Doorgaan naar hoofdcontent

De paradigmaverschuiving is NU voor jou.

 




Sinds het begin van de jaren tachtig zijn graancirkels opvallend overvloedig geworden in en rond de Wiltshire en Salisbury vlakte-gebieden van Groot-Brittannië, waar tot op de dag van vandaag talloze stenen megalithische bouwwerken bestaan.

Mysterieuze markeringen verschijnen als bij toverslag in de graanvelden op het Engelse platteland. Ze zijn synchroon uitgelijnd met de heilige plaatsen Stonehenge, Avebury en Silbury Hill - allemaal algemeen erkend als plaatsen van hemelse afstemming.

De vormen van intelligentie die deze geometrische vormen maken, doen dat op een heel speelse manier. Geometrie omvat meer dan een vak dat je op school volgt; het is in feite een vorm van intelligentie. Je zult ontdekken dat hogere intelligentie vaak een geweldig gevoel voor humor heeft.

De graancirkels zijn gemaakt met geluid en hebben een duidelijk doel, want ze spreken in stilte tot het massabewustzijn. Ze duwen zichzelf naar de aarde om dimensionale mogelijkheden te veranderen en deuren en portalen te openen zodat andere energieën kunnen binnenkomen. Deze graancirkel-tekens hebben hun eigen symboliek en zijn encyclopedieën van informatie. Je lichaam heeft een veel grotere herkenning van de boodschap van de graancirkels dan je rationele geest momenteel kan bevatten. De graancirkels spreken over veel dingen en maken echt symfonieën ter voorbereiding van de mensen op aarde. Ze spreken over wat er gaat komen en over de grote keuze die jullie allemaal moeten maken - de keuze van de wereld waarin jullie willen wonen. De graancirkel-symbolen versnellen het evolutieproces en het evoluerende DNA en roepen je geest op om te ontwaken.

Een deel van het doel van de symbolen is om de weg vrij te maken voor het massabewustzijn om te begrijpen wat op dit moment ondenkbaar is. Je bent niet alleen. De complexiteit van de markeringen zal duidelijker worden naarmate de symbolen je bewustzijn van andere levensvormen versnellen. Oude profetieën spreken van tekenen op aarde en tekenen aan de hemel. Er is een plan binnen een plan binnen een plan. Er zijn vrienden in de lucht en daarbuiten, die lagen van invloed orkestreren bovenop wat je nu kunt bedenken. Er zijn combinaties van krachten binnen de graancirkels, en je zult ze zien als lichte geometrieën, die ronddansen in de lucht. De symbolen zorgen voor verschuivingen die jou gegevens/informatie opleveren. Dan is het jouw uitdaging om deze nieuwe kennis te begrijpen en tegelijkertijd met je voeten op de grond en je hoofd op de top van het universum te staan. Kun je die beelden vasthouden? Je bent enorm, en je bent in staat om je te verbinden met de diepste kosmos en deze in de aarde te aarden.


Als je historische verslagen en manuscripten zorgvuldig bekijkt, zul je zien dat de graancirkel-symbolen geen fenomeen zijn dat alleen in deze eeuw voorkomt. Deze symbolen van geluid en lichtgeometrie komen en gaan vaak van het aardse vlak. Ze zijn een manier waarop communicatie tussen levensvormen, voorzichtig geïntroduceerd. De symbolen doen meer dan een schip dat landt met vreemde wezens die zeggen: 'Hé, we zijn er. Laat ons je de primeur geven. " Ze verwarren jouw wetenschappelijke gemeenschap en laten ze er dwaas uitzien, wat absoluut noodzakelijk is - met humor natuurlijk.

Jullie wetenschappers zitten in een sleur en het wordt tijd dat de mensheid alles in twijfel trekt. In het bijzonder is het tijd om degenen die beweren alle antwoorden te hebben, in vraag te stellen.

Realiteiten versmelten en de aarde is gastvrouw van vele ongewone gebeurtenissen terwijl de oude heilige plaatsen, de kalenders en de bibliotheken in steen spreken. De graancirkels fungeren als een voorbode en versneller en kondigen met ingewikkelde en elegante eenvoud aan: "De paradigmaverschuiving staat voor de deur." Geometrie en wiskunde, gekoppeld aan planetaire en sterrenkennis, vormen de basis voor de constructie van dimensionale deuropeningen. Knossos op het eiland Kreta, Stonehenge, de Grote Piramide, de Akropolis, Delphi, Machu Picchu, Tiahuanaco en vele anderen dienen als doorgang naar andere dimensies. Deze structuren, gebouwd door het gebruik van heilige geometrie, brengen de huidige wetenschap totaal in verwarring.

Machu Picchu- Pery Licht kan bepaalde vervormingen in de werkelijkheid veroorzaken, en om met licht te werken moet de geometrie buigen. Wat ontbreekt in de hedendaagse architectuur is de combinatie van licht en geometrie. Met andere woorden, er wordt geen rekening gehouden met de invloed van licht op de driedimensionale vorm. Uw gebouwen storten in omdat er bij de bouw geen rekening wordt gehouden met licht. Na een tijdje eroderen ze of worden ze vernietigd, ook als er geen oorlog aan de gang is.


Er is een mentale vervorming die voorkomt dat geometrische structuren zich permanenter op dit bestaansniveau verankeren. Omdat je menselijke capaciteiten onvolledig zijn omdat ze door je DNA zijn verbonden, kun je mentaal een structuur niet helpen zichzelf in stand te houden. Alle invloeden, zowel innerlijk als uiterlijk, moeten in aanmerking worden genomen. De elementen aarde, lucht, vuur en water zijn even cruciaal om te beschouwen als het element van het menselijk denken.

Geometrie brengt zijn eigen lering over zoals het zich manifesteert in fysieke vorm. Het heeft een impact, en er is een onmiddellijke overdracht van energie van de vormen van geometrie naar het fysieke lichaam. Dit is een geschenk van de goden aan de mensen om een ​​hoger ideaal te creëren. De geometrie van de goden wordt getransduceerd in een geometrie die bestaat in driedimensionale vorm. Vorm en grootte stralen de essentie van heilige geometrie uit en creëren kennis die van dimensie naar dimensie wordt overgedragen.

Misschien realiseer je je niet dat je zelf verschillende fysieke vormen hebt. Dolfijnen zijn bijvoorbeeld een andere versie van mensen. Dolfijnen bestaan ​​niet alleen in het water, maar ook op het land en in de lucht; ze bestaan ​​in vele dimensies tegelijk.


Een vreugdevolle natuur is een van hun meest opvallende kenmerken. Het komt voort uit een zeer hoog ontwikkeld bewustzijn dat weet dat het nooit vernietigd wordt, een bewustzijn dat een diepe band heeft met zijn menselijke tegenhanger die het vergeten is en gelooft dat het vernietigd is. Dolfijnen en walvissen creëren specifieke geluidstrillingen om jullie planeet bij elkaar te houden. Net als jij zijn deze wezens afstammelingen van oude wezens van de sterren, en ze zijn hier om aan jou, de mensen, de oude wijsheid en waarheden over te dragen voor het onderhouden en liefhebben van je planeet.

Dolfijnen, walvissen en de bewustzijnsshift op aarde Elohim Centre.Nl

Dolfijnen en walvissen zijn leden van de Familie van Licht, en al eeuwenlang hebben ze frequenties meegevoerd van enkele van jullie oude beschavingen. De dolfijnen van jullie Atlantische cultuur werden gecodeerd vóór de ondergang van die beschaving en kregen veel informatie om genetisch en telepathisch vast te houden en door te geven. Ze geven die informatie momenteel door aan de menselijke soort. Ze geven je ook een boodschap die duidelijk is: hun kwaliteit van leven staat in het geding, en als hun kwaliteit van leven in het geding is, die van jou ook. Ze zijn op dit moment een spiegel voor je. Dolfijnen verlaten jullie planeet in groten getale. Ze stranden niet alleen op jullie Kust, ze vangen zichzelf ook opzettelijk in de visnetten. Dolfijnen zijn erg slimme wezens; ze zijn geen slachtoffers. Ze laten de planeet aan jou over omdat het tijd voor jou is om rentmeesterschap op je te nemen.

Dieren vertrouwen zichzelf en weten dat ze gewoon van vorm veranderen als ze doodgaan. Ze weten dat er een nieuwe wereld wordt gevormd, dus veel van de soorten die "uitsterven", bewegen zich in feite door dimensionale frequenties en rukken op naar een nieuwe aarde terwijl de oude aarde aan het sterven is. Ontelbare aantallen van jullie proberen met de dolfijnen te zwemmen omdat je reageert op een innerlijke codering die een nieuwe trillingsfrequentie creëert als resultaat van je contact met de dolfijnen. Deze frequentie verbindt je met je erfgoed en je recht om te weten wie je bent.
Vertaalde boodschap
De Pleiadiërs, Barbara Marciniak


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma