Het Gouden Tijdperk van Licht deel 2

 Het Gouden Tijdperk van Licht of het Aquariustijdperk verwijst naar de overgang naar de vijfde dimensie waar dromen werkelijkheid worden, zielen onbeperkt zijn, manifestaties ogenblikkelijk zijn en ervaringen eeuwige vrijheid zijn. Wat er nu gebeurt, met de hulp van stabiliserende krachten, is de transformatie van onze planeet - de verjonging van de aarde en terugkeer naar balans - die haar voltooiing bereikt in de Gouden Eeuw.


Gaandeweg zullen er veel ingrijpende veranderingen zijn, veranderingen die we ons niet eens kunnen voorstellen, die het leven zoals we het hebben gekend zullen transformeren in leven in totale harmonie met de hele natuur over de hele wereld en zo het universum in stromen. De negativiteit die de wortel is van angst, hebzucht, oneer en geweld zal verdwenen zijn in de Gouden Eeuw, en de vibraties van het geheel van de Aarde zullen LIEFDE zijn.
Maak een keuze om bij degenen te zijn die een hogere vibratie-bewustzijn hebben, aangezien we elkaar zullen verheffen. Dit is niet altijd mogelijk vanwege gezins- en werksituaties. Hier zijn enkele tips als je te maken hebt met mensen die nog van de Oude Wereld zijn (waarnemen!)


1. Oordeel niet over degenen die ‘dichtere’ energieën hebben dan jij. Iedereen bevindt zich op verschillende niveaus van zielsontwikkeling. 2. Doe niet mee aan hun drama. 3. Stel passende grenzen. Tips om je vanuit waarnemen in je lichtkracht te blijven 1. Uitgelijnd blijven met de Bron: Behoud de verbinding met God-Bron door consequent te mediteren, gebed, dankbaarheid, creativiteit of door dat te doen wat je vreugde schenkt. 2. De gouden regel: behandel anderen zoals jij wilt dat zij jou behandelen. Bedenk constant hoe anderen zich voelen en behandeld willen worden. 3. Doe dingen die voor jouw hoogste goed zijn: als iets niet voor jouw hoogste goed is, dan is het ook niet voor het hoogste goed van anderen. Het omgekeerde is ook waar. 4. Ga om met mensen met een hoge frequentie of met degenen die je inspireren en verheffen: kies je vrienden verstandig, zelfs als dit betekent dat je een tijdje alleen moet lopen of minder vrienden hebt totdat je nieuwe aantrekt. 5. Geef prioriteit aan je leven zodat je meer vrije tijd hebt: je kunt het niet te druk hebben en je vibratie in de vijfde dimensie behouden. Geef tijd voor meditatie, gebed, creativiteit en spel.

6. Neem de dingen lichtjes: behandel de dingen lichtjes, zodat u plezier beleeft aan plezier en lachen. Kies lachen als reactie. Je zult je gelukkiger voelen en dat geldt ook voor de mensen om je heen. 7. Oefen en belichaam hoog-octaaf-emoties: onthoud dat hoog-octaaf-emoties zoals liefde, mededogen en dankbaarheid ons zoveel beter doen voelen en onze vibratie verhogen. Dank het Goddelijke elke dag voor al het goede dat je in je leven hebt. 8. Luister naar de goddelijk geïnspireerde ingevingen: let op tekenen en luister altijd naar de ingevingen van het goddelijke. Dit maakt deel uit van je bewust verhoogde afstemming. 9. Houd je woon- en werkplek in een hoge trilling: Houd deze plekken schoon en harmonieus. Bloemen, mooie muziek en kleuren helpen. 10. Leef met bewustzijn in overvloed: let op je gedachten en woorden. Zorg ervoor dat ze aansluiten bij de hoogste mogelijkheden van overvloed en manifestatie. 11. Gezond leven: we worden bewuster, wat vereist dat we op hogere frequenties werken. Om ons lichaam en onze geest op peil te houden en schoon te houden, moeten we steeds lichter, gezonder en verser plantaardig voedsel eten en lichamelijk actief blijven. Wat we eten, drinken, denken en doen, creëert de energetische vibratie die we zijn. 12. Tijd doorbrengen in de natuur: In de natuur zijn houdt je in balans en harmonie en helpt je echt om een ​​vijfdimensionale frequentie te behouden. 13. Zoek werk of werk dat je ziel bevredigt: als je doet waar je van houdt, leef je in vreugde en ben je in een hoger bewustzijn of heb je een innerlijk gevoel van "hemel op aarde".
We ervaren hogere frequenties dan ooit tevoren vanwege de Galactische Uitlijning die doorgaat tot 2032. Omdat we nu op een hogere frequentie leven, hebben we meer toegang tot het multidimensionaal bewustzijn . Liefde, vreugde, vrede, harmonie, dankbaarheid, mededogen, niet oordelen zijn overheersende emotionele toestanden van deze dimensie.

Onze waarneming, bewustzijn en harten worden verruimd. We zijn meer telepathisch, intuïtief en worden vaak geleid door onze gaven van geest en krijgen verlichte inzichten. We hebben meer toegang tot tijdloze universele wijsheid en ontvangen downloads over nieuwe spirituele concepten. We kunnen de lineaire tijd verlaten en ons verbinden met sferische of eeuwige tijd.

De Gouden Eeuw zal onze opklimmende planeet Aarde naar het multidimensionaal bewustzijn leiden. In deze frequenties zullen al onze gedachten en emoties onmiddellijk manifest worden. We willen bijvoorbeeld regen; er zou onmiddellijk regen komen of we denken aan zonlicht en de zon zou komen, enz.

Het is daarom van het grootste belang dat we onze gedachten en emoties onder de knie krijgen en in een hoger bewustzijn blijven. Als we twijfelen of op angst gebaseerde emoties en / of gedachten hebben of als ons bewustzijn in een lagere resonantie valt, dan zullen we ons in een lagere frequentie-versie van de aarde bevinden (zoals de derde of vierde dimensie). Dan zouden we zulke op angst gebaseerde gedachten en emoties moeten transmuteren met de vibratie van Onvoorwaardelijke Liefde, die ons bewustzijn zou uitbreiden en ons in staat zou stellen terug te ascenderen naar verfijnde frequenties.
Werk in de Gouden Eeuw In de Gouden Eeuw zullen individuen werk zoeken dat aansluit bij hun hogere doel en voldoening schenkt. Degenen die hun frequentie verhogen en zich afstemmen op de hogere beschikbare energieën zullen hun zielswerk vinden, dat automatisch tot hen zal komen onder de Wet van Aantrekking. Tegen 2050 zal de meerderheid , zich bezighouden op een manier die hun gaven en talenten eerbiedigt en respecteert.

Creativiteit, anderen dienen en afstemmen op de aarde De nieuwe wereld is er een zonder ego, machtsstrijd, persoonlijke drive of ambitie, alleen een verlangen om jezelf creatief uit te drukken, anderen te dienen, verbinding te maken met de aarde en af ​​te stemmen op de spirituele dimensies. Dit lijkt misschien saai voor degenen die verwikkeld zijn in de drama's van persoonlijkheidsstrijd en emotionele nood. Het zal echter een wonderbaarlijk gevoel van vreugde, tevredenheid en vrede bieden aan degenen die klaar zijn voor het nieuwe.

Het zal belangrijk worden gevonden om te doen wat je vervult en je gelukkig maakt, en de mensen zullen hun tijd besteden aan creatief en gelukkig productief zijn. Omdat de meerderheid van de wereld in dit bewustzijn zal leven, zullen gemeenschappen samenwerken en delen voor het hoogste goed, dus zal er geen geld nodig zijn. In plaats daarvan worden goederen lokaal geruild.


De kost verdienen in de Gouden Eeuw Veel soorten werk zullen veranderen, maar iedereen die in loondienst wil werken kan; alle salarissen en lonen zullen billijk en meer dan voldoende zijn. Sterk verbeterde voedselproductiemethoden zullen iedereen over de hele wereld een overvloed aan voedsel bieden. We zijn eraan gewend werk te zien als een baan met salaris of loon, terwijl dat woord het voordelig gebruiken van tijd, gereedschap of diensten betekent - dat is wat we zullen doen in de mulitdimensionale wereld . Omdat veel soorten carrières die we gewend zijn of nodig hebben, niet bestaan ​​in de hogere dimensies, zullen ze geleidelijk worden afgebouwd om niemand ontberingen te bezorgen. Veranderingen in carrièregebieden Gebieden die zullen ophouden of aanzienlijk veranderen, zijn onder meer de militaire dienst en alle industrieën die verband houden met oorlog, chemische productie, olie- en aardgaswinning, houtkap, mijnbouw en productie. Multinationals en monopolies in welk zakelijk gebied dan ook horen niet thuis in de hogere dimensies. Lichamen zullen gezond en perfect zijn, dus artsen, psychologische therapie, geneesmiddelen en ziektekostenverzekering zijn niet nodig. Er zijn geen financiële verplichtingen - geen hypotheken of andere schulden - dus er zijn geen kredietinstellingen nodig, en er is geen reden om iemand aan te klagen, waardoor de noodzaak van juridisch advies in dat soort zaken overbodig wordt. Omdat veel van de wetten, voorschriften en verschillende soorten licenties niet nodig zijn, zijn de mensen die deze afdwingen of uitgeven ook niet nodig. Er zullen veel minder advocaten, rechters en rechtbankverslaggevers nodig zijn.
We zullen dat soort banen niet missen, en we zullen de gemeenschappelijke aspecten van werken niet missen. In de multidimensionale dimensies zijn er geen vervelende of eentonige banen; geen 9.00 tot 17.00 uur of weekendwerkdagen of wisseldiensten; geen lange pendelen naar werkplekken of files; geen quota om te vullen; en geen zorgen over het verlies van banen. Alle niveaus van academische studies en training beschikbaar Als je ervaring en expertise zich in een veld bevindt dat geen deel uitmaakt van het hoger dimensionale leven, maak je dan geen zorgen! Academische studies en trainingen op elk niveau zijn voor iedereen beschikbaar en je kunt ervoor kiezen om elk vakgebied te betreden dat u interesseert. De grote verscheidenheid aan mogelijkheden omvat communicatie, onderwijs, kinderopvang, transport, kledingontwerp, amusement, sport, architectuur, bouw, landschapsarchitectuur, onderhoud van eigendommen, landbouw, voedseldienst, dierenverzorging, bibliotheken, artistieke en culturele evenementen, publicatie, handel en burgerlijk bestuur. Het nieuwe zakenparadigma Het nieuwe zakenparadigma is gebaseerd op het creëren of produceren voor het hoogste goed van de gemeenschap en de planeet. Aangezien de meeste mensen vanuit een verhoogd bewuste frequentie zullen leven, zal de nadruk liggen op samenwerking, het beste in anderen zien en hen bekrachtigen, excellentie aanbieden en elke persoon bijdragen op een manier die hun hart doet zingen. Bedrijven die alle betrokkenen eren en actief het welzijn van dieren, het natuurrijk en de mensheid promoten, zullen succesvol blijven tijdens de overgangsperiode.

Eerlijkheid en integriteit De economieën storten in omdat de planeet in frequentie is gestegen en de radertjes van oud en nieuw niet langer synchroon lopen. Om te kunnen synchroniseren, moet de wereldeconomie sneller bewegen, met andere woorden met meer eer, openheid, eerlijkheid en billijkheid.
Het systeem zal blijven instorten en evolueren totdat er een economische structuur is die gebaseerd is op eerlijkheid en integriteit. Dan verdwijnt ook dit omdat geld na 2050 niet meer relevant is.
Werken voor het hoogste goed Terwijl we overgaan naar de Gouden Eeuw, zullen de enorme bedrijven blijven instorten. Alle bedrijven die mensen, dieren of het land exploiteren, zullen verdwijnen. Grote supermarkten zullen geleidelijk verdwijnen om plaats te maken voor lokaal geteelde producten en kleine boerenmarkten. Alleen die bedrijven die rekening houden met de veranderende frequentie van de planeet en opereren voor het allerhoogste belang, zullen overleven, zij het in een heel andere vorm dan die van hun huidige modus operandi. Geld zal geleidelijk worden uitgefaseerd Hoewel geld de basis van handel is geweest, is het voornamelijk gebruikt om de macht in de handen van een paar individuen te concentreren; daarom zijn economische hervormingen cruciaal als we overgaan naar de Gouden Eeuw. Deze immense onbalans kan niet voortduren en zal ook niet voortduren. Binnen dertig jaar wordt het concept van het uitlenen van niet-bestaand geld en het aanrekenen van rente als corrupt beschouwd. Het principe van rijk en arm zal onvoorstelbaar zijn. Eerlijke, goed geïnformeerde mensen zullen het nieuwe monetaire systeem beheren, dat gebaseerd zal zijn op edele metalen, en ze zullen alle middelen van de wereld eerlijk en billijk toewijzen. Geleidelijk aan zullen rijke mensen niet langer in staat zijn om achterover te leunen en kinderen of volwassenen voor een slavenloon om hen materiële goederen te verschaffen. Onder leiding van de mensen zal er een enorme stap zijn van rijkere landen om de minder bedeelden te helpen, en dit zal helpen om de enorme kloven wereldwijd te compenseren. In 2022 zal er op veel fronten massaal internationaal worden samengewerkt en zullen erbarmelijke arbeidsomstandigheden niet langer worden getolereerd. Geld zal voor de komende vijftig jaar geleidelijk afgebouwd worden. Er zullen geen banken of financiële instellingen zijn. De manier waarop de banken, financiële instellingen en veel bedrijven werken, is niet afgestemd op het hoogste goed en moet zich aanpassen aan het nieuwe paradigma.

Onderwijs in de Gouden Eeuw De ontwikkeling van een nieuwe beschaving op de Nieuwe Aarde omvat het opbouwen van positieve en zorgzame interpersoonlijke relaties. Jong en oud van deze nieuwe beschaving zullen in harmonie met elkaar leren leven. Onderwijs speelt de belangrijkste rol bij het bereiken van dit doel, vooral bij kinderen. Het onderwijs zal aanzienlijk worden verbeterd. Het nieuwe curriculum legt de nadruk op de symbiotische relaties tussen mensen, technologie en het milieu. De focus zal liggen op de onderlinge relaties van mensen met de aarde en met elkaar. Het vroege onderwijs zal begrip en samenwerking benadrukken.

De leeromgeving wordt geschikter voor kinderen. Brede scholen zullen de oude scholen vervangen en kinderen zullen bloeien. Ze zullen minder ideeën van andere mensen leren en hun aangeboren gaven zullen meer naar voren worden gebracht. Het onderwijs zal evenwichtig zijn in de rechter- en linkerhersenhelft, waarbij creatievere expressie en eerlijke communicatie worden aangemoedigd. Deze kleinere lokale scholen zullen ervoor zorgen dat tevreden, evenwichtige en ontwikkelde kinderen tevoorschijn kunnen komen, klaar voor de Gouden Eeuw.
Kinderen krijgen de tijd om hun eigen interesses te verkennen, terwijl ze ook deelnemen aan coöperatief gedrag en interactie met andere kinderen en de omgeving. Praktische experimenten en rondleidingen door de natuurlijke omgeving zullen voortdurende leerlaboratoria bieden.


De manieren van liefde
Op de scholen van een verenigde planetaire beschaving zouden onderwijsprogramma's de wegen van liefde leren en de wegen van angst opgeven. Ze zouden nauwkeurig documenteren hoe motivatie van angst leidde tot verdriet, lijden en ziekte. Ze zouden laten zien dat liefdesmotivatie leidde tot meer intelligentie, een goed humeur, een gezond lichaam, materiële welvaart en plezier in het leven. Patriottisme en nationale trots, die de neiging hebben de bijdragen van andere naties te verdoezelen, zouden niet langer relevant zijn voor een op eenheid gebaseerde cultuur. Kinderen zouden vanaf hun geboorte worden opgevoed om zichzelf als planetaire burgers te beschouwen, zonder vrijheid en individualiteit op te offeren aan enige vorm van totalitarisme. Onderwijs zou de nadruk leggen op een coöperatieve wereldonderneming waarin individualiteit, creativiteit en samenwerking eerder de norm dan de uitzondering zouden zijn. In de scholen van morgen zouden klaslokalen informatie verschaffen over menselijk gedrag en de krachten die onze cultuur en waarden bepalen. Onderwijs zou menselijke waarden en communicatie benadrukken, een essentieel proces om de interactie en communicatie tussen mensen van alle rassen, kleuren en overtuigingen te verbeteren.


Toegankelijk en betaalbaar onderwijs voor iedereen Onderwijs op alle niveaus zal voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn. Academische systemen zullen het verlangen om te leren stimuleren, en de voorbereiding en distributie van studieboeken, samen met de ontwikkeling van computer- en televisielessen, zal snel gebeuren. Instructie over nauwkeurige planetaire geschiedenis en authentieke universele kennis voor elk niveau vanaf de vroege kinderjaren tot postdoctorale studies zal voor iedereen beschikbaar zijn. Naast uitgebreide cursussen in alle takken van wetenschap, filosofie, wiskunde en talen, zullen andere vakken spirituele en metafysische studies omvatten. Omdat alle vormen van artistieke expressie afkomstig zijn van de ziel, zullen muziek, schrijven, schilderkunst, beeldhouwkunst en alle soorten kunstnijverheid de nadruk krijgen in overeenstemming met hun vitale belang. Harmonieuze klanken brengen individuen in harmonie. Op scholen wordt muziek gespeeld om kinderen te genezen en te kalmeren, zodat ze gemakkelijker kunnen leren. Uitgebreid hersengebruik Om de mentale conditie van alle leerlingen te verbeteren, worden niet alleen boeken en andere visuele en / of auditieve hulpmiddelen gebruikt, maar ook door middel van spelletjes die zowel fysiek als mentaal stimulerend zijn.
De grootste verandering zal echter het grotere gebruik van de hersenen zijn en het toegenomen vermogen tot redeneren, wat zal leiden tot een veel grotere interesse en gemak bij het verwerven van kennis. Dit glorieuze aspect van de Gouden Eeuw van de Aarde is niet alleen van toepassing op studenten, maar op iedereen die in die hoge vibraties leeft.

Geavanceerde beschavingen helpen ons De Ouden hebben specifieke periodes gedocumenteerd, waaronder Lemurië, Atlantis, Egypte en de Maya's, waarbij de oude kennis van Puur Potentieel, inclusief de Universele Wetten van Eenheid en Aantrekking, zoals gecodeerd in oude teksten, waaronder het Sanskriet, hiërogliefen, graancirkels, mandala's en grotschilderingen, vertaald en beschikbaar gemaakt voor mensen om te gebruiken om ascensie te vergemakkelijken. Mogelijkheden om terug te keren naar hogere dimensies en dichtheden zijn in eerdere cycli geboden en gemist. Voorheen slaagden we er niet om elke keer dat de informatie beschikbaar werd gesteld volledig door te breken, wat erop duidde dat we de aan ons verstrekte informatie niet begrepen.
Terwijl we de optimale energetische afstemming voor ascensie in de Gouden Eeuw ingaan, helpen geavanceerde beschavingen uit de hogere dimensies ons, van wie velen zijn geïncarneerd in menselijke vorm, om te verzekeren dat we deze kans niet missen.
Wat er op planeet Aarde gebeurt, heeft invloed op het universum, dus het is van het grootste belang voor geavanceerde beschavingen dat de donkere eeuwen op aarde verzoend worden met het Licht van de Gouden Eeuw, zodat we onze rechtmatige plaats onder onze universele familie weer kunnen innemen.
De progressieve veranderingen hebben de hulp nodig van Engelen, Geascendeerde Meesters, Buitenaardse wezens, Intra-terrestrials en Ultra-terrestrials en zullen deze blijven vereisen. Weet met je hele wezen dat de wereld van liefde, vreugde, vrede, overvloed en harmonie die je aan het co-creëren bent dichtbij is. Onthoud dat je ervoor koos om precies te zijn waar je nu bent, zodat je kunt deelnemen aan deze ongekende tijd in het
universum!



De ascensie van de planeet is geleidelijk De overgang van onze prachtige planeet naar een ster is een geleidelijk proces en het zal vele jaren duren voordat het tot wasdom komt, want als alles tegelijk zou gebeuren, zouden we gewoon verbranden. De Gouden Eeuw van Licht vindt niet in een oogwenk plaats, noch met een lichtschakelaar. Het bouwt in lagen op en blijft zich in een duidelijk tempo ontwikkelen. Je zult weten dat je naar een hogere realiteit bent overgeschakeld naarmate je de komende maanden en jaren verder door de sluier stapt. We vragen je om op koers te blijven en in waarheid te leven, want waarheid en liefde zijn de krachtigste bronnen voor de mensheid. Liefde bouwt en versterkt het kristallijnen planetaire netwerk. Waarheid ontsteekt de sintels die diep in je oorspronkelijke herinnering aan het Zelf branden. Je zult de sprong maken voorbij de sluier van De Zevende Gouden Eeuw terwijl je de Brug van Licht versterkt en herstelt.




De gouden verschuiving binnenin Of je nu spiritueel bent of niet, de meeste mensen weten dat we op onze planeet ongekende en transformerende tijden doormaken. Zelfs ontwikkelde landen die ooit politiek en economisch stabiel waren, ervaren chaos en strijd. De Grote Verschuiving of Turning van 2012 heeft ons op ongeëvenaarde manieren uitgedaagd. Wanneer zullen de ontberingen en onrust eindigen? De werkelijkheid verandert zo snel. Wanneer wordt het gemakkelijker voor de planeet? De Ouden hebben altijd gesproken over de komst van een Gouden Eeuw waarin de aarde 1000 jaar vrede zou ervaren. Laten we ons bewustzijn naar een ander perspectief verschuiven. Dit is waar de Grote Verschuiving om draait - evolutie, nieuw paradigma denken en leven op een hoger niveau van bewustzijn. Hoewel een Gouden Eeuw zich nog moet manifesteren over de hele wereld en misschien nog jaren weg zal zijn voor onze hele planeet, kan het echt in jou gebeuren als je niet gehecht bent aan de chaos van de wereld. De Gouden Eeuw zal plaatsvinden in kleine zakken in gemeenschappen van degenen die verlichting zoeken. Het begon met de komst van de New Age. Leiders van deze beweging zijn, bij het beantwoorden van hun roeping, van dienst om de planeet te beheren door middel van enorme transformatie. Maar eerst moet er verandering in ons plaatsvinden, voordat het een kritische massa kan bereiken om de planeet te beïnvloeden. De Gouden Eeuw zit eigenlijk in ons en is ons geboorterecht. Het blijft sluimerend totdat we weten dat we goddelijk zijn en dat de God-Bron van binnen is. Het vereist veel zielswerk en moet worden verdiend, aangezien goud een zeer kostbaar goed is. Laten we eens kijken naar enkele van de essentiële principes om een ​​gouden leven te leiden:


Afstemming op de bron Een natuurlijke stroom van welzijn stroomt door ons heen als we één zijn met God-Bron. Als we een sterke verbinding met de Bron hebben, voelen we ons gecentreerd, uitgebreid en leven we in het huidige moment. We voelen harmonie in en met degenen om ons heen. Onze geest is stil en stil van onophoudelijk gebabbel. We hebben dat "alles is goed gevoel."



Spirituele begeleiding Het is ons spirituele geboorterecht om direct contact te hebben met de Goddelijke of de Alomvattende Geest, waar en wanneer dan ook. We maken de verbinding via ons Oneindige Zelf. Oneindige Bron en spirituele wezens zoals engelen, spirituele gidsen en geascendeerde meesters staan ​​altijd klaar om te luisteren.





De kunst van co-creatie We weten hoe we samen kunnen creëren wat we nodig hebben in ons leven. Het verschil tussen co-creatie en manifesteren is dat we samenwerken met het Goddelijke om te creëren wat onze ziel, niet ons ego, wil in het leven. We stemmen af ​​met ons Oneindige Zelf, met de Goddelijke Wil en met Moeder Aarde bij het creëren en manifesteren van onze dromen. Co-creatie is een wederzijds, wederkerig heilig contract met het goddelijke. Het maakt deel uit van het dienen van de mensheid - zoals wij het universum dienen, zal het universum ons dienen. Als we om overvloed in ons leven vragen, vragen we om overvloed voor iedereen en de planeet.


Emoties met een hoger octaaf We hebben meestal een keuze over onze gevoelens. We maken de keuze om te verblijven in hogere, vibrerende emoties zoals liefde, vreugde, optimisme en hoop. We verkiezen deze staten boven angst en twijfel, waardoor we uit de gratie vallen. We weten bedreven hoe we onszelf uit de dichtere emoties kunnen halen.
Zijn-heid en eenheid Als we gefocust zijn op het heden, denken we niet en zijn we niet. We zijn verbonden met de Bron en zijn één met onszelf. Onze psyche is niet gefragmenteerd met een veelheid aan stemmen die in ons hoofd afgaan. Zijn-heid helpt ons om ons te verbinden met eenheidsbewustzijn dat eert dat we allemaal één en onderling verbonden zijn. We zijn in staat om dualiteit te overstijgen en vrede en harmonie te voelen. Zodat we meer ‘hemel op aarde’ kunnen brengen door goud te worden. Streef ernaar om deze energie vast te houden, want het zal zich exponentieel verspreiden als er meer mensen dit doen. Dit zal onze bijdrage zijn aan de geboorte van een Nieuwe Aarde voor de mensheid.


15-12-2020









Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma