Zes stappen naar vitaliteit en levenskracht Van overleven naar leven Kwantumsprong naar een Hoger Bewust Zijn Inspirerende cursus met ingesproken meditatie

 

                Zes stappen naar vitaliteit en levenskracht

 

                              Van overleven naar leven

                                     Kwantumsprong naar een Hoger Bewust Zijn



Wat is ‘hoger bewustzijn’?

Hoger bewustzijn is een staat van verhoogd bewustzijn en perceptie waarin een persoon een dieper begrip heeft van de aard van de werkelijkheid, het zelf en verschillende spirituele aspecten van het leven die een belangrijke rol spelen in iemands persoonlijke evolutie en psychologische ontwikkeling. Terwijl je door elk van de onderstaande niveaus gaat, zul je grote sprongen maken naar volledige zelfrealisatie en uiteindelijk verlichting. Verlichting is niets anders dan het licht in jezelf herontdekken, vanuit wie jij werkelijk bent, de herinnering van jouw zielsblauwdruk die jij als uniek mens voltooit.

Het leven is niet zomaar een willekeurige reeks gebeurtenissen die plaatsvinden omdat je het goed hebt gedaan of omdat je het verkeerd hebt gedaan. In plaats daarvan is het een intelligente ontvouwing die zich de hele dag aan je openbaart en je stap voor stap van bewusteloosheid naar een staat van hoger bewustzijn brengt.

Neem nu even de tijd om te voelen hoe anders dat is van de manier waarop je het leven gewoonlijk waarneemt: als iets dat je overkomt dat moet worden gecontroleerd, opgelost en veranderd. Stel je voor hoe het zou zijn om het hele spel van weerstand te bieden aan het leven los te laten en in plaats daarvan het te vertrouwen. In dit vertrouwen zou je er dan voor open kunnen staan, ernaar kunnen luisteren en groeien van elke ontmoeting.

In deze inspirerende online cursus ontdek jij in jezelf de stappen die jij kunt zetten naar de kwantumsprong van overleven naar leven. 

www.miekecoigne.com

Online cursus is te bestellen via miekecoign@hotmail.com 

Voor slechts 15 Euro inclusief BTW 21% ontdek jij hoe jij met gratie, vreugde en moeiteloosheid de sprong naar jouw Kwantumbewustzijn kunt maken.

Extra! 

Ingesproken geleide bekrachtiging en visualisatie


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma