Akasha Reading en het Universeel Scheppingsveld nader belicht.

 Wat zijn AKASHA- KRONIEKEN?




Naar aanleiding van de vragen die ik krijg rond Akasha Kronieken of een Akasha Reading licht ik in mijn hoedanigheid als onder meer opgeleid Akasha Reader (Deborah King Center) toe wat de Kronieken zijn, waar het verschil is tussen een gewone reading en een Akasha Reading, wat het doel is van een A.R, in welke omstandigheden een A.R. een mooie aanvulling is naast een gewone reading enz…
Je kunt je wellicht voorstellen dat je niet zomaar eventjes in het wilde weg een duikje kan nemen in de Akasha-Kronieken….de Kronieken worden door de Heren van de Kronieken bewaakt en zomaar uit nieuwsgierigheid om een toekomstvoorspelling te doen, werkt niet en is evenmin de bedoeling ervan.
De Akasha Kronieken ( of Levensboek) bevatten informatie over het verleden, heden en toekomst van iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je andere "levens" zijn hierin opgeslagen. Het is de registratie van de reis van jouw ziel. Tevens geeft het de mogelijkheden van jouw toekomst weer.
Kortom, het is een enorme bibliotheek met gegevens van ieder mens, dus ook van jou.
VERLOOP VAN EEN AKASHA Reading
Een consult bestaat uit het openen van je opgeslagen gegevens, die door hogere spirituele niet- aardse begeleiders vrij worden gegeven, ook wel de Akashic Records Holders genoemd. Zij weten als geen ander de informatie die jij nodig hebt, door te geven.
Als Akasha Reader bereid ik me voor met het Pathway Prayer en vanaf het moment dat de Akasha geopend is, stromen de energie en de krachten van de Kronieken door me heen en wordt de informatie helder ontvangen en aangereikt.
Mijn specialiteit ligt vooral in het in- en aanvoelen van jouw energie op dat moment en hoe jouw energie zich verhoudt tot een ander en in een situatie waarin je inzicht wenst.
Als het nodig is, komt de essentie van een persoon die voor jou belangrijk is in welke vorm dan ook naar voren.
Wat in het energieveld vastzit, wordt losgetrild als het ware. Er wordt op geen enkele manier ingegrepen of gemanipuleerd.
Voornamelijk verschuivingen in bewust Zijn die je eigen zachte kracht weer volledig terugbrengen, maken deel uit van een Akasha Reading.
We beginnen een Akasha Reading altijd met een Lichtzuilmeditatie, waarna de Kronieken worden geopend.
Tijdens de reading leg je je situatie voor, stel je de vragen die voor jou in dat moment belangrijk zijn; de antwoorden , inzichten die je ontvangt zijn afkomstig uit jouw Kronieken door de Heren van de Kronieken, Meesters, Leraren en Dierbaren.
Tijdsgebonden vragen, als toekomstvoorspellingen worden niet tijdens dit soort readingen beantwoord; tijd bestaat NIET vanuit deze gegevenheid en toekomstvoorspellingen ontnemen je meestal de kracht en het vertrouwen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen in jouw leven en dat is het doel: jou terugzetten in je kracht en verantwoordelijkheid in je leven nemen, en dit met alle inzichten die je vanuit de Kronieken mag ontvangen.
De hoeveelheid informatie die jij krijgt, is dus ook afhankelijk van de bereidheid je te openen om de informatie te ontvangen.
Inzichten en het belichten van verschillende invalshoeken van je levenssituatie komen tijdens een consult aan bod.
Hoe de informatie door komt, verschilt per persoon; nogmaals , het is geen "toekomstvoorspelling" daarentegen krijg je tijdens het consult inzicht in je huidige situatie om zo betere keuzes te kunnen maken, die aansluiting vinden bij je blauwdruk.
Na een consult is het belangrijk even tijd te nemen voor jezelf om de informatie te laten inwerken op een dieper niveau.
In een persoonlijke Akasha Reading kunnen ook voorouderlijke patronen, vorige levens geheald worden.
Een Akasha Reading vragen enkel uit " nieuwsgierigheid " is niet wenselijk en mijn ervaring als Reader hierin is dat mensen die een Akasha Reading aanvragen dit heel bewust vragen en heel bewust met eigen transformatie proces bezig zijn.
De discussie rond de Akasha Kronieken is eerder een discussie rond de Matrix, of het zoveelste 'systeem'. Het is nog steeds de manier waarop een Reader hiermee omgaat, vanuit integriteit en deskundigheid. Nogmaals. Een Akasha Reading is niet te vergelijken met channelen, met kaartlezen, met voorspellingen doen. Er is niets zweverig aan, eerder het tegendeel. De oordelen worden helaas geformuleerd door onwetendheid, zoals dit met alles is. Onwetendheid is echter een keuze. Zoals met alles in het leven.
Er zijn mensen die heel graag de basisopleiding volgen, omdat ze een diepe 'ja' voelen. Anderen zegt het niets en kiezen voor een cursus om met kaarten te werken. Zolang de keuze vanuit het hart komt, voor het hoogste welzijn, is dit het allerbelangrijkste.
Bovendien verandert het mediumschap zoals dit voor velen nog is gekend als toekomstvoorspellingen doen, naar het inspireren van cliënten om in het eigen meesterschap te staan, sparringpartnerschap, omdat elk wezen een spiritueel BronWezen is. Het inluiden van de Nieuwe Tijd, WATERMAN, gaat over zelfmeesterschap, verantwoordelijkheid, samenwerking, gelijkwaardigheid.




Alle werktuigen die de weg ernaartoe faciliteren worden aangereikt
zonder afhankelijkheid te creëren. Dat de weg van het oude Vissentijdbewustzijn naar het Watermantijdperkbewustzijn geen eenvoudige weg is, is menselijk en toch is het aan ieder de keuze om de weg naar zelfmeesterschap te bewandelen.
En precies dàt is het allerhoogste doel van mijn werk. Dat is nog nooit anders geweest, omdat dit mijn levenswerk is, en niet even een bevlieging van enkele jaartjes. De spoeling van klanten die heel bewust de weg naar het nieuwe bewustzijn kiezen is dunner geworden, maar ze zijn er gelukkig wél.
Kiezen om het slachtofferschap vaarwel te zeggen en dader worden van het eigen leven, zodat je aan het einde van rit niet hoeft te zeggen ' Had ik het geweten...'. Eén ding is wel zeker: Je wist het wél, maar je hebt andere keuzes gemaakt, en soms niet voor jouw allerhoogste welzijn.
Het opofferen van het eigen leven, kan heel mooi zijn, vooral voor de omwereld, maar het is niet de eerste keer dat ik mensen spreek, die terugblikken met een scala van emoties en gevoelens: spijt, boosheid, verdriet. Hun leven is bijna voorbij...
Ieder heeft een unieke zielsblauwdruk, en daar maakt het zich opofferen of slachtofferen nooit deel vanuit, dit is aangeleerd en geconditioneerd gedrag.
Deze massa aan overtuigingen en gedachtengoed zijn precies die systemen die we terugvinden binnen de Matrix.
Elke keer er een 'ja, maar...' volgt, is goed om te onderzoeken vanwaar de 'ja, maar' vandaan komt.
Het idee dat je geen keuze hebt, is een idee, een gedachte en een overtuiging.
HET EFFECT VAN EEN AKASHA READING?
• Duidelijke inzichten in je huidige levenssituatie zodat je je kan verbinden met jezelf, de richting die je verder kan uitgaan in je leven, op elk levensvlak.
• Een grotere verbinding met jezelf op hartsniveau en daardoor een fijner contact met anderen.
• Een meer ontspannen gevoel en een gevoel van "centering" en "grounding".
• Een vrij gevoel in het maken van keuzes zonder schaamte- of schuldgevoelens omdat je nu weet wat de zin van je leven is.
• Meer respect voor anderen en respect voor jezelf.
• Waar je voordien in een "slachtoffergevoel" bleef hangen, ervaar je nu een jezelf terugzetten in je eigen kracht.

Nog een oude New Age overtuiging dat ik graag ont-kracht: ik zet niemand in zijn/haar kracht. Dat doe je zelf, vanuit jouw eigen BronKracht, nadat de oude laagjes zijn ontmanteld.

Wil je graag een Akasha Reading ontvangen of zelf de basisopleiding volgen, dan kun je contact opnemen via info@miekecoigne.com

Liefs, Mieke

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma