Kosmische update



Heb je je de laatste tijd afgevraagd waarom je zo moe lijkt - bijna tot op het punt van uitputting, of je prikkelbaar, boos, eenzaam, verdrietig, gefrustreerd of al het bovenstaande voelt, en je begrijpt niet waarom?

Heb je jezelf afgevraagd waarom je je gedraagt ​​op een manier of dingen voelt die niet lijken te passen bij wie je weet dat je bent, of die gewoon nergens op slaat? Of vraag je je af waarom de mensen in je leven anders op jou lijken te reageren? Of ze zijn meer opgewonden dan ooit om bij je te zijn, of juist het tegenovergestelde, ze beginnen ruzie met je te maken of zijn boos op je zonder duidelijke reden? Of misschien heb je bij het meemaken van wat jij beschouwt als een normale dag, soms het gevoel dat je gewoon je ogen niet open kunt houden, alsof slaap je gewoon smeekt om erbij te zijn? Lijkt het leven soms leeg en zinloos, zelfs als je dingen doet waar je vroeger van hield? 

Welkom bij het ascensieproces en de symptomen die velen op dat pad ervaren. Het belangrijkste dat u moet weten, is dat u niet de enige bent en dat het beter zal worden. Voor die mensen die zich bewust zijn geweest van en bewust betrokken zijn geweest bij ascensie, zijn deze fysieke en emotionele ervaringen maar al te bekend. Sommige van deze mensen hebben de veranderingen al een tijdje meegemaakt, of zijn er nu misschien zelfs doorheen gegaan. Voor sommigen kan dit een decennium of twee of zelfs meer teruggaan. Wanneer we worden geconfronteerd met deze ongebruikelijke en vaak ongewenste ervaringen, is het eerste dat we doorgaans willen weten, waarom?

Je hebt misschien wel eens horen zeggen dat we aan het verschuiven zijn van wezens op koolstofbasis naar wezens op kristallijne basis.

Misschien heb je gehoord dat er meer in ons DNA zit dan we dachten of dat de wetenschap tot dusverre heeft kunnen ontdekken; dat wat ons werd verteld, waren dat de rotzooi-delen van ons DNA opnieuw worden geactiveerd. Misschien heb je mensen horen praten over pijnappelklier-activaties en soortgelijke dingen.

Deze concepten zijn allemaal heel reëel, en zelfs onze natuurwetenschappen beginnen zich ervan bewust te worden. Het heeft allemaal te maken met de lichtenergie die ons, onze wereld en alles erop en eraan doordringt, ons naar de nieuwe wereld en een nieuwe manier van zijn leidt. Je zou dus kunnen zeggen dat we niet alleen Nova Earth bouwen, maar ook Nova Human.

Steve Rother en de Arcturische groep voegen toe:
“Als je een van je periodieke grafieken zou zien, zou je weten dat de op koolstof gebaseerde structuren die je momenteel hebt en de siliciumstructuur eigenlijk maar een paar moleculen verwijderd zijn. Met een paar herschikkingen heb je een verschuiving van de ene naar de andere. Dat gebeurt niet alleen op de hele aarde, maar ook de planten-, insecten- en dierenrijken nemen kristallijne structuren aan.

Aartsengel Michael en St. Germain merkten op:
Je zult uiteindelijk niet de op koolstof gebaseerde lichamen hebben die je nu hebt; ze zullen evolueren naar kristallijnen lichamen en verder op het pad, lichtlichamen, met steeds minder behoefte aan fysiek voedsel om je te onderhouden. Je energie komt rechtstreeks van Bronlicht en liefde. Je hebt nu ook de mogelijkheid om je op deze energie af te stemmen, ook al is niet iedereen zich hiervan op dit moment bewust. 

Lijst met veel voorkomende ascensiesymptomen:

  • Het gevoel alsof je in een snelkookpan zit of intense energie of stress.
Dit is een van de eerste ascensie-gevoelens die iemand gewoonlijk voelt. In het begin, wanneer de energieverschuivingen zich voordoen , brengen ze een nieuwe en hogere vibratie met zich mee. Oude patronen en gedragingen worden naar de oppervlakte geduwd om losgelaten te worden.

Het voelen van al deze druk die in je aan de gang is, kan aanvoelen als grote stress of dat je overbelast bent. Als je nog steeds in een conventioneel leven bent met normale druk, kan deze nieuwe energie je stapel echt vergroten. Je zult je uiteindelijk aanpassen aan deze hogere vibratie en veel zal ook in jou worden geactiveerd om los te laten. Meer ruimte binnen voor meer van de hogere energie!

  • Depressieve gevoelens
Dit symptoom staat zeker in de top drie en wordt zeer algemeen ervaren. Het ascensieproces zuivert zoveel van de donkere en dichtere energieën van ons, dat we ons er een hele tijd in bevinden. We hebben misschien het gevoel dat de dingen gewoon nooit beter zullen worden. En om nog erger te maken, is de buitenwereld niet langer in lijn met de nieuwe, hoger vibrerende jij.

  • Angst, paniek en gevoelens van hysterie.
Wanneer onze ego's beginnen te vertrekken, raken ze letterlijk in paniek omdat ze niet willen ophouden te bestaan. Het kan aanvoelen alsof alles eindigt (het meeste van alles is dat!). Je systeem is ook overbelast en je kunt het gevoel hebben dat je aan het hyperventileren bent. Er gebeuren dingen die je misschien niet begrijpt.

Je verliest ook gedragspatronen van een lagere vibratie die je hebt ontwikkeld om te overleven in 3D. Hierdoor kunt je je  kwetsbaar en machteloos voelen. Deze patronen en gedragingen die je aan het verliezen bent, zijn niet nodig in de hogere rijken. Wanneer we de dood ervaren in een 3D-wereld, kunnen we in paniek raken en angst hebben, omdat we niet weten waar we heen gaan.

  • Een behoefte om vaak te eten samen met wat voelt als aanvallen van een lage bloedsuikerspiegel.

  • Een verlangen naar proteïne. Dit is een van de eerste symptomen die door velen worden gevoeld. Ons lichaam verbruikt voor dit proces een ongelooflijke hoeveelheid brandstof.

  • Omdat we letterlijk binnenstebuiten worden gekeerd, wordt elk grammetje energie dat we hebben, gebruikt. 

  •  Deze perioden van lage bloedsuikerspiegel komen en gaan gedurende meerdere jaren, maar worden veel beter naarmate ons lichaam zich begint aan te passen.
  • Ongewone pijntjes en kwalen in verschillende delen van uw lichaam.

Dit is een van de meest voorkomende symptomen. Zowat overal manifesteert zich dit als een teken van zuivering en het loslaten van geblokkeerde energie die op een 3D-niveau vibreert terwijl andere delen van ons hoger vibreren. U kunt gedurende enkele weken pijn voelen in verschillende delen van uw lichaam, en dan verdwijnt deze zonder enige verklaring.

  • Voortdurende stijfheid en pijn in de nek en bovenrug. De gekende basischakra's zijn ondertussen al verder uitgelijnd, waaronder de Kosmische doorstromingspassage, die resoneert met de keelchakra. 
  • Onze stekels trillen anders en verbinden ook met een hogere vorm van licht. Dit deel van ons lichaam is waar het allemaal gebeurt.
  • Huiduitslag en diarree. Dit is heel herkenbaar voor mezelf; waar ik voorheen nooit last had van huiduitslag, heb ik daar behoorlijk mee te dealen. Zoeken naar voeding waarvoor ik allergisch geworden ben, emoties die nog vasthaken in de darmen, stress waarvan ik me niet direct bewust van ben, hormonale schommelingen. Ik blijf hier ook heel bewust in waarnemen wat in mijn lichaam, geest en ziel gebeurt. Acne, huiduitslag en netelroos, enz. Komen meestal voor als we in het zuiveringsproces zitten en ons aanpassen aan een hogere energie. Uitslag komt vrij vaak voor en diarree kan weken en zelfs maanden aanhouden. Let op wat je eet. Je lichaam ondergaat een intense verandering en kan niet overweg met zwaar voedsel dat moeilijk verteerbaar is. Gebruik je onderscheidingsvermogen en raadpleeg je Hogere Zelf als je niet zeker weet wat je moet eten.
  • Hartpijn en hartkloppingen.
Deze symptomen komen bij velen voor. Ons hart probeert een nieuwe en hogere frequentie te accommoderen. Soms heb je het gevoel dat je een hartaanval krijgt. Wanneer dit gebeurt, is het belangrijk om te rusten, omdat elke inspanning de symptomen veel erger kan doen lijken. Weet dat je niet doodgaat! Soms kan het zelfs lijken alsof uw hart niet meer klopt en kunt u angst voelen. Blijf kalm! Houd voor geruststelling contact met je Hogere Zelf. Dit is op dit moment minder aan de orde, maar wel bij mijn jongste dochter, Cathérine. Haar hart is op een zeer prachtige manier aan het open-bloeien, ik zie het hele proces bij haar, maar ik begrijp ook heel goed dat dit beangstigend is in de ervaring. Ze mediteert ook heel regelmatig, ik merk bij haar een prachtige bewustzijnsshift waar, en moedig haar dan ook aan op eigen wijze door te gaan. 

  • Perioden van zeer diepe slaap.
Als de energie niet beweegt en we zijn een tijdje klaar, kunnen we rusten. Terwijl we aan het integreren zijn en ons voorbereiden op de volgende fase van intense bewegende energie, worden we erg lusteloos. Het kan bijna onmogelijk worden om uw oogleden overdag open te houden en dutten overdag kan een normale en noodzakelijke gewoonte worden.

  • Emotionele ups en downs ervaren; huilen.
Onze emoties dragen de energie. Als we uit elkaar vallen (en dat doen we precies), kunnen we behoorlijk emotioneel worden.

 Een trieste film kan ons aan het huilen maken, of zelfs een trieste commercial. We kunnen huilen als we vriendelijkheid ervaren. We kunnen huilen als we opluchting voelen. We kunnen huilen als we enige vorm van lijden zien.

Deze tranen zijn een geweldige reiniger en releaser. Ik weet altijd wanneer er nieuwe energie is aangekomen, pas als ik de updates nalees, weet ik dat het klopt.  Dit lijkt een aanhoudend symptoom te zijn dat nog een tijdje zal blijven bestaan. Maar het is in ieder geval redelijk pijnloos!

  • Nachtelijk zweten en opvliegers.
Op bepaalde momenten voel je zomaar zonder reden heel warm. Dit gebeurt wanneer je Hogere Zelf om de een of andere reden dicht bij je komt. Hun energie is veel dichter dan die van jou en als ze dicht bij je zijn, voel je intense hitte.

Het koud hebben met het onvermogen om warm te worden.

Als je lichaam zich aanpast aan de hogere energiefrequentie, kan het zijn dat je periodes van intense kou hebt. Het is normaal. Leg een extra deken op je bed en neem warme douches of een warm bad als dit gebeurt. Verwen jezelf door datgene te doen waar jij behoefte aan hebt.

  • Levendige, wilde en soms gewelddadige dromen.
We laten vele levens van lager vibrerende energie los door onze dromen. Als jij iemand bent die hun hogere informatie via dromen ontvangt, zul je waarschijnlijk 's nachts veel loslaten. 

Als je vaak dezelfde dromen hebt, is het zeker interessant de diepere thema's te onderzoeken. In de meeste gevallen achterhaal je de betekenis, neem de dromen niet al te letterlijk. Angstdromen kunnen ook aangestuurd worden door archonten, binnen de  Matrix. Hierover zal ik nog eens een uitgebreid blog schrijven. 

  • Duizeligheid, verlies van evenwicht, duizeligheid en draaierigheid.
Dit gebeurt wanneer onze Merkabah zich vormt. De Merkabah is het transportvoertuig van het lichtlichaam. Het is een zesdimensionale kubus die roteert en draait. Tijdens de vorming kun je perioden van duizeligheid en draaierigheid voelen terwijl de kubus zichzelf kalibreert met uw energie. Als dit gebeurt, ga dan even zitten en neem een ​​pauze. Het duurt meestal niet lang. Neem waar dat ook dieren precies hetzelfde kunnen ervaren. Mijn partner en ik zien zeer snel als poeze Casper duizelig is, last heeft van de krachtige kosmische veranderingen. 

  • Algehele lichaamspijn en dagen van extreme vermoeidheid.
Ons lichaam neemt energie met een hogere dichtheid op en dit is de reden waarom je deze symptomen zult ervaren. Energie met een hoge dichtheid kan je het gevoel geven dat je botten verpletterd worden en dat je spieren pijn doen alsof je net een grote marathon hebt gelopen. Je  kunt ineens het gevoel krijgen dat u 100 jaar oud bent en nauwelijks door de kamer kunt lopen.

  • Zanderige, jeukende ogen en wazig zien.
Heel eenvoudig, onze ogen passen zich aan om te zien in een nieuwe en hogere energiedichtheid. Wanneer deze aanpassing is voltooid, is je zicht scherp en helder en zullen kleuren voor je opvallen zoals nooit tevoren. Dit herken ik ook heel scherp, al enkele weken zijn er momenten dat ik de veranderingen in mijn ogen 'voel'. Het is in dat moment wel vervelend, maar ik weet dat dit deel uitmaakt van het hele proces. 

  • Geheugenverlies en moeilijk toegang krijgen tot woorden.
Velen hebben dit symptoom dat we alleen maar kunnen lachen als we met elkaar proberen te praten. "Ik dronk een glas ... je weet wat ik bedoel ... dat witte spul ... eh ... hoe heet het?" "Heb je het ... eh ... dat evenement gezien waar iedereen van over de hele wereld meedoet?" Mijn partner ervaart dit als verschrikkelijk en vraagt regelmatig of dit wel 'normaal' is. Angst om dement te worden. Het is maar hoe we met de angsten die we meedragen, omgaan. Veel programma's en scripts worden nu blootgelegd. Hierover heb ik al eerder een blog geschreven. Of het nu angsten vanuit dit leven of vele levens komen, het is nu een uitnodiging om niet telkens naar het verleden terug te grijpen en als excuus gebruiken. Spiritualiteit is vooral met de twee voeten op de aarde, opruimen en opschonen wat nodig is, en ankeren in het hier en nu.

Soms kunnen we helemaal niet praten omdat we simpelweg nergens toegang toe hebben. Wanneer dit gebeurt, ga je heen en weer tussen dimensies en ervaar je een loskoppeling.

Een andere enigszins verwante gebeurtenis is proberen woorden te typen en de letters in de verkeerde volgorde door elkaar halen. In dit geval zijn we niet in afstemming met de tijd en is onze stroom losgekoppeld, omdat een deel van onze energie hier is en een ander deel verder voor ons ligt.

Moeilijkheden om te onthouden wat je deed of met wie u een dag of soms slechts een uur ervoor sprak.

In de hogere rijken is de werkelijkheid heel erg in het moment. Als we iets niet in ons bewustzijn vasthouden, houdt het gewoon op te bestaan. We hebben geen bijlagen. We creëren onze eigen wereld om ons heen door onze overtuigingen en gedachten en wat we niet vasthouden bestaat niet.

Alles is gloednieuw, aangezien we van moment tot moment helemaal opnieuw beginnen. We kunnen op elk moment gebruikmaken van wat we maar willen en precies dat creëren en ervaren. Deze staat komt en gaat, maar is een oefening om in de hogere rijken te leven. Het kan een beetje eng aanvoelen als het zich voordoet. Bovendien zijn we soms niet hier noch daar, omdat we tussen dimensies in zitten.

  • Een gevoel van desoriëntatie; niet weten waar je bent; een verlies van een gevoel van plaats.
“Waar ter wereld ben ik? Ik pas nergens in en niets lijkt op afstand goed te passen of te voelen! En ik weet ook niet waar ik thuishoor of waar ik heen ga of wat ik zou moeten doen! " Ooit dit gesprek gehad met het heelal !?

Je bent uit je oude groeven geslagen door een energieverschuiving en zit tussen realiteiten in. Je hebt met succes veel achter je gelaten en bevindt zich in een heel nieuwe ruimte maar bent nog niet geïntegreerd.
Een verlies van identiteit.

Je kijkt in de spiegel en hebt een vreemd gevoel van ontkoppeling omdat je dat eens bekende beeld niet meer herkent. Je voelt je bijna buiten je lichaam. Als dit fenomeen eenmaal optreedt, houdt het nooit op. Je hebt zoveel van je ego zelf losgelaten, dat je niet langer dezelfde persoon bent, en die gehechtheid of verbinding met je fysieke voertuig niet meer hebt.

Als je toegang begint te krijgen tot veel meer van je ziel of hoger zelf, ben je niet veel in je lichaam. Je kunt nog steeds je stem gebruiken om te communiceren en andere lichamelijke aspecten, maar je begint langzaamaan het proces van verdwijnen en het loslaten van de menselijke vorm. Bovendien heb je veel van je oude patronen gewist en belichaam je veel meer licht en een eenvoudiger, meer gezuiverde goddelijke jij. Alles is in orde ... je bent in orde.

  • Zich ‘uit het lichaam’ voelen.
Het fysieke lichaam is het laatste dat een inhaalslag maakt. Velen van ons bevinden zich nu in een hogere dimensie en verblijven buiten ons lichaam, aangezien ons fysieke lichaam er nog niet is.

  • Dingen ‘zien’ en ‘horen’.
Omdat we nu vrij gemakkelijk toegang hebben tot verschillende dimensies, is het gebruikelijk dat velen dingen vanuit hun ooghoeken zien of dingen horen als er niets is. Velen ervaren ook oorsuizen, wat gebruikelijk is als we door "de tunnel" gaan en een hogere dimensie betreden.

Afhankelijk van hoe gevoelig je bent en hoe je bedraad bent, kan dit een veel voorkomende ervaring zijn. Velen zien ook orbs en vibrerende kleuren.

Het gevoel hebben dat je gek wordt, of dat je een of andere psychische aandoening ontwikkelt.

We ervaren snel verschillende dimensies en openen ons enorm. Er is nu veel voor ons beschikbaar. Je bent er gewoon niet aan gewend. Je bewustzijn is verhoogd en je barrières zijn verdwenen.

Dit gaat voorbij en je zult je uiteindelijk erg thuis voelen zoals je je nog nooit eerder hebt gevoeld, want Thuis is nu hier.

  • Onverdraagzaamheid.
Een intolerantie voor dingen met een lagere vibratie (van de 3D), weerspiegelt in gesprekken, houdingen, maatschappelijke structuren, genezingsmodaliteiten, enz. Ze laten je letterlijk 'ziek' voelen van binnen.

Wanneer we beginnen aan te komen in de hogere rijken en in een hogere vibratie, zijn onze energieën niet langer in lijn met de oude, buiten 3D wereld. Door een ernstige intolerantie voor het oude, worden we "geduwd" om vooruit te gaan ... naar het Nieuwe en het zelf te creëren.

Bovendien heb je misschien het gevoel dat je thuis blijft of gewoon alleen bent, aangezien veel van alles "daarbuiten" niet langer overeenkomt met de hogere vibratie van JIJ. Dit is gewoon een heel gewone ervaring van evolutie. We gaan vooruit voordat de uiterlijke manifestaties zijn. In het oude zijn kan ronduit vreselijk aanvoelen.

Het is vergelijkbaar met "teruggaan" nadat je een bijna-doodervaring hebt gehad. Terwijl het ascensieproces doorgaat, zal teruggaan naar de lagere dimensies niet goed aanvoelen en zal het ook niet lang mogelijk zijn, aangezien het moeilijk is om onze vibratie te laten zakken om daar te verblijven.

  • Je hebt geen zin om iets te doen.
Je  bevindt je in een rustperiode. Je lichaam weet wat het nodig heeft. Gedurende deze tijd heb je misschien het gevoel dat je je passie en vreugde bent kwijtgeraakt en niet weet wat je in vredesnaam met je leven wilt doen en het je niet echt kan schelen! Deze fase treedt op wanneer we ons opnieuw uitlijnen.

Op hogere niveaus is er ook veel aan het herschikken. De dingen worden in positie gebracht zodat alles klaar is als je weer verder gaat. Bovendien, wanneer we de hogere rijken beginnen te bereiken, wordt het doen en laten gebeuren achterhaald, aangezien de Nieuwe energieën het vrouwelijke ondersteunen van koesteren, ontvangen, creëren, zelfzorg en koestering.

Vraag het Universum om je te brengen wat je wilt, terwijl je het zelf niet kunt doen. En weet dat er tijdens het ascensieproces altijd voor je gezorgd wordt, ook al voelt het soms niet zo. Het Universum ligt niet buiten jou, maar in jeZelf en respondeert op jouw zielsblauwdruk. Niet omgekeerd. 

Degenen in het fysieke die door dit proces gaan, worden zeer vereerd door de hele kosmos. 

Een verlangen om naar Huis te gaan, alsof alles OVER is en je hier niet meer thuis hoort. Herinner je echter waarom je op Aarde bent, want jij hebt een bijdrage aan deze bijzondere transitie. Die transitie is , voor velen nu al duidelijker geworden, een innerlijk proces. 

We zijn in wezen klaar met onze incarnatie waarbij de frequentie van de planeet werd verhoogd met als doel het bereiken van een kritische massa. We hebben veel bereikt door de donkere en dichtere energieën door onszelf heen te transmuteren. Nu hoeven we dat niet meer te doen en kunnen we het gevoel hebben dat we hier gewoon weg willen en weg van die ervaring.

Wat hierna komt, is gewoon goddelijk en lijkt in de verste verte niet op de eerste fase.

  • Plotselinge veranderingen van vrienden, activiteiten, gewoonten, banen en woningen.
Een van de meest basale en meest voorkomende ervaringen in de hogere rijken betreft de Wet van Aantrekking. Gelijke energieën trekken altijd gelijke en soortgelijke energieën aan. Dit heeft ook betrekking op de dimensionale hiërarchieën. We zullen altijd worden afgestemd op wat en hoe we trillen.

Naarmate we bewuster worden , wordt dit fenomeen veel groter en wordt het ook een van de basiskernen van onze realiteit en ons bestaan. Door het ascensieproces evolueren we verder dan we vroeger waren, en daarom verlaten de mensen en de omgeving die niet langer overeenkomen met onze vibratie gewoon onze ruimte.

Dit kan soms nogal dramatisch gebeuren of soms door een eenvoudig verlangen dat voortkomt uit het onvermogen om met hen om te gaan zoals we vroeger deden.

Je kunt bepaalde dingen absoluut niet meer doen. Wanneer je je gebruikelijke routine en activiteiten probeert uit te voeren, voelt dat ronduit vreselijk.

Hetzelfde als hierboven. Je bent niet langer fit en het is tijd om over te gaan naar een veel hoger vibrerende manier van leven, zijn en creëren.

  • 's Nachts wakker worden tussen 2 en 4 uur ' s ochtends

Er gebeurt veel in je droomstaat. Je kunt er niet lang zijn en hebt een pauze nodig. Dit is ook het uur van ‘reinigen en loslaten’.

Als we midden in de nacht wakker worden, zijn we niet alleen in een verbeterd bewustzijn, maar ook in een verbeterde staat van creatie. In deze toestand is ons vermogen om onze gedachten om te zetten in realiteit enorm toegenomen. De uitdaging is om ons bewust te worden van waar we aan denken, en dus wat we creëren. In plaats daarvan laten velen hun gedachten gewoon standaard uit hen stromen, waardoor ze werkelijkheden creëren die niet echt naar hun zin zijn.

Dit betekent dat als je je zorgen maakt over het feit dat je niet kunt slapen, en je tijdens deze periode zorgen maakt dat je 's ochtends moe wordt omdat je niet genoeg rust kunt krijgen, dan vergroot je de kans dat je gaat slapen alleen maar. om 's ochtends moe te zijn.

Een veel nuttiger plan is om te genieten van de verbeterde creativiteit en in plaats daarvan tegen jezelf te zeggen dat je gesterkt en energieker zult worden door deze periode van verhoogd bewustzijn en creativiteit. Sta dan versteld van het resultaat!

  • Verhoogde gevoeligheden voor uw omgeving.
Helder licht, mensenmassa's, lawaai, voedsel, tv, andere menselijke stemmen en diverse andere prikkels zijn nauwelijks te verdragen. Je overweldigt ook heel gemakkelijk en raakt gemakkelijk overprikkeld. Weet dat dit uiteindelijk voorbij zal gaan en je zult in staat zijn om je af te stemmen en controle te hebben over wat je wilt ervaren.

  • Neuriën en / of oorsuizen.
Dit is geen tinnitus, hoewel het voelt alsof het zo is.
Het andere dat heel snel zal gebeuren als gevolg van alle dingen waar je doorheen gaat, is dat je oren weer een stap zullen zetten in verandering. Sommigen van jullie zullen een rinkelen horen die maar doorgaan en doorgaan. Beschouw het als een vibrerende afdruk, want het betekent gewoon dat je in harmonie vibreert met een nieuwe alternatieve realiteit die heel dicht bij de jouwe ligt.

Wat jouw spirituele involutie en evolutie betreft is jouw weg, beoordeel niemand waar iemand zou staan in zijn/haar involutie of evolutiepad. Niemand heeft een idee over iemands zielsblauwdruk en in die zin draagt het oordelen, vergelijken niet bij tot de collectieve transitie en transmutatie.  

Consulten rond de gaande veranderingen in het krachtige transitieproces zijn tot eind november aan een sterk verminderd tarief aan te vragen. 

Graag wil ik er nog aan toevoegen dat ik niet aan de keukentafel werk, en hiermee bedoel ik dat ik een zelfstandig ondernemer ben en elke vraag om even een dienst te verlenen, met de verwachting dat ik gratis zou werken, niet meer wordt beantwoord.  

Ik geef al heel veel gratis weg...dus in dit bewustzijn, neem ik graag mensen mee in het proces. Balans en evenwicht in geven en nemen blijft het langst duren.

Liefs 


18-10-2020



Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma