Volle Maan in Stier 31-10-2020

 Volle Maan in Stier

                        31-10-2020




Dit is de tweede Volle Maan in oktober 2020 en is daarmee een zeldzame Blauwe Maan. We hadden de Volle Maan in Ram op 1 oktober 2020. Interessant genoeg staat deze Volle Maan in Stier ook wel bekend als de Jagersmaan, net op tijd voor Halloween!

Deze Volle Maan in Stier komt 2 weken na de Nieuwe Maan in Weegschaal, wat onze relaties onder de aandacht bracht. Stier en Weegschaal worden beide geregeerd door Venus.

Een Volle Maan in Stier komt altijd voor wanneer de maan aan de hemel staat vanaf de zon in Schorpioen.

Omdat Volle Manen emotionele reacties kunnen versterken, moet je niet verbaasd zijn als je veel gek gedrag ziet, vooral in de buurt van Halloween.

Volle Maan brengt altijd bewustzijn en een Blauwe Maan brengt extra nadruk, aandacht en verhoogd bewustzijn. De intuïtie zou behoorlijk sterk moeten zijn tijdens deze Volle Maan, en je dromen kunnen zeer onthullend zijn.

De Volle Maan in Stier laat ons kijken naar wat we hebben gedaan in de aanloop naar deze Volle Maan en vraagt: "Wat wil je manifesteren in de wereld?" "Waar heb je aan gewerkt om te creëren?" "Welke praktische acties heb je ondernomen om tot echte resultaten te leiden?"


De Volle Maan in Stier is conjunct Uranus is nu in Stier, wat de aandacht vestigt op: "Wat wil je voor je toekomst?" Uranus gaat heel erg over vrijheid en revolutie: "Welke veranderingen wil je in de wereld manifesteren zodat je vrijer kunt zijn?"

Vanaf hier kunnen we naar het grotere plaatje als geheel kijken en ons afvragen wat heeft iedereen gedaan dat bijdraagt ​​aan wat zich in de wereld manifesteert en onze toekomst collectief manifesteert? Denken we na over de wereld die we willen creëren, denken we na over waar we naartoe werken? Dit is een enorme uitdaging! 

Uranus komt ook overeen met technologie en toekomstige vorderingen. In het aardeteken Stier brengt deze Volle Maan ook aandacht voor het lichaam en de gezondheid en met Uranus in Stier meer aandacht voor wetenschap en biotechnologie, dus het zal interessant zijn om te zien wat voor soort onthullingen er naar buiten komen over de huidige situatie waar we mee te maken hebben. 

De Volle Maan in  Stier en Uranus in Stier zijn conjunct en staan ​​tegenover de Zon in Schorpioen. De Zon in Schorpioen brengt veel bewustwording over dingen die dankzij Pluto in Steenbok nu vooral in het politieke rijk verborgen zijn. Pluto is de heerser van Schorpioen.

De volle maan fungeert als een schijnwerper. En met alles wat er gaande is, wordt er licht op de duistere daden achter de schermen geschenen. Er is hier ook een gemeenschappelijke noemer met het spectrum van Stier en Schorpioen, wat neerkomt op geldzaken. Het zal dus heel interessant zijn om te zien hoe alles er op dit moment aan de hand is, vooral politiek, en hoe het allemaal verband houdt met geld en bankieren. We zouden kunnen zien dat sommige spraakmakende organisaties, financiële instellingen of mensen die verbonden zijn met veel geld meer aandacht krijgen bij deze Volle Maan.

Mercurius is Retrograde in Schorpioen sinds 13 oktober 2020, wijzend op veel misleiding, leugens, bedrog, vooral op het gebied van politiek en financiën met Pluto nu in Steenbok.

Mercurius Retrograde komt op 27 november 2020 voor een paar dagen terug in Weegschaal, net op tijd voor deze Volle Maan in Stier. Mercurius Retrograde in Weegschaal vestigt de aandacht op wat we in onze relaties moeten veranderen.

Interessant is dat Venus op 27 november 2020 Weegschaal binnengaat - bijna tegelijkertijd met Mercurius Retrograde die Weegschaal binnengaat ; dit legt verdere nadruk op communicatie in relaties. Venus en Mercurius, beide in Weegschaal, vestigen ook meer aandacht op geldzaken en hoe we waarde waarnemen en meten. Dit zou een goed moment zijn om meer na te denken over uw relatie met geld en hoe geld uw relaties met mensen beïnvloedt.

Mercurius eindigt Retrograde in Weegschaal en station Direct op 3 november 2020! 

Mercurius Retrograde in Weegschaal staat haaks op Saturnus in Steenbok tijdens deze Volle Maan in Stier en brengt veel aandacht voor verantwoordelijkheid en gerechtigheid in het rijk van de politiek. Degenen die aan de macht zijn, kunnen in twijfel worden getrokken, vooral beslissingen over controle en beperkingen in verband met Saturnus. De grotere doelen van degenen in een gezagspositie zouden in de schijnwerpers kunnen komen te staan.

Stier wordt geassocieerd met de keel en nek, en in die zin is het verbonden met communicatie en het keelchakra, wat ons eraan herinnert dat gedachten woorden worden die kunnen leiden tot praktische beslissingen en dus acties die resultaten worden in de materiële wereld.

Deze Volle Maan in Stier zal zeker zovelen van ons bewust maken van hoe krachtig we zijn in het creëren van de wereld waarin we leven.

Heb je praktische resultaten geboekt? Waar heb je aan gebouwd om te manifesteren? Krijg je de dingen die je wilt in het leven? Weet u wat je werkelijk wilt? Voel je je financieel zeker en welvarend?



Uiteindelijk vestigt deze Volle Maan de aandacht op wat we in de echte wereld manifesteren en hoe we dat doen. Je geboorterecht is om mede-schepper in het universum te zijn, om invloed en impact te hebben die de wereld op de een of andere manier verandert.


Happy Full Moon! 

www.miekecoigne.com

Populaire posts van deze blog

Contact maken met elfen - geleide oefening en mooie elfenmuziek

Ikigai--- een levensstijl

Het oude en het nieuwe paradigma