Conceptie van het gouden kind via het eigen mannelijke en vrouwelijke


In maart van dit jaar hebben velen bewust of onbewust, door middel van het innerlijke mannelijke en vrouwelijke, de conceptie van het gouden kind bedacht, via het eigen vrouwelijke en mannelijke.

Deze energie van het zelf zou in december geboren worden.

We begonnen de ineenstorting van enkele van onze diepste patriarchale systemen op te merken die harder instortten of vastgrepen dan ooit tevoren, terwijl we de controle over de patriarchale systemen behielden.

In mei maakten vrouwen hun eigen persoonlijke sprongen om het heilige vrouwelijke te verankeren, nadat ze enige diepe introspectie hadden besteed aan het omgaan met het vervormde vrouwelijke, in zichzelf en / of het vervormde mannelijke.

In deze periode van integratie heeft ze misschien enige weerstand van het mannelijke opgemerkt, niet zeker van zijn rol in deze sprong die ze had gemaakt.

In september richtte hij zich nu op dezelfde energie, nam hij zelf een sprong in zijn heilige mannelijke en moest hij mogelijk kijken naar wat er nog in hem aanwezig was, via zijn verwrongen mannelijke en vrouwelijke energie.

Opnieuw een duidelijke golf van het ineenstorten van de patriarchale systemen, waarbij sommigen zich overgaven en sommigen harder vochten om de controle te behouden.

Oktober was een oproep voor ieder mens om naar binnen te gaan, de dualiteit in zichzelf te zoeken.


In deze periode ervoeren we de diepste programma's en ontstonden nieuwe manieren van Zijn. Velen kwamen aan het einde van hun geduld, het einde van tolerantie en waagden haar sprong, niet langer bereid om deze oude systemen te dienen. 

We waren het bewust of onbewust eens om de zuivere liefdesvergelijking van de 369 waarover Tesla sprak, de bewuste kracht van LIEFDE, te verankeren en te belichamen. ( de sleutel tot het Universum). Eén van zijn meest bekende citaten zijn: 'Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.'




Vanuit zelfkeuze waagden we opnieuw een sprong, en net als bij domino's, creëerde we een effect waar we ons  herinnerden, dat het tijd was om ook weg te lopen van het oude en alles te doen wat nodig was om in overeenstemming te zijn met deze gave.

Op 9 november ging de poort van 11-11 open en degenen die besloten hadden om voor eenheid te kiezen, deden alles wat nodig was om zich af te stemmen op deze gave van de versmelting van heilig vrouwelijk en heilig mannelijk binnenin.

We voelden, keken toe, voelden aan de man zich overgaf en daarbij lieten we het samenvloeien, verankeren en belichamen van zijn eigen vrouwelijke één worden, in onszelf.

Velen die momenteel dit goddelijke geschenk van Eénzijn integreren, bereiden we ons voor op de heilige komst van de Gouden Kind-energie, het getrinificeerde veld, onze eigen drie-eenheid, 369 activeringen. 

Maar het allerbelangrijkste, wat kan samen worden gecreëerd wanneer het goddelijke mannelijke en het goddelijke vrouwelijke samenwerken, verenigd op het gebied van Eenheid, in een periode, de laatste delen en voorbereiding, vóór de komst van dit nieuwe Gouden kind. Twee drieklanken naast elkaar. eerst in het zelf, en daarna gespiegeld en geactiveerd, drie-eenheid van zelf, gerealiseerd, scheppers.

We zullen dit allemaal in onze eigen tijdlijnen doen; de geboorte voor sommigen zal vroeg komen, zoals prematuren, en sommigen zullen wachten tot de zonnewende, en anderen zullen later aankomen. 

De energie van onze eigen drie-eenheid essentie is klaar. 

Er zijn veel paden een berg op; de sprong naar deze frequentie creëren we op eigen wijze mee, daarom zijn we ook co- creators en Eén. 



Nikola Tesla 369 Code Music with 432Hz Tuning, Ancient Frequency Healing Music







Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma