De weg van transformatie-transmutatie naar her-creatie


De Ascentie van de Aarde verloopt in een gigantische lichtsnelheid!



Kijk naar alle dingen die in jouw wereld gebeuren, wereldwijde stressniveaus die ondraaglijker worden. Velen van jullie begrijpen niet wat er energetisch gebeurt en je verzet je ertegen. Als je jezelf niet opent en openstelt voor de pijn die je met je meedraagt, van hoelang geleden, dan kan geen healing plaatsvinden.




Niemand leert je dit in jouw wereld, dus velen van jullie moeten uiteindelijk door de hel gaan totdat je jezelf wakker maakt en begrijpt dat dit proces veel groter is dan één individu.

Dit is een teken van de evolutie van het menselijk wezen, al wordt dit niet als fijn ervaren. Het is het proces van het verplaatsen van gepolariseerd bewustzijn naar een bewustzijnsstaat van non-dualiteit.

Het is een grote verandering ten opzichte van de egoïstische manier van navigeren door de werkelijkheid, en het vereist veel demontage. Het idee dat het proces van bewustworden of ascensie alles te maken heeft met zingende engelen en eenhoorns die over regenbogen springen is niet waarover bewustworden gaat. Het is heel fijn om je te verbinden met alles wat je inspireert, alleen zijn andere dingen nodig om bewust te worden. Ik noem dit proces alle werktuigen gebruiken die het zelfwerkmanschap op aarde naar de diepgaande veranderingsprocessen bestendigen. Transformatie, Transmutatie en Hercreatie zijn drie bewegingen die onlosmakelijk deel uitmaken van je innerlijke reset. Als je hart opengaat en je euforie voelt, voel je dan ook meer pijn?



Als we verder op de kwantumkaart gaan, willen we kijken naar een laag die we de pijn-angstband noemen. In feite vereisen verschillende lagen op de kwantumkaart dat je je angsten onder ogen moet zien en door je pijn heen moet. Op de onderstaande kaart hebben we een golvende lijn toegevoegd die de pijn-angstband vertegenwoordigt. Als je voorbij het ego gaat en naar de jelly-band gaat, kun je een paradox tegenkomen: ongelooflijke liefde en vreugde, evenals ongelooflijke pijn en angst. De emotionele pijn is slechts een laag om doorheen te bewegen; het wordt niet veroorzaakt door deze ervaring. De pijn is representatief voor wat je heeft beschermd tegen het weer opgaan in je ware, geïntegreerde bewustzijnsstaat. Wanneer je de pijn ervaart, is het gemakkelijk om te denken dat je iets verkeerd hebt gedaan of dat een "negatieve entiteit" het veroorzaakt, maar dat is niet waar.

Het is eenvoudigweg niet-genezen, onopgeloste energie - je zou het schaduwenergie kunnen noemen - die je in je bewustzijn moet integreren voordat je dieper in de kwantumtoestanden van bewustzijn kunt gaan.



Als je jezelf toestaat om door de pijn of angst heen te gaan en er niet tegen te verzetten, spring je door de pijn-angstband heen. Beschouw deze band als een junglepad. De eerste keer is het moeilijkst, alsof je met een machete door een jungle snijdt. Elke keer dat je het tegenkomt, wordt het pad breder en gemakkelijker over te steken. Angst en pijn worden je leraren, wat een noodzakelijke stap is op het pad van integratie. Als je enige weerstand tegen dit proces ervaart, zorgt je innerlijke leiding ervoor dat je hier blijft werken totdat je verder gaat naar diepere kwantumniveaus. Het lineaire 3D-aspect moet worden losgelaten om meer emotie te laten stijgen. Dit proces lost de korst op en brengt je meer in contact met je emotionele lichaam. Maar als dit gebeurt, denk je misschien dat je gek aan het worden bent of dat er iets mis met je is. Je hekelt jezelf en zegt: "Waarom ben ik zo gevoelig? Er moet iets mis met me zijn.




Maar in werkelijkheid is een teken van uw integratie en opening wanneer je gevoeliger wordt tijdens deze aanpassingsperiode. Als je je verzet, gaat het veel langer mee. De evolutionaire cyclus vraagt ​​je om het pantser langzaam te laten vallen. Sommigen van jullie zullen het gewillig doen, en anderen niet.


7-12-2020


www.miekecoigne.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma