Als je verankerd bent in de vijfde, zul je om welke reden dan ook helemaal niet terugvallen en deze driedimensionale matrix, deze derde dimensie zal oplossen wanneer het tijd is. Het zal niet langer bestaan.

Deze kwantummatrix, dit kwantumveld zal je in staat stellen om je gedachten, je behoeften, je wensen veel sneller te manifesteren op de vijfde dimensie. Dit kwantumveld zal je in staat stellen om meer met energie te werken en wanneer je op de vijfde dimensie bent, zal het kwantumveld zich openen in de zesde dimensie. Het betekent dus niet dat je meteen naar de zesde dimensie gaat, maar het raster, het kwantumveld, zal er in feite een boven je verheffen.

Sommigen  zullen in staat zijn om de zesde dimensie aan te raken en weer naar beneden, zodat er altijd ten minste twee dimensies actief zijn. Er kunnen altijd wel drie dimensies zijn die een beetje op en neer gaan, maar het zal deze derde dimensie niet meer zijn, aangezien je steeds hoger en hoger gaat. Dus als je je verheft in de dimensies, dit kwantumveld afgestemd is aan je behoeften, zal het je bewustzijn optillen, waardoor je je zielsblauwdruk kunt manifesteren. Je zult in staat zijn om echt met energie te werken, doordat er een soort verschuiving in je bewustzijn plaatsvindt. Het hele collectief ondergaat eveneens een verschuiving of shift voor de energie die nog heel dicht op de derde dimensie zit. Neem het hele proces waar als een evolutionaire weg. In die zin werkt elke ego-gedachte tegen het evolutionaire proces in, zowel persoonlijk als collectief. Het idee van al op een hogere dimensie te zitten, en anderen op een lagere frequentie, en daar allerlei door de Matrix-gevormde oordelen over vormen, is illusionair en eigen aan de frequenties van de derde dimensie.




Het is een enorme uitdaging om iets op gang te krijgen, maar als je naar de vierde gaat, omdat de meesten de vierde vasthouden als je de vijfde raakt, dan zul je in staat zijn om je dromen te manifesteren, je verlangens zullen zijn veel meer hartgecentreerd en veel meer in lijn zijn met je ziel, je hogere kracht zullen we zeggen, in de waarheid van wat je reis werkelijk is en je zult meer energie hebben om mee te werken, jij ' als je meer gaven krijgt, zal het een waarachtig ontwaken zijn. Elkeen kan in dit evolutionaire pad het stralende Licht in zichzelf gaan zien, want dat is het grote Plan voor ieders incarnatie.  

Het kwantumraster, de kwantummatrix waarmee je werkt terwijl je de dimensies op gaat. Het wordt gemakkelijker en gemakkelijker, je trilt steeds sneller, je lichtlichamen houden meer licht vast en je kunt gewoon jezelf verplaatsen. Teleportatie, op afstand kijken...je kunt zoveel dingen doen met energie, met de kracht van visualisatie en je navigeert in je hart.




De kwantummatrix en dit kwantumraster, terwijl je versnelt, ondersteunt je reis meer en ondersteunt je wensen en verlangens, de zesde dimensie zich zal openen. Het kwantumveld en het kwantumraster, deze matrix werkt met ons mee! 

We kunnen onszelf naar andere plaatsen vervoeren, we kunnen op twee plaatsen tegelijk zijn, we kunnen echt onze wensen en verlangens manifesteren en zoals we zeggen zijn we allemaal dienstbaar aan anderen. Dus we zijn allemaal erg hartelijk. Dit is dus hoe het kwantumraster en de soort kwantummatrix werken, het ondersteunt je meer en meer . Het ondersteunt je reis naar jouw ziels- waarheid, het ondersteunt je bij het manifesteren van wat je wilt, het ondersteunt je bij het afstemmen op je hogere macht en het ondersteunt je in de waarheid van alles wat is, het ondersteunt je bij het weten van alles wat is. Je leert werken met energie, zoals het werkelijk de bedoeling is.




Het kwantumrooster, deze kwantummatrix is een energieveld en elke dimensie in het energieveld heeft verschillende componenten en verschillende dingen die je kunt doen. Dus terwijl jij in jouw bewustzijn evolueert, ondersteunt het eveneens het evolutieproces bij anderen. Deze vorm van evolutionaire dienstbaarheid zal meer van het doel van je ziel activeren, het zal meer van je DNA activeren.



Als je uit deze driedimensionale matrix komt, zul je een heel nieuw leven en een reis voor jou en het kwantumveld ontdekken en wordt door deze kwantummatrix en het raster ondersteund.  Dus dit zal echt nuttig zijn bij je ascensie, het zal echt nuttig zijn voor iedereen in de vijfde dimensie, het zal ook nuttig zijn om de kennis  te activeren. Op elke dimensie zijn er verschillende geschenken en hiervan bewust zijn maakt deel uit van het groeiproces.

Op de vierde dimensie voel je je lichter, er is meer licht in je lichtlichamen, je verschuift van je ego naar je hartcentrum. Dus je leert om door je hart te navigeren. Dit is de vierde dimensie voor alles wat op aarde wordt gebruikt als zuiveringscentrum. Dit is waar al je chakra's worden geleegd, opgeschoond en afgestemd. Dit is waar je alle vorige levens opruimt die je niet dienen. Dit is waar je al je DNA-activaties krijgt, dit is waar alle energieën echt in staat zijn om je reis te ondersteunen en je klaar te maken voor de vijfde dimensie.

Je zult je heel anders voelen op de vijfde dimensie met deze kwantummatrix, dit kwantumveld en het zal gewoon ondersteunen wie je bent. Het zal je leven meer ondersteunen, het zal je reis meer ondersteunen en het zal een soort waarheid ondersteunen en weten wie je werkelijk bent op het niveau van je ziel. Het is veel informatie  maar kijk eens naar dit kwantumveld als drie verschillende lagen, drie verschillende dimensies, waarbij elke dimensie echt anders werkt.

Op deze dichte dimensie is dit het egobrein, de ego-geest, dit is waar het duister speelt, dit is waar de controle is, dit is waar de manipulatie en de dominantie en de hebzucht leven. De vierde dimensie met dit kwantumveld is waar je helemaal zuivert, waar je meer vibreert met licht, waar je je chakra-systemen zuivert, waar je lichtlichamen zich uitbreiden, waar je in staat bent om echt alles in je op te nemen de downloads en de energieën die binnenkomen.

Dit verzekert je voorbereiding op je ascensie en  hoeveel mensen er naar de vijfde dimensie evolueren voordat de matrix van de zesde dimensie daadwerkelijk begint te openen is onduidelijk. Dus het is heel spannend, ik wil je vertellen dat het heel anders gaat worden in de vijfde dimensie. Je gaat veel meer binnenkomen en van al het weten wie je bent, zul je je helderziende gaven krijgen, je zult zoveel meer geactiveerd worden, maar bovenal zal je bewustzijn verschoven worden naar dat van eenheid. Dus eenheid voor iedereen, eerlijkheid voor iedereen, gelijkheid voor iedereen, en je zult alleen vanuit je hart leven. Eenheidsbewustzijn dat gedragen wordt van doorleefd ervaren inner-rijk Eenheidsbewust Zijn.




Je zult verbinding maken met het goddelijke in jeZelf, je meer verbinden met de Universele Licht- en Energiekracht en verbinden met het Multiversum. 



Het is belangrijk om te weten hoe het kwantumveld werkt, om je te los te maken uit de Matrix en de enorme gelaagde programmeringen binnen de aardse dimensie. Of je nu spiritueel werker bent, schrijver, leraar, bakker...Het kwantumbewustzijn werkt voor ieder op gelijke wijze, alleen gaat ieder daar op een andere wijze mee om.

Niemand hoeft te dicteren hoe anderen met het eigen evolutionaire proces moet omgaan, daarentegen is het veel belangrijker elkaar aan te raken, te inspireren, het pad zelf loopt ieder op eigen unieke wijze. Dat ieder nog vaker zal stuiteren in het pad is niet negatief, maar maakt deel uit van de weg naar het expanderen van bewustzijn. 

19- 11 - 2020 

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma