Magisch moment 17-12-2020 Saturnus naar Waterman!

Even terug naar het leven vóór 2020. Voordat de regels voor altijd alles in het dagelijkse leven veranderden. Laten we helemaal terugdenken aan 2019, voordat Jupiter Steenbok binnenging. Terug naar 2017, voordat Saturnus naar Steenbok verhuisde. Helemaal terug naar 2008, voordat Pluto naar Steenbok verhuisde.



Steenbok vertegenwoordigt het skelet van het leven. Wanneer de belangrijkste, langzamer bewegende generatiekrachten in de lucht door Steenbok bewegen, verandert alles 'tot op de botten', op een fundamenteel, structureel niveau. In 2008, toen Pluto overging in Steenbok, begon het skelet van ons collectieve leven zichzelf te hermodelleren - van de grond af, van binnen naar buiten. Toen Saturnus in 2018 naar Steenbok verhuisde, begon het regelboek uit elkaar te vallen. En toen Jupiter in 2020 bij de bende kwam, waren de oude regels niet meer van toepassing. Hier zijn we nu aan het einde van 2020, en 2 van de 3 planeten die 2020 in zware Steenbok hebben doorgebracht, gaan verder - rukken op naar Waterman. Nu de structuur voor altijd is veranderd, hebben we nieuwe ideeën nodig. We moeten nadenken over de toekomst. December 2020 slaat de bladzijde om en opent een nieuw hoofdstuk dat zich ontvouwt in 2021 en 2022. Van Steenbok naar Waterman is een grote verschuiving. 2021 zal heel anders aanvoelen. December 2020 De Grote Conjunctie van Saturnus en Jupiter - die in de derde week van december op de voordeur van Waterman klopt, staat voor de deur. Dit zeldzame moment omvat de heilige dagen van Yule!


In 2020 voelt het nauwelijks als een tijd om te vieren, maar aan het einde van de tunnel zien we een beetje licht. Er is een nieuwe toekomst in het verschiet, wachtend tot Jupiter en Saturnus door die poort lopen, de oude cyclus loslaten en de nieuwe beginnen. Jupiter en Saturnus komen binnen 2 dagen na elkaar in Waterman binnen - en ze ontmoeten elkaar 2 dagen daarna. Een drievoudig magisch moment. 17-21 december 2020. Saturnus is de planeet van werk, plicht, verplichting. Als zodanig vertegenwoordigt de positie van Saturnus in de dierenriem het werk dat we doen, individueel en collectief. En terwijl Saturnus van Steenbok naar Waterman gaat, verschuift de focus van het werk van het praktische, aardse, autoritaire rijk van Steenbok naar het sociale, experimentele rijk van de luchttekens. Het draait allemaal om communicatie, ideeën, relaties - vooral die minder persoonlijke relaties. Vriendschapsgroepen, organisaties en teams - het domein van Aquarius.

Hetzelfde denken dat ons hierin heeft gebracht, zal ons er niet uit krijgen Saturnus is berucht omdat hij zwaar, belastend en problematisch is. Die reputatie houdt een groot deel van de tijd stand, omdat Saturnus een bootlading werk met zich meebrengt dat de kracht van je fundament op de proef stelt.
Waterman is een maf, excentriek, "waarom niet" teken dat een moderne draai geeft aan het traditionele en ons collectieve denken vooruit helpt. In het begin van de jaren 2020 zullen ook nieuwe vrienden, teams en sociale netwerken opkomen die werken aan de totstandkoming van een nieuwe realiteit gericht op de toekomst. Doe een stap terug en bekijk het leven met frisse, objectieve ogen. Nieuwe plannen, nieuwe projecten, nieuwe doelen zullen vorm krijgen in de eerste maanden van 2021. Ideeën die, eenmaal in gang gezet, ons voorbij de beperkingen van onze huidige situatie, de huidige technologie en de huidige kennis gaan brengen. Saturnus laat ons zien waar het moeilijkste maar meest productieve werk is. Terwijl Saturnus Waterman binnengaat, worden gemeenschappen, groepen en teams centra van activiteit. Waterman bevordert de wetenschap en wetenschappelijke ontdekkingen, nieuwe uitvindingen en nieuwe, opnieuw bedachte manieren om allerlei nuttige dingen te doen. Waterman heerst ook over koppige mensen die denken dat ze alles al weten wat er te weten valt. Een starre mentale houding en weerstand tegen nieuwe ideeën zullen begin jaren twintig ook een groot obstakel vormen. Saturnus in Waterman brengt "hervormings" aandrang naar voren. Voor alle anderen. Als je jezelf niet eerst hervormd hebt, als je team aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat, als je rebellie berust op een onreine oorzaak: mensen zijn je rotzooi zat! En je zult waarschijnlijk te maken krijgen met uitdagingen die aanleiding geven om jouw levensrichting te heroverwegen. Belangrijke data 21 maart 2020 - Saturnus gaat Waterman binnen 1 juli 2020 - Saturnus keert opnieuw Steenbok binnen 17 december 2020 - Saturnus keert opnieuw Waterman binnen 21 december 2020 - Jupiter conjunct Saturnus 9 februari 2021 - Saturnus sextiel Chiron (1) 17 februari 2021 - Saturnus vierkant Uranus (1) 14 juni 2021 - Saturnus vierkant Uranus (2) 24 juni 2021 - Saturnus sextiel Chiron (2) 24 december 2021 - Saturnus vierkant Uranus (3) 26 november 2021 - Saturnus sextiel Chiron (3) 7 maart 2023 - Saturnus gaat Vissen binnen Het bepalende schandaal van 2021 De Grote Conjunctie in december zette de toon voor stap voorwaarts in de progressieve mode die typisch is voor Waterman. Maar de reis is niet gemakkelijk, ongecompliceerd.
De mythologische Saturnus en Uranus waren geen goede maatjes. Uranus was de vader van Saturnus. Ze vreesden en haatten elkaar. Saturnus stabiliseert en beperkt. Uranus doorbreekt structuren en heeft een hekel aan grenzen. Het wordt wellicht een felle wilde rit! De uitdagingen zijn duidelijk: de COVID-pandemie doemt nog steeds op als we deze beladen planetaire opstelling ingaan. De economie sleept zich voort. Mensen doen elkaar tekort of pijn om geld. Binnenlands terrorisme. Winden, bosbranden en overstromingen. Gebrek aan vertrouwen in politie en autoriteiten. Om er een paar te noemen. Er is al vroeg in de reis van Saturnus door Waterman een vlampunt, terwijl Saturnus in een hoek van 90 graden met Uranus beweegt, die precies drie keer raakt in 2021. Het vierkant plaatst Saturnus in Waterman - territorium dat het bezit, in strijd met de mede-eigenaar, Uranus. Uranus is de brenger van de waarheid - vaak onwelkome waarheden die de mal doorbreken. Uranus heerst over revoluties, instabiliteit en tegenstrijdigheden. Beperkingen op persoonlijke vrijheid en het onvermijdelijke verzet tegen elke poging om veiligheidsrichtlijnen op te leggen voor het welzijn van het publiek. Technologische oorlogvoering en ellende. Problemen met het elektriciteitsnet. Schokkende waarheden komen aan het licht. Aardbevingen kunnen deel uitmaken van het plaatje terwijl Saturnus de druk op Uranus uitoefent in het aardeteken Stier.


Saturnus zegt: "je moet." Uranus ruimt het oude op om ruimte te maken voor het nieuwe, hervormt de regels en legt de nadruk op het maken van veranderingen. De nieuwe verhaallijnen beginnen pas echt te koken tegen februari 2021. De plot wordt duidelijker naarmate Saturnus in de zomer retrograde loopt. Met een conclusie rond de feestdagen van 2021 als het derde en laatste Saturnus Uranus-vierkant zich afspeelt. Saturnus in Waterman en je persoonlijke leven "Het is tijd om naar binnen te kijken om waarden te vinden die verder gaan dan wat momenteel acceptabel is en die de mensheid naar nieuwe niveaus van vrijheid en universele liefde kunnen leiden." –Jan Spiller, spirituele astrologie Waar Saturnus ook gaat, dat is waar het werk is en waar het werk loont. Waterman roept je op om de grenzen voorwaarts te verleggen en een meer waarheidsgetrouwe, authentieke kant van jezelf te uiten. Dus omarm je innerlijke 'weirdo' - en steun je vrienden om ook een waarheidsgetrouwere versie van zichzelf te uiten.


Als het om vrienden gaat, is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Saturnus in Waterman zal de kracht van je vriendschappen testen en je laten zien op wie je echt kunt rekenen. Het teken Aquarius verbind je met een toekomstvisie die verder gaat dan gezichtsmaskers en hand desinfecterend middel. Deze pandemie heeft het hele landschap veranderd. Een nieuwe realiteit, een nieuwe set regels, een nieuw sociaal skelet zullen hier allemaal uit groeien. Je plant de zaadjes ervoor in de komende 2 jaar. Saturnus sextiel Cheiron biedt nieuwe kansen voor degenen die in de geneeskunst werken. Nieuwe oplossingen voor chronische pijn op alle niveaus - vooral met betrekking tot het hoofd, de hersenen, ogen, gezicht, sinussen.


De Saturnus-cyclus
Saturnus cirkelt elke 29 jaar rond de dierenriem. Zijn laatste reis door Waterman was 1991-93. Als je oud genoeg bent, herinner je je misschien hoe die jaren voor jou voelden. Waren ze gemakkelijk, waren ze moeilijk? Natuurlijk zijn jouw omstandigheden na 29 jaar veranderd, maar je zult waarschijnlijk soortgelijke kansen, lessen en keuzes tegenkomen wanneer Saturnus hetzelfde deel van uw geboortehoroscoop opnieuw bezoekt. We zullen waarschijnlijk zien dat het werkelijkheid wordt met de ideeën, industrieën en goederen waarmee Aquarius wordt geassocieerd. Dat zijn technologie, astrologie, energie, elektriciteit, wetenschap, het congres en andere bestuursorganen, psychotherapie, radio- en tv-uitzendingen, moderne kunst en design. Saturnus in Waterman en jouw teken
Als je een Waterman-inwoner bent of planeten in Waterman in je geboortekaart hebt, werk je voor wat je krijgt en krijg je waar je voor werkt. Het leven van vóór 2020 is nu voorbij. Toen dit allemaal begon, verwachtten we te pauzeren en dan terug te gaan, maar de wereld is zo erg veranderd. En jij ook. Jij gaat nu vooruit met een nieuwe reeks prioriteiten en doelen. Saturnus zal zijn gratie aan jouw genialiteit verlenen, maar alleen als je het in praktische termen uitdrukt. Dus omarm van binnenuit jouw vooruitstrevende ideeën. En ga aan de slag met je nieuwe plan, Waterman. Eentje die trouw is aan je unieke "speciale saus", zodat je de brullende jaren 2020 kunt ontmoeten als de wonderbaarlijke weirdo die je moest zijn.





Stier, Leeuw en Schorpioen - net als je Waterman-vrienden, test deze periode van 2 jaar de kracht van je plannen en ideeën! Omdat verandering ongemakkelijk voor je is, bied je soms weerstand tot het oude systeem ontploft en je er niet meer omheen kunt. Saturnus in Waterman daagt alle vaste tekenen uit om een ​​beetje meer het compromis te accepteren en bereid te zijn om het nieuwe te omarmen - terwijl je je nog steeds herinnert en respecteert wat is verdwenen.
Tweelingen, Weegschaal, Ram en Boogschutter - De passage van Saturnus door Waterman geeft je kansen om een ​​stapje verder te gaan, meer verantwoordelijkheid te nemen, meer werk gedaan te krijgen, meer betekenisvolle relaties op te bouwen in het post-COVID-tijdperk. De wind is in je rug - maar als je je zeilen niet hebt gehesen, brengt de wind je nergens heen. Richt hoog, denk op de lange termijn en ga aan het werk. Steenbok en Kreeft - de druk van de afgelopen 3 jaar neemt af als Saturnus jouw teken (Steenbok) of tegengestelde teken (Kreeft) verlaat. De lessen die je hebt geleerd, mag je behouden. En als alles goed is gegaan, is je denken over jezelf en je toekomst verruimd en verdiept met een realistisch plan om je dromen materieel te manifesteren. Wanneer Saturnus in 2023 Vissen binnengaat, heb je waarschijnlijk de kans om nog verder te gaan. Vissen en Maagd - je hebt deze periode van twee jaar om je voor te bereiden voordat Saturnus je geboortehoroscoop weer activeert. Hoe bereid je je voor op Saturnus? Maak realistische beslissingen. Maak plannen voor een mooie toekomst en begin er stappen in te ondernemen. Zelfs als het babystapjes zijn. Saturnus is niet altijd een grote belemmering - het is een planeet met gevolgen, maar ook van beloningen. Je zult de komende jaren waarschijnlijk meer verantwoordelijkheid op je schouders nemen. Beslis nu waar jij jouw zeilboot wilt hebben wanneer de wind weer aantrekt, en begin je voor te bereiden.


17-12-2020


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma