Kosmische update 27-11-2020

Kosmische update 27-11-2020 




Naarmate je beter in staat bent om in een paradoxale toestand te rusten en de gebruikelijke behoefte om partij te kiezen en geloofssystemen te vormen, over te geven, gebeurt er iets verbazingwekkends: Bewustzijn begint een alchemistisch proces waarin diepe integratie plaatsvindt. Deze diepe integratie verschuift je bewustzijn zodanig dat het niet langer volledig kan terugkeren naar een gepolariseerde staat van expressie. Tijdens de evolutiecyclus van een planeet begint dit proces bij individuen en versnelt het totdat het zich uitbreidt naar de soort. Dit is een ontwakende soort, die je uit de droom van gepolariseerde realiteit leidt.


Dit bewustzijn is tot nu toe zelden door mensen benaderd. De reden dat je in staat bent om met dit proces te beginnen, is vanwege de verschuiving in frequentie sinds je rond 2012 door de afstemming met de galactische kern bent gegaan. Je bent een nieuwe 13, 000 jarige cyclus binnengegaan, gebaseerd op integratie in plaats van scheiding. Dit is verbonden met je geboorte in een frequentie van de vierde dichtheid, maar het betekent niet dat je je innerlijke werk kunt stoppen. In feite betekent het dat je het moet versnellen om als het ware op de golf te kunnen surfen. 



Als je rondkijkt in je wereld, zie je veel vreselijke gebeurtenissen. Je zou je kunnen afvragen hoe je daadwerkelijk naar een meer geïntegreerde staat kunt gaan als je het tegenovergestelde om je heen ziet. Naarmate de energie van integratie toeneemt, neemt ook de weerstand toe. Je ziet geen vredelievend, opbeurend nieuws. In plaats daarvan hoor je over moorden of politiek, die alleen het anker van het ego versterken. Je voelt de ervaring van verhoogde polariteit in plaats van integratie. Maar uiteindelijk zal de bewustzijnsdynamiek als planeet je dwingen om met je intense polariteit om te gaan. Mocht je het proces aangaan, dan leidt dit volgens de Siriaanse formule tot paradox en alchemie.



Op microkosmisch niveau maak je de verschuiving al. Wellicht heb je reeds aan specifieke innerlijke kwesties gewerkt en grote vooruitgang hebt geboekt, door jezelf in een diepgaande alchemie te begeven die niet wordt uitgezonden op het avondnieuws. Deze verschuiving verandert je emotionele lichaam, dat je moet leren navigeren. Je voelt je gedesoriënteerd en we hebben van sommigen gehoord dat het is alsof je de zware bagage die je in je lichaam draagt, echt kunt voelen. Het proces van diepgaand opschonen gaat door. 

Keep the faith.


www.miekecoigne.com

Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta



Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma