Zerolimits en Ho'Oponopono

 

Zero Limits -  Ho'Oponopono en Huna in One



Velen hebben wel eens gehoord of gelezen van en over The Secret en The Law Attraction ( Esther Hicks). Als je dit hebt gedaan, weet je dat het kennen van het geheim en het toepassen ervan twee verschillende dingen zijn.

Toen ik ongeveer 20 was maakte ik voor de eerste keer kennis met de Ho’Oponopono via een buurvrouw, die me met volle overtuiging verteld wat het was en hoe ze ermee werkte. Ik vond dat in die tijd toch wat vreemd: vier zinnetjes zeggen en dat was het? Werkte dit dan zo eenvoudig, zo simpel?

Ik kocht wel meerdere boeken hierover, beluisterde ook heel regelmatig op puur intuïtief voelen prachtige muzikale variaties en meditaties. Tot ik enkele opleidingen volgde bij Dr Joe Vitale, een enorm gepassioneerd en bezield coach. Niets hoogdravend, niets zweverig, integendeel. Ik hou van coaches die met de voeten op de aarde staan en verbonden zijn met het wetend veld. Ik zag de aankondiging met Dr Hew Len en ik voelde een dikke ‘ja’ om me in te schrijven in opleiding ‘Zerolimits’. Grappig was dat ik de boeken van Dr Joe Vitale al enkele jaren geleden had gekocht, een paar bladzijden had gelezen en zette de boeken weer netjes in mijn boekenkast.

Ik ben de reis begonnen met Dr Joe Vitale en Dr Hen Len, en ik merkte op dat dit nog zoveel verder en dieper gaat dan de Ho’Oponopono die ik leerde kennen, zowat 42 jaar terug.

De Ho’Oponopono is grondig gebaseerd op de allernieuwste moderne wetenschap en technologie ( holografisch & gebaseerd op de kwantumfysica) en is wetenschappelijk bewezen. Zerolimits is een manier om de wet van aantrekking in ons leven te laten werken door het Hawaiiaanse systeem te gebruiken, waardoor alle blokkades in jezelf opgeruimd worden. Het hele proces gaat over jezelf en niet over anderen buiten jezelf.

 

Als je dat niet hebt gedaan, sta je op het punt om aan een reis te beginnen die je leven kan veranderen, zoals jij dat wilt. Het is grondig gebaseerd op de allernieuwste moderne wetenschap en technologie (holografische en kwantumfysica) en is wetenschappelijk bewezen in laboratoriumexperimenten. Zero Limits is een manier om de wet van aantrekking in ons leven te laten werken door het oude Hawaiiaanse systeem van Ho'oponopono (Hooponopono) te gebruiken. Deze methode helpt je om de blokkades op te ruimen die succes in de weg staan ​​en om te voorkomen dat je ontvangt wat je verlangt. Het is een van de krachtigste methoden van spirituele ontwikkeling die ik ken.

 

 Hooponopono Het geheim van het gebruik van Hooponopono zoals je op het punt staat te ontdekken, zal je leven veranderen: het zal je zelfvertrouwen vergroten, je liefdesleven verbeteren, je in staat stellen om op een zeer diep niveau contact te maken met degenen die je echt wilt, je financiële overvloed vergroten, vrede met iedereen - inclusief jezelf, en zelfs 's nachts beter slapen!

 

Als je eenmaal in deze verhoogde "staat van vibratie" bent, ben je een match voor alles wat je in je leven wilt ervaren. U doet dit door eerst te bepalen met welk kanaal u verbinding wilt maken. Dit is erg belangrijk, want net als bij een radio, krijg je statische elektriciteit als je niet op het exacte kanaal zit en maak je geen sterke verbinding en krijg je niet het gewenste resultaat (je zult merken dat je dichtbij komt, maar altijd geen sigaar! )

 

Joe Vitale ontdekte dat het zijn grote kracht is en bracht het naar het westen, zodat we ook gebruik konden maken van zijn tijdloze wijsheid en praktische resultaten. Het is een buitengewoon krachtige methode, die je in een weekend kunt leren en wanneer je hem begint toe te passen, zal je hele wereld veranderen. De manier waarop je wilt dat het verandert! Welnu, wat is deze methode die ervoor kan zorgen dat een gekke wereld plotseling zin krijgt en buitengewoon overvloedig en plezierig wordt?

 

Zero Limits is een krachtige manier  om The Attractor Factor in je leven te creëren wat aansluit bij je goddelijke blauwdruk ! Het is voor jou verborgen, uit angst door degenen die geloven dat er een beperkt aanbod van rijkdom, geluk, gezondheid, in de wereld is. Het is gewoon niet waar. Er is genoeg te doen, en het is jouw geboorterecht, ieders geboorterecht.

 Veel wetenschappers en filosofen ontdekken nu hetzelfde vanwege de resultaten die ze met eigen ogen zien. Geen obstakels meer, geen limieten meer. Het is volledig bewezen in de echte wereld (Dr. Hew Len gebruikte het om een ​​GEHELE ziekenhuis vol ernstig geestelijk gestoorde mensen te zuiveren tot vredige en gelukkige mensen, van wie velen persoonlijke voorspoed en overvloed hebben gevonden, die allemaal volledig genezen waren! ) Hoe heeft hij dit gedaan? Hoe werkt dit? Je vindt het antwoord hieronder en het is gemakkelijker dan je denkt en jij bent degene die de leiding neemt over jouw leven. Het is enorm eenvoudig, maar voor mensen die aanhaken op herinneringen, het verleden en drama’s is het iets lastiger om oude scripts los te laten, op te schonen, te helen en de verantwoordelijkheid te nemen voor een leven vanuit vreugde, overvloed, genot en overgave.

 

Het is een keuze die je maakt, een bewuste keuze en zoals we allen evolutionaire wezens zijn op Aarde, is het meer dan de moeite waard, om schoon schip te maken met oude paradigma’s die niet bijdragen aan jouw leven.

 

Je kunt niemand redden en dat is niet je missie. Je missie is aan jezelf te werken, jezelf te cleanen, zelfs als je denkt dat anderen je schade berokkenen of berokkend hebben, zelfs als je denkt dat je anderen moet redden, je geroepen voelt om verantwoordelijkheden op te nemen die niet de jouwe zijn. Ben je bereid om dit alles los te laten, de stap te zetten weg uit het slachtofferbewustzijn naar meesterschap in je leven? 

 

Wat ik heb ervaren in deze praktische training is dat ik in mijn spiritueel dieptecoachingswerk niets anders hoef te doen dan de weg te faciliteren en te inspireren om die verantwoordelijkheid te nemen. In die weg liggen enorm veel mogelijkheden en potenties vanuit het oneindige kwantumveld en in die weg ben ik een inspirator en facilitator, maar niet dé oplossing. Want dit is de sleutel die iedereen heeft, niet om oplossingen te bedenken.

 

Dit is een enorme sprong van het oude paradigma met de vele oude spirituele New Age concepten naar het nieuwe paradigma dat aanspraak maakt op het hartsbewustzijn en het wetend veld. Je hiermee verbinden brengt je naar de Divine Spirit, en daar te komen, dienen we eerst te landen in datgene wat om opschoning en cleaning vraagt, in onszelf.

 

Onderstaand voeg ik drie fragmenten toe van Dr Hew Len. Dankbaarheid voor zijn prachtige bijdrage aan diepere inzichten, met humor en ernst, en vooral ingetogenheid. 

 




Zero & the void- Dr Hew Len - 2020 


 

The real cause of the problem Dr Hew Len 2020 


1- 12-2020 www.miekecoigne.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma