Verbinding opbouwen in een goddelijke relatie




💧Goddelijke relatie

Laten we beginnen met te begrijpen wat een goddelijke relatie is. Een goddelijke relatie is er een waarin we leren om op een diep spirituele manier met elkaar om te gaan.

Wat is het verschil tussen een goddelijke relatie en een relatie?

💛

Veel mensen hebben een relatie, maar de relatie is menselijk, wat betekent dat je een relatie kunt hebben met de persoon vanuit je ego, vanuit je kleine zelf, dit zelf werkt om in zijn eigen behoeften te voorzien. In een goddelijke relatie gaan we verder dan de behoefte van het kleine zelf, naar de diepere behoeften van hart en ziel. Het leren begrijpen van deze diepere, spirituele behoeften en hoe we daadwerkelijk in die behoeften kunnen voorzien, is de basis voor het hebben van een goddelijke relatie.

💜

Zoals veel spirituele leraren hebben gezegd: "Wat je in je hart draagt, zal je manifesteren en aan de buitenkant worden geschapen."

💚

 💧Het belang van goddelijke verbinding

Een goddelijke relatie biedt eindeloze liefde en steun die vanuit het goddelijke zelf via je hart naar het hart van je geliefde uitgaat. Dit kun je samenvoegen in een staat van zorg en voeding met elkaar. Hoewel het soms moeilijk kan zijn om de liefde van je partner te krijgen, is het altijd beschikbaar via het Goddelijke en vanuit je verbinding met het Goddelijke. Het kan zijn dat je partner je deze liefde wel of niet kan geven, ondanks dat hij zijn best doet. Daardoor kunnen we teleurgesteld, boos op ze worden of ons erg gekwetst voelen.

💜

Aan de andere kant kunnen we leren hoe we eerst verbinding kunnen maken met het goddelijke. Verbinden met de plaats waar je de liefde ontvangt en jezelf laat vervullen met de liefde, in plaats van naar je partner te gaan op zoek en te zoeken om je behoefte aan de liefde te vervullen. Je kunt ook naar je partner of geliefde gaan en de liefde kunnen geven.

💛

Het hoogste juweel van onze menselijke ervaring is de verbinding van de intieme liefde tussen twee mensen. Als je dat hebt, heb je een zeer krachtige relatie. De diepte en de liefde voor delen en schoonheid die u tussen u kunt hebben, is opmerkelijk en diepgaand.

💙

💧Hoe open is uw hart?

Sluit je ogen en ga naar je hart. Het hartcentrum is in het midden van je borst. Richt je nu op de binnenkant van dit hartcentrum en stel jezelf deze vragen:

Wat is een goddelijke relatie?

Leef je dat nu?

Wat is er nodig om die goddelijke relatie in jou te vestigen?

Wat moet er veranderen?

Houd je je relatie met het goddelijke / licht  vast?

Weet je wat het is?

Luister je ernaar?

Volg je het?

En geef je je eraan over?

Weet jij hoe je deze verbinding kunt onderhouden?

Hoe sterk is je band?

Accepteer je welke leiding je in je hart krijgt?

Wanneer je hart is verbonden met het goddelijke, is er liefde en steun die vanuit het goddelijke zelf via je hart uitgaat. Dan worden je hart en je geliefde hart verenigd in een staat van zorg en voeding voor elkaar.

💜

De sleutel hiervoor is in je eigen hart "wat je in je hart draagt, zul je aan de buitenkant manifesteren en creëren." Dus als je hart is afgesloten voor de liefde, heb je misschien geen relatie. Terwijl, als we leren het innerlijke hart te openen en de liefde te vinden, het dan zal groeien en automatisch zal worden weerspiegeld en een relatie tot jezelf zal terugbrengen.

💙

💧De deur naar je hart openen

Een oefening om het hart te openen:

Stel je voor dat je hart is als een deur die opengaat en door deze deur kunnen we verbinding maken met het Goddelijke. Als we dit doen, kunnen we enkele wonden, afbeeldingen, beelden of gevoelens tegenkomen die aanwezig zijn en die ons hart geblokkeerd of gesloten houden. We kunnen leren om dit te reinigen en te zuiveren en de deur van ons hart dieper te openen.

Breng je aandacht naar je hartcentrum in het midden van uw borst.

Door je bewustzijn te verplaatsen, voel je je gevoelens tot in het hele hartcentrum.

Weet en voel wat er is. Is er een beklemmende angst?

Als je kunt, probeer dan gewoon te ontspannen en te ontdekken wat er in jezelf zit. Neem hier een paar minuten om te ontdekken wat er op dit moment in je hart aanwezig is.

En schrijf dan op wat er naar boven komt. Dingen kunnen en zullen normaal gesproken gebeuren, bijvoorbeeld: ik ben bang, ik weet niet hoe ik moet liefhebben.

Stel je nu voor dat het hart kan worden geopend, meer en meer voor de liefde en de verbinding met je partner. Let opnieuw op wat er naar boven komt

1) Zeg je ja of nee?

2) Wat remt je af om je verder open te stellen voor je partner.

3) Identificeer blokkades of stemmen waarvan je op de hoogte bent.

Dus nu gaan we weer naar je hart en deze keer vragen we je om verbinding te maken met het goddelijke / licht / God.

We gaan om hulp vragen bij het maken van die verbinding in jezelf, we gaan open om de liefde te ontvangen die van het Goddelijke naar beneden komt.

We gaan vragen om vervuld te worden met deze liefde en de liefde in ons hart te hebben.



15-10-2020

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma