Energetische update

Toenemende energetische upgrades


Er vindt een enorme zuivering plaats op onze planeet. De afgelopen 350.000 jaar is er een kunstmatig veld rond de aarde gecreëerd door geavanceerde ET-rassen om het licht van de Grote Centrale Zon af te buigen zodat het ons oppervlak niet bereikt.

Dit veld staat bekend als "De Inverse Matrix (666)" en is nu volledig ontmanteld waardoor we de Galactische energieën kunnen ontvangen die nodig zijn om het proces van ascensie op planeet Aarde te versnellen. Versnelde transitie is reeds begonnen sinds 11 november en gaat in versneld tempo verder.

Oude 3D-paradigma's lossen op. Dit is de wedergeboorte van een nieuw tijdperk. We zijn momenteel aan het verankeren in de 2020-energieën die allemaal te maken hebben met helder (in) zicht . Wetend dat 2020 het begin zou zijn van een bijzondere tijd ( en niet slechts voor dit jaar, maar voor de komende jaren), betekent dit concreet dat we op een punt in onze evolutie zijn waar we onze geschiedenis kunnen herzien en kunnen beslissen wat tot nu toe voor ons heeft gewerkt en welke praktijken we moeten veranderen om samen een toekomst te creëren. gebaseerd op gelijkheid, gerechtigheid, vrede en harmonie. De periode voor de uitbraak van de 'crisis' heb ik mijn boek geschreven, vanuit een wetend veld dat alles op losse schroeven zou komen te staan, de afbraak van innerlijke vastgeroeste 'structuren' zou zich dra laten zien in de buitenwereld. Helaas ervoeren heel wat mensen het delen van dit diepere weten, als heel negatief en wilden toch liever vasthouden aan new age gedachten en overtuigingen. Spiritualiteit om zich aan verhalen te blijven vastklampen in de hoop dat het toch allemaal niet zou gebeuren.

Het was dus best een lastige ervaring....maar ondertussen heb ik ook weer helder ingezien wie oprecht en waarachtig in contact is geweest, en waar het slechts een overgang is geweest naar waarachtige contacten, als evenknieën, gelijkwaardig en inspirerend. Het idee van 'ik heb iets voorspeld' is totaal niet aan de orde geweest, eerder het faciliteren en inspireren van mensen die zich niet langer vastklampen aan imago's. Ze zijn er écht wel, heb ik ervaren. En op zich ben ik hiervoor ook heel dankbaar. Het gaat niet over hoeveel mensen zich geïnspireerd voelen, maar dàt we op die wijze elkaar zien als puur Bron. De rest ervaar ik als niet relevant...en het doet er verder niets toe.



Ons voortbestaan ​​als soort hangt af van hoe goed we onszelf toestaan ​​om door deze verschuiving heen te gaan. We ontvangen hoogfrequente lichtcodes van het Pleiaden-sterrenstelsel die helpen om een ​​verenigd veld van Liefde te verankeren dat zal helpen bij het ontmantelen van oude op angst gebaseerde paradigma's en de weg vrijmaakt voor de mensheid om zich te herenigen als een enkele stam.

Dit kan voor velen een stressvolle tijd zijn. Velen zullen in deze tijden slapeloosheid, angstgevoelens en een uitgeputte energie voelen. Naast de galactische energieën die worden ontvangen van de Grote Centrale Zon, wordt er een negatieve agenda uitgespeeld door het Wereldmanagementteam die deze overgang proberen te verstoren. Onze nieuwskanalen worden overspoeld met op angst gebaseerde agenda die bedoeld is om ons af te leiden. Het wordt sterk aanbevolen dat we de reguliere televisie uitschakelen en beginnen af ​​te stemmen op de frequentie van ons hart. Houd je niet bezig met negativiteit en kies er gewoon voor om af te zien van dit systeem van slavernij en angst. Niemand heeft de kracht om je te stoppen als je eenmaal beseft dat de kracht in jezelf ligt. Deze verschuiving vindt plaats in ieder van ons. Het is niet buiten. Het zit in ons.



We worden momenteel door ons hogere zelf getest om te bepalen hoeveel van onze 'ego-lessen' we onder de knie hebben. Het is je misschien opgevallen in de afgelopen weken dat er een ongebruikelijk aantal mensen "zich uitleven" met opgeflakkerde ego's, onbehagen en rusteloosheid.

Het is alsof we onder een snelkookpan staan ​​en voor enkele van de moeilijkste uitdagingen staan ​​die we ooit hebben meegemaakt. Dit is een herinnering voor ons om al onze oude programmeringen te identificeren en los te laten en karmische lussen (Vissentijdperkbewustzijn) los te laten , te onthechten.

We kunnen dit doen door ervoor te kiezen niet negatief te reageren wanneer we worden uitgedaagd door andere ego's. Waarnemen wat er gebeurt, waarin we ons zelf nog geraakt voelen, en dat deel healen. Om die reden reageer ik niet op beladen/geladen woorden, reacties afkomstig vanuit oordelen, aannames.

Er is een dunne lijn tussen het handhaven van je zelfgrenzen boven zelfverdediging en je bezighouden met negativiteit.

Sta nooit toe dat iemand jouw heilige ruimte betreedt of je innerlijke vrede verstoort. Maak je onmiddellijk los van egospelletjes. Door ons los te maken van negativiteit en meer en meer vrede in ons leven te verankeren, dragen we allemaal bij door de frequentie van vrede te verankeren in de energienetwerken van Gaya.


We zullen de komende twee jaar een wereldwijde financiële reset zien plaatsvinden. De meeste wereldbanken zijn momenteel failliet. Als banken eenmaal insolvent zijn, zijn alle fondsen die op je spaarrekeningen staan, evenals obligaties, schatkistpapier en de meeste aandelen, waardeloos. Het is zeer aan te raden om je spaargeld te diversifiëren naar materiële activa zoals land en edelmetalen. Cryptotechnologieën zijn door Galactics in onze economieën geïntroduceerd om een ​​nieuw systeem te helpen creëren, het Quantum Financial System. Dit systeem zal ervoor zorgen dat geen enkele autoriteit monopolistische controle heeft over onze economie en dat alle financiële middelen eerlijk en gelijk worden verdeeld.

De magnetische polen van de aarde zijn momenteel aan het verschuiven. In het afgelopen decennium heeft het magnetische noorden zijn positie verschoven van Canada naar Siberië. Deze planetaire veranderingen en natuurrampen worden georkestreerd door de Galactics om ons wakker te schudden en onze aandacht te trekken, zodat we onze inspanningen kunnen verenigen om "de planeet te redden".

De lichtwerkers van de aarde hebben een zaadje in hun onderbewustzijn geïmplanteerd en glimlachen omdat ze zich bewust zijn van de plot. Moeder Aarde heeft geen "redding" nodig. Ze is zelfs sterker dan we ons kunnen voorstellen. Als ze wil, kan ze de mensheid in een oogwenk van de aardbodem vegen. Ze neemt geduldig en liefdevol deel aan deze oefening om de overgang van de mensheid naar het paradigma van Eenheidsbewustzijn te vergemakkelijken.




Gaya zelf is al overgegaan naar het hoger rijk van bewustzijn en de Bosbranden, orkanen, aardbevingen en tsunami's die we ervaren zijn zorgvuldig ontworpen gebeurtenissen die helpen bij het reinigen van enorme astrale velden van negatieve energie die zich in de loop van de eeuwen in de atmosfeer hebben opgebouwd.

In 2022 zullen natuurrampen en onrust onder de bevolking een recordhoogte bereiken en de mensheid dwingen om op grote schaal bewuster te worden. Gaia houdt ruimte voor de mensheid zodat deze overgang zo zacht mogelijk zal zijn en om het maximale aantal zielen toe te staan ​​om over te gaan naar de lichtfrequenties vanuit het hogere hartsbewustzijn. Denk eraan dat we niemand kunnen forceren, kunnen overtuigen. Door zelf het voorbeeld te geven, door zelf eerlijk naar onszelf te kijken, onze eigen schaduwkanten te erkennen en te integreren, zetten we elk op zich de toon voor de komende periode.


UFO-waarnemingen zijn ongekend hoog. Er zijn vloot schepen rond onze planeten. Deze bestaan ​​meestal uit welwillende buitenaardse wezens uit verre sterrenstelsels die de mensheid willen helpen bij deze historische overgang. Ze zijn hier ook om ervoor te zorgen dat degenen die een negatieve agenda hebben om de mensheid te beheersen, geen grootschalige nucleaire oorlog mogen beginnen.

Een wereldwijde oorlog zal onder geen enkele omstandigheid worden toegestaan, omdat de meerderheid van de bevolking onbewust heeft ingestemd met ontwaken en zich verenigen in vrede en harmonie.

Er wordt verwacht dat de eerste contacten met ET-beschavingen rond 2027-2028 opgemerkt zullen worden. Een geleidelijk proces , waarbij de eerste stap de introductie van hybride kinderen in onze bevolking gezet zal worden. (menselijk met buitenaards DNA). Deze kinderen worden geboren met bovenmenselijke krachten en hebben als opdracht te helpen de trillingen van Moeder Aarde te verhogen en te ankeren als voorbereiding van het Grote Portaal van 2032.



Er zullen privé ET-ontmoetingen zijn met geselecteerde individuen die ET's persoonlijk zullen ontmoeten. De eerste ET's die ons begroeten, zullen waarschijnlijk degenen zijn die sterk op mensen lijken om ons niet in angst te shockeren. Uiteindelijk zal er een volledige introductie zijn van alle gevorderde rassen die ons willen ontmoeten en zullen ze zich officieel aan het publiek voorstellen. Er zal een geleidelijke uitwisseling zijn van ideeën en technologieën die ons zullen helpen bij het ongedaan maken van veel van de schade die we aan de planeet hebben aangericht, evenals technologieën om onze gezondheidsproblemen en armoede te verlichten. Er komen nulpuntsenergietechnologieën beschikbaar waarmee we schone en duurzame energie kunnen produceren en replicatortechnologieën die worden gebruikt om energie om te zetten in voedsel, kleding en bouwmaterialen. Tijdens ons leven zullen we de uitroeiing van honger en armoede zien. Er zijn ongeveer 4,5 miljard sterrenzaden op aarde (sommige momenteel niet ontwaakt) die assisteren bij het verankeren en manifesteren van 5D-tijdlijnen. Het jaar 2020 vergezeld van de energieën van Pluto en Jupiter conjunct, veroorzaakt die grote chaos op deze planeet , aangezien oude systemen moeten worden vernietigd om plaats te maken voor het nieuwe. Deze energie zal het hele jaar door intensiveren en tegen het einde van 2020 culmineren als een Grote Zonneflits die ons bestaan ​​zoals we dat kennen zal veranderen. In het jaar 2032 zal de mensheid volledig verankeren in het hoger dimensionale bewustzijnsniveau en een nieuw tijdperk van ongekende vrede inluiden, vergezeld van spirituele en technologische vooruitgang.

Vrij vertolkt

16-12-2020


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma