Innerlijke transitieproces en versmelting van tijdlijnen


Innerlijk transitieproces en versmelting van tijdlijnen


Er gebeurt nu veel in deze fase van onze aardse tijd op aarde en de dimensionale niveaus blijven samenkomen, naderen elkaar en versmelten in elkaar. Dus ook de tijdlijnen, die je ervaart op individueel en planetair niveau en tegelijkertijd je creaties waarneemt,

Je gedachten en woorden en de kracht die ze bevatten; de kracht die vibreert in je gedachten en woorden, wordt door niets beperkt, alleen door de verbeeldingskracht en daar zijn we weer op het punt waar alles om draait in het exitproces op aarde en de hele kosmos.

Je geloof en geïnternaliseerde geloofspatronen, die je altijd begeleiden en vormen veranderen. Als je in jezelf kijkt en in jezelf voelt en tot rust komt, besef je hoe krachtig je bent en hoe je gedachten en bedoelingen je leven vormgeven en je maken tot wat je bent. 

Op het niveau van de geest, het bewustzijn, zijn er geen grenzen: alles is mogelijk en velen zijn dit gedurende vele incarnaties vergeten. 

Heb geduld met jezelf en met je medemensen, want iedereen is onderweg en iedereen is oneindig waardevol en geliefd. De goddelijke essentie, liefde, is in alles aanwezig, ook al is dit op het aardse vlak niet altijd direct herkenbaar in ons waarnemingsveld. 

Kijk en voel diep in jezelf én herken voor jezelf, wat deze woorden voor jou betekenen, want je bent, wij zijn met elkaar verbonden door de band van liefde, van licht en vrede. Wanneer er vrede is in jou, is er ook vrede buiten. Onze zielen verlangen naar deze staat, naar harmonie, gewoon naar liefde, onvoorwaardelijke liefde, zodra de bron het non-stop geeft. .

Vrijheid en soevereiniteit - die al duizenden jaren in diepe slaap zijn gevallen - dringen nu op veel plaatsen naar de oppervlakte van je wezen en veel mensen stellen de situatie meer dan ooit in vraag - die tot voor kort gewoon geaccepteerd zou zijn. Je hebt gekozen voor sterke triggers zodat de veranderingen en je ontwaken daadwerkelijk kunnen plaatsvinden.  Zoveel mensen zijn er nu op zoek naar veiligheid en bescherming en je mag je eraan herinneren - dat je bescherming en veiligheid in jezelf vindt. 

Kom tot rust en ontspan uzelf en uw lichaam. Vrede en ontspanning zijn altijd uw toegangspoort tot de innerlijke rijken van het zijn geweest. Richt je aandacht naar binnen en verken het landschap van je ziel. Je vindt alles wat je zoekt. Je zult je verbinding met goddelijkheid vinden - de verbinding en eenheid met je ziel - zodra je bewust je innerlijke rijk binnengaat. Je zult je zielenfamilie - je sterfamilie - in het midden van je vinden. De deuren staan ​​open en jij beslist alleen - wanneer de tijd daar is. Zoals altijd zullen je beslissingen volledig worden gerespecteerd. 

Elke persoon - elke ziel - heeft zijn eigen goddelijke tijdstip in dit proces gekozen  en laat dus alle evaluaties naar jezelf en anderen los en geef je over aan je individuele proces - zodat je snel de veranderingen in het collectief en in jezelf manifesteert. dus ook weg met de wachtrij. Onthoud - er wordt altijd van je gehouden - je wordt altijd gewaardeerd en geëerd. 

17-10-2020

www.miekecoigne.com


Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma