Helende werking van SERAFINIET

Serafiniet 


De schoonheid en energie van serafiniet stijgt op door de chakra's van het lichaam als de zesvleugelige lichtgeesten waarnaar het is genoemd - de serafijnen, de hoogste orde van engelen die de troon van God bezoeken. Hun beeld, of dat van hun gevederde vleugels, is gevangen in iriserend zilver en suggereert de beweging van de vlucht in een kristal van diep bosgroen.


Deze steen van engelenvleugels staat bekend om zijn hoge spirituele energie, die door het hele systeem stijgt en de Kundalini uitnodigt om langs de ruggengraat op te stijgen, waarbij elke chakra wordt gereinigd en geactiveerd.



Het verbindt het fysieke met het etherische, en is krachtig voor het openen van communicatie met devische en engelenrijken, vooral die die zich bezighouden met het herstellen van de planeet en de mensheid tot een staat van gezondheid en evenwicht. Serafiniet is in het bijzonder afgestemd op de Hartchakra en doordrenkt de aura met vibraties van heelheid en welzijn, koestering en liefde, en omhult niet alleen degenen die het dragen of dragen, maar ook degenen die het aanschouwen.

De energieën van Serafiniet zijn vrouwelijk van toon en kunnen helpen bij het ervaren van een groter bewustzijn van het Goddelijke Vrouwelijke. Serapfiniet is een edelsteenvariëteit van Clinochlore, een magnesium-ijzer-aluminiumsilicaat, gekenmerkt door een diepgroene kleur doorspekt met glinsterende patronen van zilver die licht reflecteren met veranderende kijkhoeken.

Het wordt alleen gevonden in de regio van het Baikalmeer in Siberië, Rusland, en ontleent zijn naam aan zijn associatie met de serafijnen, de hoogste orde van engelen. Het is ook bekend als Serafina of Groene Chloriet.

  • Metafysisch gebruik Serafiniet gebruik en doeleinden
Serafiniet kan alleen of in combinatie met acupunctuur worden gebruikt om geblokkeerde energieën in de meridianen van het lichaam te verwijderen. Serafiniet harmoniseert gemakkelijk met de trillingen van andere hoogenergetische kristallen voor genezing, meditatie en afstemming met het engelenrijk en de natuurgeesten.

  • Helende kracht van kristallen Seraphinite Physical Healing Energy
Serafiniet ondersteunt energetisch het hart en de longen, evenals elke systemische ziekte of onbalans die verband houdt met cellulaire regeneratie. Het is een bloedversterker en helpt bij cellulaire ademhaling en de levering van voedingsstoffen aan de cellen. Het kan gunstig zijn bij het verminderen van de groei en reproductie van alle soorten kankercellen. Serafiniet helpt bij ontgifting en versterkt de lever en de nieren. Het stimuleert de stofwisseling en helpt bij het afvallen, en is nuttig bij het overwinnen van koude rillingen. Serafiniet activeert het ruggenmerg en zijn verbindingen met het etherische lichaam, vooral achter het hart, en kan spierspanning in de nek loslaten.




  • Fysieke healing crystal maakt gebruik van Seraphinite Emotional Healing Energy

Serafiniet helpt bij het loslaten van emotionele patronen en neigingen die de ziel en de geest niet langer dienen. Het brengt een verlichte, vreugdevolle energie en stelt iemand in staat om op een gebalanceerde, meer harmonieuze manier op het leven te reageren.

Deze steen stimuleert, net als alle Clinochlores, de waardering van alles wat groeit - fysiek, emotioneel of spiritueel, en moedigt de verfijning van tederheid en zorgzaamheid aan. Het definieert een gevoel van orde - in het leven, in het universum, zelfs in chaos - en geeft het begrip dat men noch hulpeloos, noch hopeloos is in het creëren of corrigeren van iemands persoonlijke realiteit.

Serafiniet verbetert sociale vaardigheden en inspireert tot betere relaties. Het helpt bij het oplossen van conflicten en bevordert verzoening en constructieve compromissen.

  • Seraphinite Color Energy
Groene serafiniet is een "groeikristal" - een krachtig kanaal van de levenskracht van de aarde van geboorte, ontwikkeling en schepping, en van de kracht van de voortdurende vernieuwing van de natuur. Het is een krachtig hulpmiddel bij het koesteren, of het nu gaat om beginnende familierelaties of een nieuwe zakelijke onderneming. Serafiniet is perfect om een onderneming op koers te houden, een project op schema en het leven op schema. Groene kristallen bevorderen spirituele groei en toewijding aan een hoger doel. Degenen met een donkerdere tint zijn talismannen van fysieke groei en kracht, en veiligheid tijdens het reizen.


  • Chakra balanceren met kristallen Serafiniet chakra healing en energie balanceren
Serafiniet is een krachtige steen om de elementen van niet-fysieke lichamen op één lijn te brengen met de 'ik ben'-kolom van het ruggenmerg. Het is zowel centrerend als energiek tegelijk, en hoewel deze steen kan worden gebruikt voor alle of alle chakra's, is hij in het bijzonder afgestemd op de Hartchakra.



  • Meditatie met Serafiniet

Serafiniet is een steen van verlichting en een van de beste kristallen in meditatie om engelenverbinding te maken. Het is ook uitstekend geschikt om zelfgenezing te activeren. Het vasthouden of mediteren met een stuk serafiniet kan de aanwezigheid uitnodigen van een vrouwelijke figuur gekleed in groeiende planten en bloemen waarvan wordt aangenomen dat het Sophia is, de godin van de wijsheid en de belofte van de toekomst. Haar aanwezigheid inspireert vaak een onmiddellijke reactie van devotionele liefde en het besef dat haar aanwezigheid in onze wereld een grote zegen is. Serafiniet helpt in verband met dit wezen, vooral bij gebruik buitenshuis.


9-12-2020

www.miekecoigne.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma