Enkele herinneringen...nu je geland bent op Planet Earth, leef de meest unieke authentieke versie van wie jij werkelijk bent.

Stel jij je de vraag waarom je hier op aarde bent, waarom dingen gebeuren in je leven waar je niets van snapt, waarom jij altijd een pechvogel bent, of waarom je zomaar zoveel geluk zou verdienen.... Ok, hier gaan we. 




1. Je krijgt 7 verschillende lichamen en een slapend bewustzijn - je zult ze constant moeten ontwaken, ontwikkelen en verfijnen. Neem rustig waar dat je tegelijkertijd in verschillende dimensies zult zijn, en dat de hele wereld in jou leeft.


2. Je landt op een plek waar je naar een school gaan die Life on Planet Earth heet. Elke persoon en elke gebeurtenis is je Universele Leraar/ Inspirator.


3. Er zijn geen fouten, alleen leer-ervaringen. Falen is een integraal onderdeel van succes. Er zijn geen slachtoffers - alleen leerlingen en leraars, die elkaar inspireren om zichzelf te realiseren op Aarde. Herinner je dat je een spiritueel wezen bent met aardse ervaringen, waarin jouw unieke blauwdruk doorleefd kan worden. 


4. De leer-ervaringen wordt in verschillende vormen herhaald totdat deze volledig is geleerd. Als je de gemakkelijke leer-ervaringen niet begrijpt, niet ziet, niet voelt, niet waarneemt of 180 ° de andere kant uitkijkt - zullen ze moeilijker worden tot je de ervaringen integreert als opstapje naar een volgende ervaring. Leer-ervaringen gaan door en kennen geen ' eindpunt'. Het eindpunt is er pas bij de overgang van de ene, stoffelijke aardse dimensie, naar een andere dimensie. Je Ziel is onstoffelijk en levend, over alle dimensies heen. 


5. Externe problemen zijn een nauwkeurige weerspiegeling van je innerlijke toestand. Als je je innerlijke wereld verandert, zal de uiterlijke wereld ook voor jou veranderen.


6. Pijn is de manier waarop het universum je aandacht trekt - er is iets mis. Emotionele pijn die niet wordt doorleefd, geaccepteerd dat dit deel uitmaakt van je aardse spirituele leerervaringen, kan zich kristalliseren in fysieke pijn en ziekte. Je bent geen slachtoffer van pijn: pijn is een wake-up call waar alleen jij verantwoordelijk voor bent. Er wordt je niets aangedaan: die gedachte vasthouden houdt heling en genezing tegen. Misschien is het tijd om toxische relaties los te laten, werk aan te trekken wat jou van binnenuit vreugde geeft, over te stappen naar een gezonde manier van leven...


7. De wereld is divers. Afwijzing van zichzelf en anderen "zoals het is" is de basis van negatieve emoties die het lichaam vernietigen.


8. Je zult begrijpen dat de ervaringen geïntegreerd zijn, wanneer je gedrag en houding ten opzichte van alles verandert. Wijsheid wordt verkregen door te oefenen. Een klein beetje van iets is beter dan veel van niets.


9. Er is geen betere plek dan "hier". "Daar" is niet beter dan "hier". Wanneer uw "daar" "hier" wordt, krijg je een andere "daar", die weer beter zal lijken dan "hier". Waardeer wat je nu hebt. Waar je ook gaat, daar ben je en neem je jezelf overal (in) mee.


10. Anderen zijn slechts jouw spiegelbeeld. Je kunt niet liefhebben of haten wat in anderen is als het niet jouw eigen kwaliteiten weerspiegelt.


11. Het leven vormt een lijst, maar jij schildert een beeld. Als je geen verantwoordelijkheid neemt voor het schilderij, zullen anderen het voor jou uittekenen of uitschrijven. 


12. Alle antwoorden zijn in jou. Je weet meer dan de boeken zeggen. En het enige wat je hoeft te doen is naar binnen kijken, naar je eigen innerlijke Zelf te luisteren en hierin onvoorwaardelijk vertrouwen.


13. Zoek je bestemming, realiseer jezelf er zoveel mogelijk in en geef jezelf er volledig aan over. Het kan gedurende het hele leven veranderen. Leer constant iets nieuws en wees niet bang om helemaal opnieuw te beginnen.


14. Waarschijnlijk vergeet je dit alles wel eens als het je goed gaat of als het wat minder goed gaat. 


15. Herlees dan even al het voorgaande, en weet dat je voor incarnatie jouw unieke levensplan-in  jouw zielsscript hebt meegenomen; Stap bewust uit het idee dat je een slachtoffer bent en herinner je dat je altijd de keuze hebt om dader te worden van je eigen unieke levensplan. Je hebt van niemand de goedkeuring nodig. Om de eenvoudige redenen dat diegenen die je hierin afkeuren, meestal niet navigeren op hun eigen zielsblauwdruk en doen wat hen is geleerd middels de vele programma's die bestaan uit goed of fout, succes of falen, rijk of arm...


Leef jouw unieke versie, zoals het voor jou werkelijk is bedoeld en laat gun elkaar diezelfde reis. Uiteindelijk zijn we hier als aardse mens voor een tijdelijk bestaan, je hebt een ticketje voor dit leven naar de Aarde geboekt, je bent niet hier om volgens programma's te leven, maar de beste unieke versie te leven, van wie jij werkelijk bent.


Namasté, Aloha, so much gratitude.


www.miekecoigne.com


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma