Een nieuw licht op de horizon van veel bewuste werelden

Je planeet evolueert naar deze plek waar hij zal schijnen als een deel van de levende bibliotheek, een nieuwe ster, een nieuw licht op de horizon van veel bewuste werelden




Terwijl je evolueert, draag je wat je weet voort en deel je het en leef je ernaar. Je wordt een groter vat of grotere uitdrukking van licht. Door dit proces zul je ontdekken dat je de komende jaren voorbij de lichtsnelheid gekatapulteerd zult worden met wat je zult weten. De capaciteiten en talenten en informatie die naar je toe zullen komen, zitten gewoon in je.

Er komt een galactische vloedgolf van licht vanuit de toekomst naar de Aarde. De kruising zal door de massa worden gevoeld. Het zal zijn alsof de hele planeet een eenzijdige gigantische verhoging van bewustzijn ondergaat. Deze golf moet gigantisch zijn om de massa te beïnvloeden  die vastzitten in frequentiecontrole.

Het lichtlichaam is het lichaam dat de volledige mutatie van de soort bevat. Het zal in staat zijn om met realiteiten te jongleren door de verschuiving van het bewustzijn door middel van intentie van het ene gezichtspunt naar het andere, zoals het omzetten van de stations op een televisie. Het lichtlichaam zal al deze gecodeerde gegevens bevatten en deze naar believen kunnen vertalen. Het zal innerlijk en interdimensionaal communiceren.




Bedenk dat materie eenvoudigweg licht is dat gevangen zit. Terwijl je je lichtlichaam opbouwt, sta je een reorganisatie van de moleculaire structuur toe - een loslating van je grip op een bepaald aspect van het materialisme, zodat je spirituele begrip meer in overeenstemming kan zijn met je dagelijkse leven. Het opbouwen van het lichtlichaam is het toestaan ​​dat minder gevangen materie zich manifesteert en licht, dat vrijer is in expressie en in het zoeken naar zijn eigen bron, laat worden wie je bent, zodat je niet zo solide bent.

Als je je trillingssnelheden verhoogt, word je je lichtlichaam. Je zult de verandering in je lichaam letterlijk zien. Je lichaam wordt vitaler, jeugdiger, meer gevoed in zijn eigen wezen, en zeker de verwerker van een veelheid aan informatie. Het wordt een superwezen. Het bouwen van het lichtlichaam houdt in dat je een superwezen wordt.

Het verlengen van de levensduur van het cellulaire lichaam door verjonging en verlenging van het cellulaire leven komt weer in de mode. Dit maakt deel uit van het opbouwen van het lichtlichaam - een lichaam dat niet zo compact is, dat zichzelf niet vernietigt, dat zichzelf genereert en zichzelf aanvult. Dat is waar jullie allemaal naar streven. Je zou je lichte lichaam zijn en je zou het voelen als je logische geest niet zo bezorgd was of het mogelijk is; de samenleving zegt je niet dat het mogelijk is.

We kunnen  niet genoeg benadrukken dat te stoppen met luisteren naar de samenleving. Dit wordt de moeilijkste taak voor jou en de grootste pauze die je kunt maken. Je hebt het maatschappelijke zelf en het spirituele zelf, en hier kun je beslissen welke heilig is. Welke is jouw bron van autoriteit? Laat je intuïtieve zelf je autoriteit worden. Sta je intuïtieve zelf toe de vaandeldrager van je ervaring te zijn, en dat is ervaring die niemand anders zal valideren. Je ervaring komt voort uit de opdracht die je kent, en niet noodzakelijkerwijs je herinnert, waar je mee bezig bent.

Als je alles wat je weet benadert met de houding dat er goddelijke orde en goddelijk doel is, zonder dat je ego-aspect het de hele tijd begrijpt, zul je je snel door werkelijkheden bewegen. Er zullen veel verschillende manieren zijn waarop deze galactische vloedgolf van licht zal worden ervaren. Het zal zeker iedereen in een overdreven versie van hun grootste kans katapulteren. Dat is natuurlijk de keuze van elke persoon.

We zijn allemaal hier als de Familie van Licht om die keuze en die vrijheid om terug te evolueren naar deze planeet te brengen om haar naar deze plek te brengen waar ze zal schijnen als een deel van de Levende Bibliotheek, een nieuwe ster, een nieuw licht op de horizon. van vele bewuste werelden.




Vrije vertaling De Pleiadiërs Barbara Marcinak


16-11-2020

www.miekecoigne.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma