Matrix-programma's loskoppelen - tune in in je goddelijke Bron- Essentie


De meesten van ons proberen voorzichtig over deze kwetsbare aarde te lopen.

We beginnen de effecten van onze keuzes te begrijpen, de gevolgen die worden veroorzaakt door het geld dat we uitgeven en de producten die we onze huizen en lichamen binnenlaten - zowel het afval dat onvermijdelijk ontstaat door bijna alles te consumeren vandaag als de vervuiling die in het kielzog achterblijft. van zijn maken.

Over je keuzes - maak je ze omdat je echt afstemt op waar je ziel voor zingt? Ben je aan het selecteren wat jou en het collectief van dienst zal zijn buiten het (vaak) ego-gedreven moment?

Of begeef je je simpelweg, zinloos, onbewust door een voorgeprogrammeerd pad, een pad dat zo geworteld is in het DNA van de mensheid dat het onvindbaar is geworden? Ben je echt ontworpen om een ​​bepaalde stroom te volgen, om een ​​bepaalde rol te vervullen en om dit matrixwiel met precies het juiste tempo te laten draaien om dit patriarchale paradigma overeind te houden?

De kans is groot dat je nu scherper begint met waar te nemen.

Omdat je er bent. En je stelt je energieveld al open voor de mogelijkheden van een andere weg, een weg die verder gaat dan het doodlopende 9-5-bestaan ​​waar de meeste mensen hun hele, gewonde leven naar wegslijpen.

Massaal verschijnen de woorden : 'wakker worden', maar er is wakker worden en wakker worden. De woorden wakker worden sluiten niet aan bij hoe ik waarneem en denk. Het gaat over bewuster waarnemen en dit waarnemen is een innerlijk proces, aangedreven vanuit het harts-bewustzijn. 

Het is gemakkelijk om de echte ascensie van persoonlijk bewustzijn te verwarren met simpelweg afdwalen op een weer ander voorgeprogrammeerd pad van consumentisme, weliswaar met een andere naam, maar in wezen identiek van aard. Anders gezegd: in de diepere veld van bewustzijn wordt het oude paradigma vervangen door een ander gelaagd oud paradigma. Maar in essentie blijft men aanhaken bij oude zienswijzen, oude overtuigingen en aannames. Alles waarmee we ons identificeren, en hierrond een verhaal in vastzetten, maakt onvrij. Natuurlijk hebben we een naam, onder andere, hiermee maken we ons kenbaar. Het overmatig gewicht toekennen anderzijds aan een naam ( of het nu jouw naam is of iemand anders ' naam) is de valkuil binnen het geprogrammeerde denken, een overmatig gewicht toekennen aan wat je doet in je leven, hoeveel geld je verdient, hoeveel aanhangers je hebt...het maakt allemaal deel uit van een geprogrammeerd pad.

Tenzij je echt werkt om jezelf te de-programmeren, ontsnap je niet aan de matrix.

Je houdt gewoon het patriarchaat in stand, houdt de wielen van handel draaiende en voedt het drijfvermogen van onze op angst gebaseerde samenleving. Wat voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling je ook doet, je zult het paradigma dat jou - en ons allemaal - gevangen houdt, klein en verminderd in onze persoonlijke kracht, niet veranderen. Maar door het werk te doen, beïnvloed je niet alleen verandering in uw leven, maar ook in het leven van de hele mensheid. Dat is de mooie ironie van je kracht - en het is ook wat je zo gevaarlijk maakt voor de houders van de poppensnaren.

Op het eerste gezicht leest het als een gemakkelijke taak om jezelf te deprogrammeren. De tools die je nodig hebt en de methoden die je moet volgen, zijn niet ingewikkeld of elitair . Maar laat je niet misleiden. Het volstaat niet om erover te lezen...

Het is in de praktijk dat veranderingen zullen roeren, vooruitgang zal komen en jouw weerstand ook. Omdat je jezelf wilt deprogrammeren, moet je de paradigmaverschuiving van binnen maken voordat het buiten wortel kan schieten, en dit is de moeilijkste plek om te veranderen. Het zal gespannen, destabiliserend en angstig aanvoelen. Maar dit is het bewijs van zijn kracht. Omdat door deze zachte afwikkeling van de greep van stille onderdrukking, je persoonlijke energetische afdruk groter wordt. En het schraapt en schraapt en slijt tegen het leven waaraan je gewend bent geraakt, wat bewijst hoeveel je verder ontwikkelt.

Paradigma-verschuiving is een innerlijk proces.

1. In eigen autoriteit staan: innerlijk meesterschap

Vanaf de geboorte hebben we geleerd om onze macht weg te geven aan mensen met meer autoriteit, leeftijd, ervaring, geld… wat eigenlijk meer is dan. Het effect hiervan is dat het gevoel van soevereiniteit dat we allemaal hebben in de loop van de tijd heel geleidelijk uitwist, en dat je opgroeit met twijfels aan jezelf. Als er altijd iemand is die het beter weet, wat heb je dan aan jouw mening, perspectief of intuïtief voorgevoel?

Dus als volwassenen vertrouwen we naadloos in het vertrouwen dat onze regeringen beslissingen nemen met betrekking tot onze gezondheid, onderwijs, beleid en de vorm van onze samenlevingen. Maar denk je dat ze echt het beste met je voor hebben? En zo niet, waarom geef je ze dan nog steeds je kracht?

Claim in plaats daarvan je eigen soevereiniteit. Neem verantwoordelijkheid voor de richting van je leven en kom samen met een groep gelijkgestemde mensen om te beginnen met het ontwerpen van betere sociale systemen naar keuze.


2. Materialisme- Consumentisme

Reclame heeft geleerd uw meest primaire menselijke behoeften te associëren met producten. Seks, schoonheid, macht, populariteit, gelach en echte vriendschap worden allemaal beloofd als je je geld uitgeeft aan dat essentiële nieuwe (merk) product.

Rechtsaf?

Maar hoe lang duurt het voordat je gewoon meer wilt?

Door het bedrog heen kijken, onderzoeken vanwaar de drang van verlangen naar meer komt, de drang naar meer goederen, naar meer succes, naar meer vriendschappen, naar meer veruiterlijkheden, naar meer goedkeuring, naar meer macht, naar meer winst...




3. Maak verbinding met je fysieke lichaam 

Je lichaam is een fijn afgestemde machine, je interface tussen je innerlijke en uiterlijke werelden. Verbetert wat je eet je vitaliteit, kracht en levenslust? Of doet het je pijn?

Te veel geraffineerd voedsel - vooral vlees, zuivel, suiker en granen die zo veel voorkomen  zijn letterlijk giftig voor het lichaam en helaas schadelijk voor het deprogrammeringsproces. Deze voedingsmiddelen verstoppen de natuurlijke energetische paden van het lichaam, ze verlagen je vibratie-essentie en maken het VEEL moeilijker om de grip van de matrix te weerstaan. 

Je zult vrij zijn als je lichaam vrij is.



4. Neem afstand van het massa- denken

Het is enorm moeilijk om op te vallen in je unieke karakter in de wereld van vandaag. Maar het is gemakkelijk om te denken dat je dat bent. Een van de meest gladde trucs van het overkoepelende patriarchale paradigma is om je te laten denken dat je in contact bent met je waarheid, terwijl je simpelweg de waarheid nabootst die je met de paplepel ingegoten hebt gekregen. 

Onderzoek vanwaar de behoefte om jezelf met anderen te vergelijken? Herinner je dat jij en iedereen met een unieke zielsblauwdruk is geïncarneerd. 

Onderzoek de woorden die je dagelijks uitspreekt over jezelf, over anderen, over de wereld, over het leven. Resoneren de woorden met je hart, of zijn het herhalingen die je bij wijze van programma hebt ingeprent, maar die je niet écht van binnen voelt stromen? Ook in spiritualiteit neem ik waar dat de vele citaten met gemak worden overgenomen, zonder écht te voelen hoe die woorden aansluiten bij jouw bewustzijn, jouw diepere voelen en weten. Creëer je eigen woorden die aansluiten bij wat je in elk moment ervaart, doorleeft en voelt. Uiteindelijk zijn het niet de stroom aan woorden die noodzakelijk voor het de-programmeren zorgen, eerder in het wetend voelend 'veld', waar de vele woorden gebaseerd zijn op herinneringen en overtuigingen.

Stem af op je hart en weet dat je naar je werkelijke essentie geleid wordt. Je innerlijke kompas is het enige dat je kunt vertrouwen, en JIJ bent de enige die het kunt horen.


5. Durf je authentieke Zijn creatief tot uitdrukking te brengen

Creativiteit gaat niet alleen over escapisme. Of met nieuwe ideeën, nieuwe oplossingen of innovatieve doorbraken. Als je creatief bent, gaat je trillingsfrequentie verfijnen, verzachten. Telkens wanneer je persoonlijke trillingsfrequentie stijgt, wordt het gevoed in het collectieve bewustzijn, en de sluier van misleiding die net boven de oppervlakte van de mensheid zit, wordt verzwakt.

Creativiteit opent mogelijkheden. Het verbreedt de horizon van perspectief. Het brengt de nieuwe aarde tot stand.

Jouw inspanning is belangrijk. Jouw stukje van de puzzel is essentieel. Je werk om jezelf te deprogrammeren maakt deel uit van je rol in de wereld ... waarom zou je dit anders nu lezen, als je niet wist dat het de waarheid was?



28-11-2020

www.miekecoigne.com




Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma