Tijdlijnen

TIJDLIJNEN VOOR DE ASCENSIE VAN DE AARDE

Weet dat er enorme hoeveelheden Licht naar de aarde stromen vanaf de Grote Centrale Zon en verder, inclusief alle Universa in ons multi-universum-systeem. Alle systemen, overal, zijn zich bewust van wat er nu op aarde gebeurt, en ze sturen allemaal hun steun in de vorm van lichtgolven.

Al deze lichtgolven komen samen in de atmosfeer van de aarde en stromen naar elke cel van elke levensvorm op aarde, inclusief onze aarde zelf. Dit is een spectaculaire openbaring voor wezens op aarde om te begrijpen, en een spectaculair gezicht om te zien. Alle dichtheid wordt voor altijd opgetild, gevoeld en verdreven in de ethers, getransmuteerd in licht, om nooit meer terug te keren. Omdat dit allemaal gebeurt, word je ongemerkt steeds hoger opgetild naar de lichtfrequentie die je verliet toen je naar de aarde kwam. Je lichamen worden vernieuwd en geregenereerd op een niveau dat je fysiek niet voelt, en toch gebeurt het van moment tot moment, totdat zo'n frequentie wordt bereikt dat je plotseling zult exploderen in het diamanten licht dat je bent.

Het draait allemaal om het bereiken van kritische massa en tijdlijnen. De tijdlijnen voor dit alles komen dichterbij op jullie Aarde, en komen vanuit elke richting en dimensie samen, totdat ze allemaal dichter bij elkaar komen en in NU exploderen. En dan ben je er! Daar met Ons in bewustzijn, en daar met al het leven, overal in alle universa tegelijk gelokaliseerd. Wat een gebeurtenis om getuige van te zijn, laat staan ​​er deel van uit te maken, zoals jullie allemaal zijn. Dit is nog nooit eerder gedaan, waar dan ook in het bestaan. Dit is de reden waarom er hier enorme aantallen wezens zijn uit een groot aantal universums die rond uw aarde cirkelen, dit alles zien gebeuren en wachten op het grote moment van synthese. En als dat gebeurt, zal er grote vreugde zijn in het hele multiversum en daarbuiten. Het draait allemaal om tijdlijnen en bewustzijn die een kritische massa bereiken, en dan stijgt alles exponentieel op met een snelheid die verder gaat dan je je kunt voorstellen. De snelheid gebeurt op een nu moment, zonder dat er helemaal tijd verloopt. Ah, de wonderen van Gods schepping. Wacht geduldig de resterende tijdlijn af, wetende dat alles tot een glorieus einde zal komen van ogenblikkelijk ontwaken voor al het leven op aarde, waarbij jullie allemaal naar de sterren worden overboord gegooid, en natuurlijk naar ons toe.

Vrij vertolkt

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma