Kosmische update Aquariusbewustzijn

 



We weten dat we in het jaar 2012 begonnen te reizen door het diepste deel van de Fotonengordel en deze hogere frequenties ervaarden die vanuit onze Centrale Zon stromen. Dit is het Aquariustijdperk. We zullen de komende 2000 jaar in dit nieuwe tijdperk van realiteit zijn.

We staan ​​aan het begin van het starten van een hele nieuwe realiteit op deze planeet. Ons zonnestelsel maakt deel uit van een veel groter zonnestelsel, de Pleiaden genaamd, de zeven zusters die rond hun zon Alcyone draaien.

Onze planeet draait elke 365 dagen rond onze zon en onze zon maakt elke 25.630 jaar een revolutie rond Alcyone, Alcyone maakt elke 225 miljoen jaar een revolutie rond het centrum van de melkweg.

Op 21 december 2012 passeerden we de precessie van de equinox, wat het begin was van een hele nieuwe cyclus, het begin van een compleet andere realiteit. Het einde van een revolutie van onze zon rond Alcyone en het einde van een revolutie van Alcyone rond het centrum van de melkweg. Een nieuw tijdperk in Waterman ... Onthoud dat elke constellatie een bepaalde frequentie afgeeft, een andere realiteit, dus het zou logisch zijn dat wanneer we overgingen naar Waterman, we een geheel nieuwe realiteit zouden ontvangen.

Wat de precessie van de equinox betekent, is dat de aarde 25.630 jaar lang een cyclus rond alle 12 sterrenbeelden voltooit. We besteden 2000 jaar geven of nemen een paar jaar in elk tijdperk, in elk sterrenbeeld.

We hebben net het Vissentijdperk verlaten in 2012, dat ging over controle en onderdrukking, een realiteit met een lage frequentie. Dus als je erover nadenkt, is het dan een wonder dat deze buitenaardse controleurs religie hebben ontworpen? Is het een wonder dat ze een redder vormden voor de laatste 2000-jarige cyclus van Vissen?

Elke grote transformatiecyclus komt met een knal binnen en is meestal vrij gelijkaardig. Dit betekent dat onze huidige situatie die we ervaren. Voortdurende oorlog, de radicalisering van ons mondiale klimaat, armoede, de destabilisatie van samenlevingen, ziektes, pandemieën, het smelten van ijskappen en de stijging van de zeespiegel enz. We ervaren het inluiden van een wereldwijde reset. In wezen zien en ervaren we wrijving tussen frequenties en in deze lagere rijken komt die wrijving helaas in de vorm van catastrofale gebeurtenissen.

Alle historische tekenen van een ineenstortende samenleving zijn duidelijk. Dat betekent dat die structuren die niet langer duurzaam zijn, wegvallen. We moeten leren van de fouten van onze voorouders, anders zijn we gedoemd ze te herhalen. (Atlantis) Maar dit menselijke ontwaken verandert het hele spel. Dit betekent dat de elite die ontsnapte en de grote vloed van Atlantis overleefde, deze keer niet de enige zal zijn met de kennis.

Terwijl in deze periode van 2000 jaar van deze intense hogere frequenties, veroorzaakt door deze Fotonengordel, de mensheid het doorgeven van een hoger bewustzijn in ons DNA ervaart. Het is geen toeval dat de mensheid op monumentale schaal wakker wordt met onze waarheid. Al het menselijke DNA zal een nieuw trillingspatroon van extreem hoge intelligentie absorberen.

We maken momenteel een wereldwijde reset door, veroorzaakt door de uitbreiding van energie. Dit gebeurt wanneer energie uitzet, zich uitstrekt en naar buiten duwt, waardoor de vorige realiteit op zichzelf instort. Deze donkere, oude, diepgewortelde patronen zijn vlak voor onze ogen aan het ontbinden. Elke keer dat er een begin is van een nieuw begin, brengt dit het einde van verouderde omstandigheden met zich mee.

Wordt 2020 het jaar van fysieke Ascentie? Velen laten los wat onze evolutie beperkt en naarmate we opstijgen naar hogere frequentie- en bewustzijnsbandbreedtes, worden de lagere frequenties vervangen door die hogere frequenties die op hun beurt hogere vormen van realiteit met zich meebrengen. Dit betekent dat door het wegwerken van die dichte 3D-energieën, het ruimte maakt voor meer licht met een hogere frequentie. Dit gebeurt met de mensheid op moleculair niveau, wat betekent dat onze cellen minder gecoaguleerd worden, ze scheiden en absorberen dit licht dat uiteindelijk ons ​​lichaam transmuteert in ons toekomstige zelf.

Binnen deze voortdurende ineenstorting en uitbreiding zien we dit ongelooflijke Universum zichzelf herscheppen. We laten oude verouderde patronen, gedachtevormen, obsessies, negatieve emoties en alle bagage uit het verleden los die zijn opgeslagen en van leven naar leven zijn overgedragen. Velen zullen zeggen ... al jullie lichtbrengers, sterrenzaden etc. zouden niet in het donker moeten dobberen jullie zijn hier om de vibratie te verhogen, maar daar is een reden voor en die reden is een missie om het huidige controlesysteem te destabiliseren dat uiteindelijk zal brengen in een hogere realiteit. Het is het doel waarom velen van jullie hier zijn, het is je spirituele toewijding om de mensheid te verschuiven naar een meer harmonieuze beschaving. Zinvol?

Terwijl deze 3D globale Matrix ineenstort, zien we de illusie verdwijnen. Tijdens deze ongelooflijk vluchtige tijd van snelle verandering zal alles wat niet resoneert met de waarheid wegvallen. Met alles dat in de wereld verandert, worden we verfijnd en veranderen we van koolstof naar kristallijn, alles in onze fysieke vorm. Nogmaals, dit is nog nooit eerder gedaan in zo'n fysiek, dicht vat.




We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk, een nieuw tijdperk en het Aquariustijdperk zal anders zijn dan alles wat we ons ooit kunnen voorstellen. We zijn allemaal hier om de mensheid en de aarde over te brengen naar een geheel nieuwe realiteit, een hogere realiteit en we weten allemaal dat overgangen ruw zijn, dus sluit je aan.

Vrij vertaald. 

15-11-2020 


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma