Doorgaan naar hoofdcontent

Portaaldag 12-12

 Vernieuwing, de gelegenheid om elk aspect van je wezen te ontdekken en toe te vertrouwen aan het proces van spirituele zuivering met als doel ontwaken als een hogere dimensionale jij, je herinnerend dat jij een BronWezen bent.

Als energetisch wezen in een fysieke vorm vibreer je op een bepaald bereik van frequenties die fluctueren afhankelijk van de emotionele toestand van die energie. Op dezelfde manier trilde de aarde ook op een frequentieband die representatief was voor haar eigen staat van verlichting en ook een weerspiegeling was van het massa-energetische bewustzijn van alle wezens die samen met haar de planetaire ruimte bezetten. Het 12/12 portaal is een energetische doorgang waardoor intense energiegolven van een hogere vibratie het planetaire bewustzijn binnengeleid werden om verder te helpen bij het gezamenlijk ontwaken van zowel de planeet als haar bewoners. De planeet die zichzelf op de hoogst mogelijke manier wil onderhouden is verschoven naar een fysieke ruimte waar het nu mogelijk is voor haar om energetische frequenties te ontvangen die hoger in vibratie zijn en beter in staat zijn om haar te helpen bij het genezen van het misbruik waaraan ze is blootgesteld. . Dit proces van wedergeboorte werd minder pijnlijk gemaakt door het collectieve hart van de ontwaakte personen die zich hebben verenigd om liefde en mededogen te verspreiden.


Nu met de komst van het 12/12 portaal is er een tijd gekomen van zowel diepe introspectie en wedergeboorte als vernieuwing voor iedereen. De oude dichte energie die acceptabel was toen de aarde langzaam en dicht was, is niet langer compatibel met haar, nu ze haar resonantie heeft versneld en verlicht.

Daarom moeten allen die samen met haar de hogere trillingsfrequenties van verlichting willen zoeken het reinigingswerk doen dat nodig is om hun eigen vibratie, lees doorleefd bewustZijn, te verhogen. Dit betekent het loslaten van vroegere gedragingen, attitudes en relaties die niet langer dienen. Dit wordt niet gedaan uit angst of oordeel zonder veroordeling of superioriteit, maar omdat er een waarachtig verlangen van het hart is om naar de bron te reiken en vollediger samen te smelten met hun goddelijkheid. Om volledig te profiteren van de opgewaardeerde golf van energie die uit het 12/12 portaal komt, moet ieder individu ,dat zijn trillingsfrequentie wenst te verhogen, beginnen met het werk van het hart. Zoals ik in mijn eerste creatie-boek ' Herinner wie je werkelijk bent. Een bewuste weg naar je nieuwe leven', heb geschreven, het onthechten van een zich krampachtig identificeren met alles wat we niet zijn in Essentie. Het is allemaal heel eenvoudig, als we doen waarvoor we op aarde zijn geïncarneerd, het eigen pad te bewandelen, en elkaar in het Zelfmeesterschap als Bron-gelijk- Wezen te Zien.




Ze moeten die plaatsen opruimen waar ze oordelen, beledigingen, pijn, twijfels en angsten opslaan en moedig genoeg zijn om in hun plaats liefde, mededogen en vriendelijkheid te installeren. Velen van jullie hebben al zoveel jaren oude programma's uitgevoerd dat het je zal verbazen te begrijpen dat ze het waargenomen hoogste goed van je ego dienen.


Velen van jullie zullen verklaren dat ze als bron verbonden zijn, alleen om te ontdekken dat je verbinding maakte met een hogere versie van het ego terwijl je geworteld bleef in angst, oordeel en veroordeling, maar dit wordt niet als kritiek aangeboden, het is een verklaring en een doorgang. De soms dwangmatige behoefte om zich gezien te voelen verhindert het proces van éénwording met het Zelf. In het proces van innerlijke éénwording maakt het niet uit hoeveel volgers en leiders er zijn. Je neemt het allemaal waar, maar het is geen noodzaak. Je staat in je Lichtkracht, je Zijnskracht, Liefdeskracht en Scheppingskracht. Je weet wié je Bent en in wie je Bent is de behoefte aan bevestiging, ondertussen in je Zijn gevestigd, geen levensnoodzaak. Het is fijn, het is prettig, in gelijke- waarde elkaar te ont-moeten. Dit is de kracht van oprechte connectie.
Wanneer je klaar bent om echt uit te breiden, je vleugels uit te slaan en de hoogste rijken binnen te gaan, zul je die aspecten van het zelf moeten confronteren die nog niet zijn getransformeerd en het zijn die aspecten die wedergeboorte is aangeboden.

Deze wedergeboorte of vernieuwing zal voor sommigen onaangenaam lijken, maar kijk naar alles wat wordt gepresenteerd en werp een liefdevol en niet oordelend oog op elk aspect. Daarom, wanneer je een periode van emotionele onbalans en woede voelt, overkomen angst of frustratie ,wanhoop niet als je het gevoel hebt dat je dezelfde situatie voor de duizendste keer opnieuw bezoekt. In consulten hoor ik vaker mensen verzuchten dat ze al zoveel aan zichzelf hebben gewerkt, zoveel hebben losgelaten, dat ze nu toch wel helemaal klaar zijn voor 5D. Het willen is een hoofdactiviteit, grotendeels, het ZIJN accepteert/verzoent met wat er IS.



Vanuit acceptatie en verzoening met wat er IS, valt de druk om ergens anders te zijn, weg. Waar je ook bent, daar Ben je en nergens anders. Eén van de wijze hartenwijzers die ik meegenomen heb in Heart-& Mindfulness. Nooit heb ik mezelf de vraag gesteld waar ik zou staan over X- tal jaar, ondanks ik dit soort van vragen wel vaker te horen kreeg. Geen idee, ik volg mijn hart, en wat er komt, dat voel ik dan wel. Waarom zou ik me zorgen maken of bezighouden met een toekomst die ik zelf creëer, stap per stap? Ik geloof dat het ergens wel met een onvoorwaardelijk diep vertrouwen gaat in mijn Zielsblauwdruk en het weten dat het creatie- scheppingsveld een onuitputtelijke bron is van mogelijkheden, waar ik altijd kan uit kiezen. Wat klopt in mijn Zijn, dat veel verder gaat dan wat ik 'wil' vanuit het ego. Of iemand hierop een andere zienswijze heeft, is prima, ik hoef niemand te overtuigen (wat een hoofd-activiteit is) en zodoende hoeft niemand mij te overtuigen van diens levenspad. Ik heb daar geen oordeel of mening over. En eigenlijk kent niemand anders iemands zielsblauwdruk, dus in feite kunnen we hier niets over zeggen, laat staan oordelen. Inzage in de Akasha-Kronieken kan het bewustzijn oprekken, maar lang niet voor iedereen die nog vasthoudt aan oude pijn, oude patronen.
Het is wederom geen oordeel of iemand 'klaar' is of niet. De informatie wordt nog niet op die wijze begrepen en gevoeld en meer is het niet.


Het is niet nodig om te wachten of je te verdiepen in het rijk van schaamte en schuld. De vraag die je op dit moment kunt stellen is niet: "Wat doe ik verkeerd?" omdat het niet de actie is die wordt beoordeeld. Vraag in plaats daarvan: “Welke mentaliteit zal me uit deze situatie voortstuwen? Hoe kan ik elke negatieve gehechtheid aan deze situatie loslaten? En op welk goed aspect van deze situatie kan ik me concentreren en mijn aandacht schenken? " Als je kijkt naar wat je doet, zijn er verschuivingen en wordt negatieve, stagnerende energie opgeruimd die je energieveld vertroebelt en je heeft gedwongen dezelfde omstandigheden in een eindeloze lus te herhalen.


Zoek daarom, in plaats van hetzelfde te doen in de hoop op een ander resultaat, naar de bron en volg het voorbeeld van moeder aarde, verhoog je vibratie. Profiteer van deze sterke energie van intensiteit die naar buiten stroomt en bekijk de patronen in je leven. Wanneer een situatie je triggert, haal je emotioneel diep adem voordat je reageert met je gangbare gedrag. Onderzoek de situatie voor wat het werkelijk is, een kans om een ​​betere keuze te maken, de hogere weg te bewandelen en jezelf te bevrijden van het ouderwetse gedragspatroon dat je al jaren oefent.


Profiteer van deze energie. Als je wilt ontploffen van woede, haal diep adem en onderzoek waarom, kijk naar de programma's die in de onderstroom aanwezig zijn. Als de omstandigheden overweldigend lijken, haal diep adem en onderzoek de programma's die je kapot maken. Als je wilt ineenkrimpen van angst, uit je woede wilt uithalen of iets of iemand buiten jezelf de schuld wilt geven, haal diep adem en kijk naar de programma's die je hebt gekozen als blauwdruk voor je leven. Haal dan diep adem en begin een gezonde dosis dankbaarheid toe te passen op dit 12/12 portaal dat deze reinigende energie heeft ingeluid.



Ga nu aan de slag, haal de bezem tevoorschijn en begin oude gewoonten, oude gedragspatronen en oude houdingen die je niet langer dienen, weg te vegen. De energie van het 12/12 portaal zal dit proces gemakkelijker en effectiever maken dan ooit tevoren, dus ga aan de slag met het opruimen van alle energetische patronen die je niet langer dienen. Je kunt oude bagage niet meenemen naar de nieuwe bewustzijns dimensies en deze nieuwe hogere frequenties. Laat het verleden je niet (onder) drukken. De energie van het 12/12 portaal is meer dan voldoende om je te helpen vooruit te gaan, niet gehinderd door patronen uit het verleden.

12-12-2020



Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma