Visualisatie Antakarana-brug

 


Wat is Antakarana?

De Antakarana is de brug van licht die ons in staat stelt de Monade voorwaarts te bewegen. Het is de enige weg naar vrijheid. We bouwen de Antakarana gedurende levens. Zoals deze tijd nu zijn er grote kansen en veel spirituele hulp beschikbaar om ons in staat te stellen het werk te voltooien en samen te smelten met onze Monade. Het versnelt allemaal.

Bedenk dat de Ziel altijd door middel van een koord verbonden is met de pijnappelklier , die versterkt wordt door kennis en juist gebruik van de geest. Dit koord is een mentale spirituele verbinding. Net zoals er altijd een draad is van de Ziel naar de mens, zo wordt het Zilveren Koord geactiveerd en versterkt met spirituele liefdesenergie.


Visualisatie

Zoek een plekje waar je voor een tijdje niet gestoord wordt in de volgende visualisatie.

Stel je een aardingssnoer voor, zoals een pijp, dat naar het midden van de aarde gaat. Dit is het fundament van je brug.
Verleng de pijp, je kanaal, omhoog door de chakra's naar de Zielester boven je hoofd. Zie dit als een geweldig licht boven je.



Vertel je Ziel dat je van plan bent om de Antakarana-brug te bouwen door middel van spiritueel werk.
Visualiseer de pijp of het kanaal dat zich door de chakra's boven je naar de Ziel uitstrekt.
Je bouwt nu je kanaal op naar de Monade. Bekrachtig je spirituele aspiraties, intenties en verlangen om je ten dienste te stellen.
Stel je de Antakarana voor - een regenboogbrug van licht - uitgestrekt naar je Monade en de Bron.
Roep de Geascendeerde Meesters, de hele Spirituele Hiërarchie, de engelen om hulp.



In het begin is de Antakarana zo kwetsbaar als een draad. Geleidelijk aan, door spiritueel leven en disciplines, zul je draad op draad van licht weven, de brug is breed, sterk en onbreekbaar.
Terwijl de persoonlijkheid zich naar het spirituele leven beweegt, zijn er verschillende bewustzijnsvormen. Na het versmelten van persoonlijkheid en ziel is er dualiteit. Wanneer de Ziel en de Monade samensmelten, is er eenheid. iN Essentie zijn we onsterfelijk. Houd dit constant in je gedachten terwijl je jouw pad van licht bouwt.



Terwijl we allemaal onze individuele Antakarana-brug bouwen, dragen we bij aan het creëren van een rode draad aan de planetaire Antakarana, die de aarde verbindt met het kosmische schema van dingen.

Maak gebruik van heilige mantra's ter ondersteuning.

20-12-2020



Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma