Licht (in) Ziener

 Naar aanleiding van de consulten met mensen, heb ik voor NU een korte reading gedaan, misschien ook voor jezelf herkenbaar.



Opvallend is dat heel wat mensen behoefte hebben aan verstilling, rust, tot rust komen, naar binnen gericht, ingetogen zijn, eerder aanschouwend dan oordelend. Het idee van...het is Kerst, laten we allen maar vrolijk wezen wordt zowat ontkoppeld met aardse verplichtingen, want velen ervaren die koppeling eerder als een soort van last en ballast. Waar draait het leven werkelijk om en mag je je in tijden waarin uitbundig wordt verwacht vanuit een verinnerlijkt programma, net andersom voelen? Ik begrijp zeer zeker die vragen, en ik herken dit ook diep in mezelf. Ontkoppelen van ook dit programma, die we misschien vorig jaar helemaal anders hebben ervaren en toch...laat ons niet oordelen of veroordelen, maar elkaar in eigen beleving en ervaring verstaan. Meer is er niet nodig. Je hoeft jezelf niet uit te leggen, of te verklaren, vanuit een ongemakkelijk gevoel, vanuit een schuldgevoel, vanuit...dat jij alles nu in dit moment anders beleeft, anders ervaart. Je kunt dit evengoed zien als een vorm van loskoppelen van aardse 'dingen' die je ooit als een programma hebt meegekregen. Leg dat maar eens uit aan iemand die dit niet op gelijke wijze ervaart...het hoeft niet, het is niet nodig. Blijf heel dicht bij jezelf, trouw aan wat jij voelt en aan wie jij bent. Dat lijkt me een ferme stap naar jezelf. Wees niet bang voor de oordelen van anderen, want mensen zullen altijd wel klaar staan met een oordeel, maar of je er dan echt gelukkiger mee wordt is de essentie.
De essentie is : trouw blijven aan jezelf, vertrouwen hebben dat jouw ziel je voldoende prikkels geeft, zodat jij hier straks verder jouw leven creëert vanuit zelf-verbinding in verbinding met mensen die vanuit onvoorwaardelijke acceptatie de weg verder zetten.
vanuit Licht- en Zijnskracht,
❤
1. de Kluizenaar
Het is tijd om ruimte te maken voor je zalige alleen-zijn en zelfzorg. Als je voelt dat je de verbinding met je spiritueel noorden verbroken is, zal deze tijd van eenzame afzondering je helpen om weer contact te zoeken met je eigen kompas.
Het doel van je ziel, spiritueel ontwaken, en diepe innerlijke wijsheid ontstaan vanuit deze energie.
Soms lopen we het risico dat we de verbinding met anderen verliezen of erger- we kunnen zo diep in onze negatieve verhalen van strijd duiken dat we beginnen te geloven dat onze wonden voor altijd uitmaken van wie we werkelijk zijn.
In de moeilijkste momenten van zelfontdekking is het zinvol te onthouden dat onze zoektocht naar zelfheling en innerlijke waarheid niet betekent dat niet al heel zijn. Je komt uit je innerlijke retraite met prachtige inzichten van Spirit. Je staat jezelf toe om jouw weg te vinden op jouw unieke pad, bijgestaan door je stralend verlichte hart.



2. 7 van Munten
Je bent er bijna! Je hebt het werk gedaan en groeit nu razendsnel. Misschien zie je de vruchten van je succes nog niet. Weet dat ze bestaan, en dat elk gebrek dat je voelt/ervaart, gewoon restenergie is die wordt verwerkt. Het is tijd om vertrouwen te hebben, te pauzeren en dankbaar te zijn. Realiseer je dat je de levende, ademende optelsom bent van al je herinneringen, hoop en hard werken. Ga door! Dit moment geeft je een goddelijk intermezzo om je doel en richting opnieuw te bekijken- je aankomst is alleen mogelijk nadat je je levensbestemming hebt bepaald. Is je zo zo verschoven dat wat je oorspronkelijk gezaaid had nu niet meer datgene is wat je wilt oogsten?
Wat vraagt om verandering om je diepste verlangens te manifesteren?
Als je iets van frustratie of gebrek aan vooruitgang ervaart, onthoud dan dat gigantische dromen niet in één dag worden gebouwd.
Neem een moment om diep te ademen en te reflecteren, en voel hoe deze diepe gewijde ademhalingen in staat zijn je nieuw leven in te blazen en de dingen weer op één lijn te zetten én af te stemmen.




3. Schildknaap van Munten
Ze houdt haar mandala vast met een nieuwsgierig hart, en grondt zichzelf in het gesteente om de manifesterende essentie te begrijpen die wij allemaal bij ons dragen.
Praktische magie activeren we via onze hoop, en we halen energie uit de aarde om haar vorm te geven. Vooruitgang vindt plaats in één levensfase tegelijk; verken de details, terwijl je je hoofd in de wolken houdt om te dromen. Er kunnen stukjes zijn die nog op hun plek moeten vallen, maar dat betekent niet dat ze nooit zullen landen! In je hart.
Je zit nu in de beste positie om erachter te komen hoe jij jouw welvaart kunt manifesteren. Vertrouwen is de sleutel in je manifestatiekracht. Manifesteren vanuit angst, schaarste...werkt niet op duurzame wijze. Nieuwe perspectieven en verhoogde niveaus van bewustzijn bespoedigen het proces van realisatie. Iets creëren vanuit beknellende overtuigingen ( zeer ruim) geprogrammeerd denken, zul je ervaren ( of heb je reeds ervaren), resoneert niet meer met de nieuwe aarde. Aarden in jezelf als creatief expanderend Bronwezen is de uitdaging voor nu.


❤




Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma