Voorbereiding op de Paradigmaverschuiving December 2020

 Kosmische Shift December 2020 


Het Portaal van de Leeuwenpoort piekte op 8 augustus 2020. Elk jaar op 8 augustus komen Sirius A, de aarde en de zon in het teken van Leeuw, op één lijn met de Grote Piramides van Gizeh en de Sfinx. Deze uitlijning staat bekend als de Leeuwenpoort omdat de zon in Leeuw staat en daarom energie positief, moedig en verheven is.


Dit jaar blijft het raam open van 3 augustus - 12 augustus en een nieuwe galactische poort of Sterrenpoort gaat open op 13 augustus boven Egypte. Dit zal over de hele wereld voelbaar zijn.


Om de kritische massa van de opening van de Egyptische Sterrenpoort op 13 augustus te bereiken, moet het collectieve bewustzijn van Sterrenzaad in lijn liggen met de organische scheppingsspiraal.


De piek op de 8e bepaalt de frequentie die wordt vastgehouden voor het openen van de Egyptische Stargate. Er is een enorme download van Galactische Raster-energetica die binnenkomt vanuit het Sirische portaal, onze Zon en de Grote Centrale Zon. Deze zonnen komen overeen op 21 december 2020.




Daarom is de Leeuwenpoort een brug naar deze ongelooflijke uitlijning van de zonnewende. Deze afstemmingen beïnvloeden het collectieve bewustzijn. Elke Starseed bereidt zich voor op deze tijd. Nooit eerder is onze collectieve missie zo belangrijk geweest.

Dus hoe bereiden we ons voor op dit zeer speciale doel? 

1. LAAT SCHADUWPATRONEN LOS

Je innerlijke werk doen is nog nooit zo belangrijk geweest! Als je wordt getriggerd door de huidige mondiale stand van zaken, dan is dit een indicatie dat het tijd is om je angsten, twijfels en onzekerheden te belichten. Zoek eventueel een dieptecoach om je mee te nemen op een begeleide reis van spirituele en emotionele bevrijding. Schaduwpatronen kunnen zich diep in je onderbewustzijn hebben genesteld!

2. NEEM EEN DIGITALE DETOX

Als je te lang achter de computer of op je mobiele apparaat doorbrengt, word je blootgesteld aan een buitensporige hoeveelheid elektromagnetische energiefrequenties die ervoor kunnen zorgen dat je menselijk bioveld synchroniseert met kunstmatige golflengten en je gevangen houdt in een hypnotische tranceachtige toestand. Als je je een tijdje in de natuur kunt terugtrekken om je weer te verbinden met het kristallijnen raster, doe het dan gewoon en stop met het verzinnen van excuses!

3.  WAKKER JE ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN AAN

Gebruik je invoelend onderscheidingsvermogen en objectiviteit wanneer je naar iemands mening luistert, of die nu wordt uitgezonden op sociale media of via reguliere kanalen. Het is zo gemakkelijk om meegesleept te worden in de gepassioneerde opvattingen van complottheoretici, transparante politieke agenda's en bevooroordeelde omroepen op de nieuwskanalen. Onthoud dat om het Eenheidsbewustzijn te activeren, we alert moeten blijven of de frequenties van verhalen resoneren met het hoogste welzijn voor alles en iedereen. In het Eenheidsbewustzijn is geen onderscheid onder elkaar. Er zijn geen leiders, geen volgers, er zijn geen rangen, geen titels, geen goeroes. 

4. WORD EEN LICHTDRAGER

Straal liefde en mededogen uit in alle nieuwe situaties die je in deze tijd kunt tegenkomen. Je kunt er nooit goed tegen vechten, het enige wat je kunt doen is er goed van houden. De dagelijkse beoefening van Ho'oponopono houdt je gecentreerd en zorgt ervoor dat je licht helder blijft schijnen. ( Zerolimits- Dr Joe Vitale) 




5. VRAAG OM BEGELEIDING

Als je je ooit geïsoleerd, alleen of in twijfel voelt, vraag dan je spirituele begeleiders,  engelen en kosmische gidsen om steun en informatie. Enkelen zijn Merlijn, Koning Arthur, Yeshua en Aartsengel Michael. Bovendien wachten je sterfamilies gewoon op jou om contact met ze op te nemen. De galactische federatie van licht kan je vrije wil niet hinderen als je om leiding vraagt, dus breng wat tijd door in je innerlijke wereld om je opnieuw te verbinden met de Pleiadians, Arcturians, Andromedans, Cassiopeans en Sirians.




6. LAAT OORDELEN OVER ANDEREN LOS

Als je merkt dat je verstrikt raakt in al het drama en reageert met frustratie, overweldiging, verdriet of woede, herinner jezelf er dan aan om tot tien te tellen en reken het niet af op je dierbaren die de werkelijkheid misschien anders zien dan jij. Dit zal alleen maar verder bijdragen tot polarisatie en afgescheidenheid op een kritiek knooppunt op de tijdlijn van de aarde waar harmonie en saamhorigheid essentieel zijn.


7. HERKEN DE ILLUSIE

Zodra we het leven kunnen waarnemen vanuit een multidimensionaal, integratief perspectief, lossen alle illusionaire constructies op en beginnen we getuige te zijn van de waarheid die net achter de sluier bestaat. Dit laat alle misvattingen van machteloosheid los en projecteert je in je Goddelijke IK-BEN aanwezigheid. 



www.miekecoigne.com




Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma